Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- A Redmi is hozott kompakt táblagépet
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
-
Mobilarena
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
válasz
BigBadPlaYeR
üzenetére
A War3-ban a hero-k a sztori részei voltak; eleddig egy igazi RTS-RPG hibridet láttam, a Spellforce-t
(amit mellesleg imádok, de ez tényleg off) -
Apophis
őstag
Pár megjegyzés.
A TfT-nek köze sincs az RPG stílushoz, egy 10 szinten fejleszthető hős nem RPG. Gyakorlatilag egy erős unit minimális diverzitással, nagyon is jót tesz a kis egységszámú spellorientált játékmenetnek. Még a SC-ban is van fejlődő hős, kapnak új képességeket. Ráadásul csak problémát jelentenek, mert, bár erősebbek a többi egységnél, a játék low HP-pool rendszere miatt nagyon hamar meghalnak (ami autoloss), így többnyire a bázis hátsó sarkában kuksolnak.
Hogy balance-hoz is hozzászóljak: ha a SC1-et akarják újragyártani, nem értem, minek ennyi új unit, többen vannak, mint a régiek. Továbbá cliffjump, lépegető, chargeoló zea etc., pár példa a gyökeres változtatásokból. Ezek koncepciószinten zavarnak bele az eddigi kényes egyensúlyba, hiába a változatlan alap, ha minden részletet újragondolnak.
Megjelenés: a Z és T jónak tűnik, de toss oldalon a rengeteg fényeffekt és főképp a villogó shieldek nagyon rontanak az átláthatóságon. Emlékezzünk, az 1-ben a még aktív pajzsot kis villanások jelezték, sejteni lehetett a formáját is. Ha 20 marine fókuszált egy goont, akkor sem rikított annyira a plasma, mint itt alapból. Zavaró és felesleges.
Kezelőfelület. Egy az egyben az első részé, ami elavult. Mi kéne helyette? Rendes HP/energy kijelzés és CnC3 oldalsávja. Ne a wireframe elszíneződése jelezze a sérülést, és ami a legfontosabb, ne kelljen 5-9-re az épületeket berakni, a macro az 1-ben rengeteg felesleges időt rabolt. -
Reas
tag
http://www.pcdome.hu/news.php?id=12858
kiadással kacsolatos infók.
-
mr.geeZ
aktív tag
Nahigen, az atom anno a dune2-ben is meghatározó volt, bár ott még elég sok múlott a szerencsén is, hova csapódott be. Emlékszem, mindig mentettem az atomkilővés előtt, hogy jó helyre essen
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vérben forgó szemekkel ismételgettük a LANokon egymásnak: 'Atomot nekik! Atomot a bestiáknak!' (-Függetlenség napja) -
mr.geeZ
aktív tag
válasz
BigBadPlaYeR
üzenetére
Így van, eddig is tökéletesen megoldották nélkülük, tényleg felesleges egy ilyen vérbeli stratégiába*. Bízzunk a kreativitásukban.
Anno a Brood Wars számomra nem hozott elég újítást, kicsit a 'még1 bőr' kategória volt, de igenis élvezetesebbé tette a multiplayer játékot, főleg a haverok ellen a lanpartykon. Profi mérkőzéseken (mivel ilyesmiben nem vettem részt) nem tudom, mennyit használták ezeket az új egységeket.
*(Okok, belemehetnénk, hogy a starcraft nemis igazi stratégia, mert a Sid Meier's Antietam!, meg a Shogun az igazi, ez csak kattingatás, de teljesen felesleges, sokak számára ez a játék A kiegyensúlyozott, nagyon változatos többjátékosmódra kitalált startégia, énis közéjük tartozom) -
mr.geeZ
aktív tag
válasz
Wolverine
üzenetére
Ez bizony könnyen lehet, főleg azért lehet mindez, mert ők a 'leglátványosabb' faj (fényeffektek, és plazmashieldek megjelenítése), bemutatóra ők a legjobbak. Sejtem, hogy nem protoss pártiak a blizzardnál, és szerveznek gyűjtést a fejlesztők a szegény zealotok megsegítésére, a rohadt humanoidok ellen

