Hirdetés
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
-
Mobilarena
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
tank defense custom pályát nagyon ajánlom, nagyon fasza, csak rá kell jönni a helyes taktikra, meg 4 olyan ember kell aki megérti egymást

-
Djuree
félisten
mekkora király custom gémeket nyomtunk, az utolsó nagyon fasza volt
még az angolt is gyakoroltam 
-
JamesHun
addikt
nem lett SC1 nél gyorsabb a játékmenet?
-
JamesHun
addikt
no megjött a béta kulcs végre
eddig kb 8x kikaptam
4VS4 nél aki veszteni akar legyen velem
eddig mindig vesztett az a csapat ahol én voltam -
Alg
veterán
Hurrá, végre visszadobott platinából goldba

Ma nagyon nem ment az 1v1, viszont egész jó 2v2-ket játszottunk - igaz ott is volt hogy elcsesztem...
-
sith7
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ez igaz, láttam

Na toltam utánna egyet, egy platina 43 ellen, és győztem

-
Winner_hun
félisten
válasz
whitezo88
üzenetére
Lesz még beta utána is, nyugi

Na ilyennel se találkoztam még, valaki elmagyarázná hogy hogyan lehet egyszerre egységeket és épületet úgy kijelölni hogy utána nem lehet szétválasztani?

Kijelöltem a probe-okat és a nexus-t, először a probe-ok voltak alul, a sor végén a nexus. Amikor a nexusra kattintottam akkor eltűnt és az összes probe volt kijelölve. Ha rákattintottam a nexus-ra akkor megint a probe-ok után tette be, így probe-ot se tudtam gyártani. Nem tudom hogy mit nyomtam félre, a 7 parasztommal 250 mineral-t szedtem össze mire a kijelölést szét tudtam választani és el tudtam kezdeni a parasztgyártást...
-
iSonic
addikt
HDH harmadik helyért megy majd a küzdelem 7 játszmán keresztül
TheLitteOne vs NonY közzöt
HDH Invitational THIRD PLACE: TheLittleOne v NonY g1 p1/2 #[link]
HDH Invitational THIRD PLACE: TheLittleOne v NonY g1 p2/2 #[link]
HDH Invitational THIRD PLACE: TheLittleOne v NonY g2 p1/3 #[link]
HDH Invitational THIRD PLACE: TheLittleOne v NonY g2 p2/3 #[link]
HDH Invitational THIRD PLACE: TheLittleOne v NonY g2 p3/3 #[link]
HDH Invitational THIRD PLACE: TheLittleOne v NonY g3 p1/2 #[link]
HDH Invitational THIRD PLACE: TheLittleOne v NonY g3 p2/2 #[link]
HDH Invitational THIRD PLACE: TheLittleOne v NonY g4 p1/2 #[link]
HDH Invitational THIRD PLACE: TheLittleOne v NonY g4 p2/2 #[link]
HDH Invitational THIRD PLACE: TheLittleOne v NonY g5 p1/1 #[link]
HDH Invitational THIRD PLACE: TheLittleOne v NonY g6 p1/2 #[link]
HDH Invitational THIRD PLACE: TheLittleOne v NonY g6 p2/2 #[link]
HDH Invitational THIRD PLACE: TheLittleOne v NonY g7 p1/2 #[link]
HDH Invitational THIRD PLACE: TheLittleOne v NonY g7 p2/2 #[link]1080p-s minőségben nézhető videók!
Jó szórakozást hozzá
-
kovsol
titán
most jöttem meg melóból, szóval határozottan jobban
amúgy láz elmúlt, már csak a takony maradt, meg egy kis torok fájás, de az étvágyamat is visszanyertem egy nap alatt 3.1kg -t fogytam, de úgyis épp szálkásítok így még jól is jött egy kis csökkenés így már alig vagyok 100kg
és a tegnapi és a mai edzésem is kimaradt
reggel meg 5 kor megyek már megint melózni
-
Bibby
addikt
Akkor ma éjfélkor bezár a bazár? Vagy mi lesz?
-
iSonic
addikt
Fent van youtube-on a HDH döntő érdemes meglesni

WhiteRa vs IdrA
HDH Invitational - IdrA vs WhiteRa - FINALS - PvZ - Game 1 - Part 1 of 2 #[link]
HDH Invitational - IdrA vs WhiteRa - FINALS - PvZ - Game 1 - Part 2 of 2 #[link]
HDH Invitational - IdrA vs WhiteRa - FINALS - PvZ - Game 2 - Part 1 of 2 #[link]
HDH Invitational - IdrA vs WhiteRa - FINALS - PvZ - Game 2 - Part 2 of 2 #[link]
HDH Invitational - IdrA vs WhiteRa - FINALS - PvZ - Game 3 - Part 1 of 2 #[link]
HDH Invitational - IdrA vs WhiteRa - FINALS - PvZ - Game 3 - Part 2 of 2 #[link]
HDH Invitational - IdrA vs WhiteRa - FINALS - PvZ - Game 4 #[link]
HDH Invitational - IdrA vs WhiteRa - FINALS - PvZ - Game 5 - Part 1 of 2 #[link]
HDH Invitational - IdrA vs WhiteRa - FINALS - PvZ - Game 5 - Part 2 of 2 #[link]
HDH