-
BigBadPlaYeR
senior tag
Hát remélem nem raknak bele ilyen Warcraftos hero-kat, hogy szintet lépnek, meg itemek, meg miegymás. Én amúgy szeretem az RPG-t nagyon, de a StarCraft megvan RPG-s elemek nélkül is. Az, hogy van benne 1-2 erősebb egység (Mint pl. az 1-ben Jim Raynor, Kerrigen, stb.) az belefér, hisz a történet része.
-
mr.geeZ
aktív tag
Hát igen, csak az inkább egy RPG, és az nem a starcraft. A wc3 is már-már inkább rpg, mint rts, szerintem nincs szükség rá egyszerűen a játékban, maradjon meg színtiszta stratégia. Bár ez a mothership dolog azért valamennyire mégiscsak kicsit azzá teszi pl. a protossokat.
-
Peat;)
veterán
válasz
BigBadPlaYeR
üzenetére
No azért a mechwarrior (battletech világ) jóval komolyabb szerintem mint a starcrafté..
A jogokat megvehetné blizzard, úgyis kéne már vmi új stílust is alkotniuk szeritnem. A mechwarrior sorozatot microsoft úgyis kinyírta :/ , pedig szerintem nagy rajongóbázisa van a mai napig, hihetetlen móka fejleszteni a monstrumokat és csatákat vívni...és van rts-es vonala is..de ez nagyon off csak megláttam ezt a szót és elérzékenyültem 
-
válasz
BigBadPlaYeR
üzenetére
Na azért az Alien 20 évvel a Starcraft előtt létezett. Még C64 sem volt abban az időben.

-
mr.geeZ
aktív tag
válasz
BigBadPlaYeR
üzenetére
Érdekes kérdés, anno az ultraliskek számítottak talán az egyik legerősebbnek, de gyakorlatilag sosem használtam őket, (persze nem a rusholós multikról beszélek, mert ott nyilván ritkán kerülnek elő, hanem a komótosabb campaign pályákról), persze a Starcraftban az volt a jó, hogy nem voltak igazán tápos egységek egyik oldalon sem. Talán megmarad a zergek föld alatti uralma miatt valami föld alatt mozgó/támadó egység?
Itt a 2-ben nagyon nyomják a protossokat, próbálják a fölényüket bizonygatni, pl. hogy az immortalok ellen mindig kell egykét kisebb tűzerejű egység, a colossus és a stalker elég nagy mozgási előnyben van a pályán a platformokon. A zealotok eddigis az egyik legjobban használható alapegységek voltak, a gyorstámadásukkal nagyon erősek lettek. Ezek ellenében nyilván hasonló előnyöket kap majd a többi faj is.
A szintátukülönbségek átugrálása nagy előnyt jelent majd szerintem a játékban, és kicsit elősegíti a gyors játékmenetet, nem lesz hova 'bebújni', repülő egységek nélkül is hátbatámadhatóak lesznek a bázisok, minden irányból kell a földi egységek ellen is védekezni. Teljesen új felépítésű pályákra lesz szükség majd sok 'járhatatlan' területtel, hogy ne lehessen ezt túlzottan kihasználni.
A Terranoknál a mothershiphez hasonló valamiféle BC jellegű hajót képzelek el, bár valami tuningolt siege tank sem elképzelhetetlen. -
BigBadPlaYeR
senior tag
''Kiváncsi vagyok a terranok, zergek 'ultimate weapon'-jeire...''
Na, ki mit tippel, mi lesz a másik 2 fajnál az ultimate weapon?
Talán egy Mutalisk és Kerrigan nászából származó monstrum? Vagy a Halálcsillag?
Apophis: Tudsz belinkelni pár ilyen oldalt, amit említettél?
[Szerkesztve] -
mr.geeZ
aktív tag
válasz
donsergiooo
üzenetére
Jaja, tényleg van még.
Csak hogy ON legyek: Számomra is az egyik legjobban várt játék pár éve, bár az biztos, hogy ha addig nem jelenik meg, a telem a GTA4-el fog elmenni (tanulás helyett), mert ha nem is ennyire régen, mint ezt, de azt is nagyon várom.
A starcraft első részét megvettem, és azóta is nézegetek bnetre, csak már nem köt le annyira, ahogyan a cs1.6 sem, és ha már van új vas, akkor szívesen veszem az újított, és fejlesztett kiadásokat.
Az ingame múvi alatt tiszta Világok harca fílingem volt ezektől a lépegető, a HL2 stridereire is hajazó colossustól, számomra nagyon hatásos volt ez a bemutató, tetszett, hogy bevállalnak tényleg nehézsúlyú egységeket, és biztos vagyok benne, hogy tökéletes játékegyensúlyt fognak tudni még így is csinálni. Kiváncsi vagyok a terranok, zergek 'ultimate weapon'-jeire, mint amilyen a protoss mothership. Anno a Dune2-ben volt hatalmas feeling a faj specialitásait kihasználva küzdeni a másik ellen, miközben a másik fél is ugyanúgy bevetettte azokat. -
mr.geeZ
aktív tag
válasz
donsergiooo
üzenetére
Ámen! Igaz, ez se nem ajax, se nem flash, de viszont java/activeX és jó lassú

Hw-s linkek még itt: [link]
[Szerkesztve] -
ChromeX
addikt
nálam miért nem működik egyik hw-s link sem?

-
mr.geeZ
aktív tag
válasz
donsergiooo
üzenetére
System requirements lab [link]
-
donsergiooo
senior tag
Hy!
Valaki segítsen plz! Olyan oldalakat keresek, ahol le lehet tesztelni a gépem sebességét játékokhoz! AJAXos vagy FLASH oldlak! Láttam párat csak nem emléxem a címükre!
Linkeljetek párat plZ
Üdv! -
Apophis
őstag
válasz
BigBadPlaYeR
üzenetére
Már említettem, a Blizz féle átlagember
A zergek pedig az ilyen univerzumokban klasszikus fajt testesítik meg, struktúrálisan koppintva pedig a Warhammer Tyranidjairól vannak (gyakorlatilag mindenki a Warhammerből merít ihletet), mindazonáltal szvsz elég eredetiek, jól kidolgozottak. Neten fellelhető források részletekbe menően tárgyalják az egyes asszimilált fajokat, a hive felépítését, egyes lények különleges képességeinek magyarázatát stb, a megszokott psyonic-magical vonalon. Kellően egységes a kép, ami nem mondható el pl. az Alien univerzumról, ahol a regények nagyon eltérően festik le a fajt. Nekem a SC az egyik kedvenc világom, kellően realista. -
Apophis
őstag
válasz
BigBadPlaYeR
üzenetére
Sajnos az összes ilyen játékhoz írt regény fordítása fércmunka. Ha valaki tud angolul, mindenképp az eredetit érdemes beszerezni, bár az sem szárnyal irodalmi magasságokban, de a hangulat kifogástalan.
-
Larry303
addikt
válasz
BigBadPlaYeR
üzenetére
van bent igazság...elvileg akkor az összes rts a dune koppintása....
szal engem nem érdekel mi honnan, csak legyen olyan jó, mint az első..... -
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Én az Alexandra-ban vettem mind3 kötetet. Név szerint:
JEFF GRUBB: TŰZKERESZTSÉG
GABRIEL MESTA: A TEREMTŐK ÁRNYAI
TRACY HICKMAN: ÁMOKFUTÁS
Magyar kiadású mind.
Az első gyakorlatilag az alpjáték történéseit mutatja be egy riporter szemszögéből. A másodikon egy kis eldugott bolygón lévő tárgyat akar megkaparintani mind3 faj (nekem ez annyira nem tetszett); a 3.-ban pedig egy marine szemszögéből, szintén beleszőve az eredeti történetbe, látjuk a dolgokat.
A történetek nagyon jók, a fordítások sajnos már kevésbé...
Apophis: Itt meg több mint 50%-ban börtönviselt, ''neurálisan reszocializált'' gyilkosok és elmebetegek hordják. Mi a különbség?
Zergeket amúgy meg ennyi erővel az Alien sorozatból (vagy fordítva, nem tom melyik volt előbb). De ez sztem lényegtelen, hogy ki honnan mit lopott
A megvalósítás a lényeg!
[Szerkesztve] -
frame>24
addikt
'gyébként jókat röhögök, a sok egymásnak feszülő heves hsz-ből láccik, h az utóbb kiadott videók felborzolták a kedélyeket, a legtöbben érzik már belülről a nyomást: adják má' ki - de hun' van még karácsony - de adják ki akkoris - lehet, h idén má nem is - de mikor má' - de ne dx10 - stb-stb.

egyébként együttérzően megértem... -
WonderCSabo
félisten
válasz
BigBadPlaYeR
üzenetére
500Kg? Akkor jól tippeltem.
Hol lehet ilyen sc könyveket találni? Van magyar kiadás?
[Szerkesztve] -
válasz
BigBadPlaYeR
üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy a marine páncélt szinte 100%-ban a Warhammer 40.000 space marine páncéljáról koppintották.
-
BigBadPlaYeR
senior tag
Olvasta itt valaki az SC regényeket? Abból bizony meglehet tudni, hogy ezek a marine ruhák tényleg 500kg (a tiszti fejlesztések kicsit nehezebbek mert azokban jobb a légkondi, erősebb a páncélzat, stb.) körül mozognak. Meg ez nem csak egy szimpla űrruha, hanem egy mechanikus izomzattal ellátott gép. Mint a mechwarrior kicsiben

Kíváncsi vagyok lesz-e olyan intelligens aknamező, mint a 3. kötetben
Kommunikálnak egymással az aknák és csak akkor robban, amikor a legtöbb zerg van felettük, hogy minnél nagyobb pusztítást végezzen 
-
Reas
tag
-
Reas
tag
direkt link:
http://www.hardwired.hu/bigdl/3/10/Starcraft_2_PC_muvi_Direct_feed_gameplay_1280.avi
úú én nem fogom kírni novemberig... i'm gonna freeze myself!
vissaztérve egy kicsit régebbi témához:
sokszor tapasztaltam én is, egy nagyon jó régebbi játéknál, hogy az a második része szar.
ez általában azért volt, mert a készítők a grafikára mentek rá, és nem hagyták meg a játék igaz, régi hangulatát, vagy kivettek belőle egy csomó jó dolgot.. pl: heroes of might and magic IV-->V,
de volt olyan is ahol rpből fps-t csináltak, azokat is nagyon utáltam.
az sc ghostot elnézve 2003 körül, azt mondtam magamba, hogy ááh, a blizzard is besorakozik szépen a többi készítő mögé.
de most meg vagyok őőőrülve az sc2-től, és áldom a blizzardot hogy nem így tett!
minden maradt a régi, a játék menet , és a videókból elnézve az élmény is.
kiváncsi vagyok az új creatureökre, és nekem kifejezetten tetszik hogy minden lényenek van ellenfele, ellenszéruma, pl pók-tank, vagy norrád és az a sugárt kilövő protoss hajó

, meg még sok ilyen.
sokkal kiélezettebb lesz a játék, és nagyobb koncentrációt is igényel!
lesz egy kis idő mire megtanulok rendesen játszani vele.
p.s.: tudom nagyobb része volt már annak amit leírtam, csak ezt vhogy ki akartam adni magamból. köszi
-
spammer
veterán
Hardwireden fent van
http://www.hardwired.hu/dl.php?id=5144&dl=1 -
ROBERTOH
őstag
Nincs esetleg egy normális szerverre feltéve ez az 1280-as videó? (mármint ami tényleg működik is
) -
WonderCSabo
félisten
válasz
frame>24
üzenetére
Kösz. Ez az az izé leet nyelv. Mert azt nem ismerem. Egyébként megnéztem még 1X a cinematicot és arra jöttem rá, hogy ez a páncél nem 100kilós ahogy vki írta hanem legalább 500... Meg a hátán lévő erőművel nem nagyon mászkálnék... Az is érdekes, ahogy az ujjak irányítása meg van oldvan, nem a kesztyűbe dugja bele, hanem gombokat nyomogat le. Ja és a páncél többszörhasználatos, mert ott vannak a strigulák...
[Szerkesztve] -
frame>24
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
GG=Good Game! (itt, mint kívánság)
hasonlók:
GL=good luck
HF=have fun...
[Szerkesztve] -
Wolverine
félisten
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Márpedig ezt mondja, bár nem irodalmi angolsággal

-
WonderCSabo
félisten
válasz
BigBadPlaYeR
üzenetére
Állítólag: Hell, it's about time. De szerintem vmi mást. Én a végén ''tem''-et értettem...
-
WonderCSabo
félisten
Már leírtam a Logoutos fórumra is, de most észrevettem, hogy itt van a ''rendes'' topik...
Most néztem meg a hivatalos oldalról az ingame videót, HD minőségben, 1280-as felbontással. Azóta keresem az állam. Mondjuk a robbanások naon gagyik, főleg a videó végén az atomrobbanásnak ánt öhm izék. Sztem király lesz a játék, alig várom. Protoss mothershippel lenyomni a zergeket... de messze van még Karácsony
-
concret_hp
addikt
gyerekek az ingame video az nagyon üt. aki még nem látta sűrgősen pótolja

-
ChromeX
addikt
hali, végre valami aminek nagyon tudok örülni:d
viszont remélem dx9esen is elfog menni és nem kell vennem egy olyan vgat ami tudja a 10est a képek szuperek meg a hivatalos oldal is -
Most nem teljesen tiszta a dolog, leszedtem a videót, ez olybár tűnik, hogy nem az sc1 , akkor most úgy néz ki hogy lesz folytatás?Vagyis hogy ezt jelentették be hétvégén hogy folytatni fogják?

-
spammer
veterán
gameplay 1280 direct link:
http://www.sexynojutsu.com/sc2/1280_StarCraft2GameplayVideo_EnglishUS.avi
[Szerkesztve] -
rvR--
csendes tag
mirrort meg még nem sikerült találni

-
Djuree
félisten
tudom hogy vannak már a 3-ban, sokat játszottam azzal is, egész jó kis játék volt.
tényleg azt nem tudja valaki honnét lehetne letölteni annak a küldetésnek a hiányzó három darabját amikor Thrallt irányítjuk egyedül hősként, nem lehet építkezni. nény részből áll és a frozen throne-ban csak az első volt benne, a többit le kéne tölteni de azóta sem találom. pedig az nagyon király kis küldetés. -
LucifeI2
őstag
Warcraft 1-ben nem voltak, de nem onnan kezdődik az egész így persze hogy nem érted miért vannak elfek a játékba. Gnómok az más tészta azt senki sem tudja miért vannak ^^
Néhány százezer évvel ezelõtt: A titánok megalkották az életet, és az Azerothot benépesítõ fajokat. Elsõk között a sárkányokat, ezt követõen pedig a kaldoreiakat, az embereket, a törpéket, és másokat.
-15.000: A night elfek, más néven a kaldoreiak, öntudatukra ébredtek, és virágzó társadalmat alapítottak Kalimdor szívében. Primitív mágiával kontárkodtak, és azt gondatlanul rászabadították Azeroth világára.
.
.
.
581: Medivh és Gul'dan sorsdöntõ megegyezést kötött. Medivh kaput nyit Azeroth és Draenor között, és megmutatja Gul'dannak Sargeras sírjának helyét. Cserébe a Horda leigázza az embernépet, és végez Medivh ellenségeivel. Egyik fél sem sejtette, hogy ez a megegyezés éppen Kil'jaeden kezére játszik.
583: Medivhet õrületbe kergette Sargeras szelleme, megnyitotta a Dark Portalt, és az ork horda megkezdte Azeroth elleni invázióját. -
-
Carpio
tag
Valaki segitsen. Honnan tölthetném le a Starcraft első részének a demójait. Szeretnék vele megismerkedni, mivel Blizzard hivő vagyok, de eddig csak a Dio-t nyomtam.
Please, help -
Djuree
félisten
válasz
LucifeI2
üzenetére
nem.
azzal nincs bajom aki megemlíti, csak a játékot nem szeretem (tudom hogy nagyon sokan játszák és hogy halálra keresei magát vele a Blizz).
valahogy a warcraft hangulatot alapból tönkre tette. orkok meg emberek ez volt a wc. mit keresnek itt az elfek meg gnómok meg a többi szarság?
értem én hogy két faj kevés meg minden de akkor is. persze aki nem játszott az 1-el az nem értheti miről beszélek.
[Szerkesztve] -
Wolverine
félisten
Az előző két videó egyben, kibővítve és angol alámondással: [link]
-
StarCraft 2

Bár nekem a videók alapján az az érzésem h a warcraft 3-ból is kapott egy egység (unit) fröccsöt
Meg egy kicsit aránytalan, meg nempont az eredeti sc-s filingje volt. de majd még minden kiderül. Mondjuk az a zergling olyan mint a szunyogok :S
és a videókból tul sok varázslás meg minden még nem is volt, majd lesznek. pl a protosokkal varázslással lehetett a legjobban megbénitani az ellenséget, ha az volt, akkor annak félig annyi. Remélem nemakarják elrontani az eredeti hangulatot, de szerintem nemfogják. Még az átvezető animációk is nagyon faszára lesznek kidolgozva szerintem, a trailer is csodaszép volt. Fejlődik a Blizzard
(sc terén) Jah, aki akarja a játékból kikerült videókat látni, amit a blizzard még nemtett fel a honlapjára, az nézzen el a ign honlapjára, ott megtalálja a 4 részből álló videósorozatot. Érdemes megnézni, jó.
Sok sikert és várjuk a bétát

-
Apophis
őstag
Ez eddig is így volt, a goonnak explosive damage-e volt, ami felet sebez kis és háromnegyedet közepes unitok ellen, rendesen csak nagyok (tankok, légi unitok) ellen használható. Így pár ling vagy rine pillanatok alatt szétkapta. Ami látszik az egyik ingame videóban, a klasszikus tankrafutás immortalokkal, ami goonokkal is alap.
-
marcias
őstag
Hát.. sztem még gőzerővel dolgoznak rajta.. ez a bemutató azért volt most, mert most először tudtak viszonylag komplett ingame videot összehozni. A blizz nyilatkozata szerint a lényegi rész, vagyis a hangolás valamint a scenario egyjátékos módban még hátra van, de valószínű azért nem láttunk sok egységet (pl zergektől mindössze 3-at), mert azok sincsenek még teljesen kész. Reméljük folyamatosan frissítik majd a weboldalt és új egységeket, videokat és screenshotokat tesznek fel.
-
marcias
őstag
válasz
joysefke
üzenetére
Igen, az Immortals bár a korábbi Dragoon utódja lesz, mégis elég más szerepkörre lesz alkalmas: jó lesz légvédelemnek és tankok ellen, viszont a kis unitok, mint a lingek vagy marinok könnyen földre kényszerítik. Szóval sok minden és nem is kicsit fog változni, aki hozzászokott a régi egységekhez, azokat itt elfelejtheti! Mellesleg a siege tank itt inkább tényleg ostromra lesz jó és sok kis egység ellen a megnövelt robbanás-hatótáv miatt!
-
joysefke
veterán
Az már csak a te bajod, hogy a régi játékban nem gyártottál dragoont

Engem az aggaszt, hogy a blizzard oldalon az immortal feature listájához odaírták, hogy:
A pajzsa erős védelem lessz a tankok ellen. Ez teljessen ellentétes az SC1-el, ahol
a sige tankok szarrászedték a dragoonokat
idézem :''refitted with twin phase disruptors and hardened energy shields that can shrug off the most powerful weapon strikes ''
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Nyomtató topik
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Posta, csomagküldés
- Futás, futópályák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- ASUS TUF F16 FX607 - 16"WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 512GB -Win11 - RTX 3050 - 1,5 év garancia
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 5800U / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
- Fehér Gamer Gép - GIGABYTE B860, Ultra 7 265KF, 16GB DDR4, RX 9060 XT 16GB, DDR5, 500GB SSD, 650W
- Gigabyte AERO X16 1WH 16" QHD+ IPS Ryzen AI 7 350 RTX 5070 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Samsung Xcover 7 gyári független bontatlan
- Dell Optiplex 3020 MT,i3-4130,8GB RAM,128GB SSD,WIN10
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- PC - Számítógép akár játékra // i5 // GTX 750Ti // Számla + Garancia //
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A jogokat megvehetné blizzard, úgyis kéne már vmi új stílust is alkotniuk szeritnem. A mechwarrior sorozatot microsoft úgyis kinyírta :/ , pedig szerintem nagy rajongóbázisa van a mai napig, hihetetlen móka fejleszteni a monstrumokat és csatákat vívni...és van rts-es vonala is..de ez nagyon off csak megláttam ezt a szót és elérzékenyültem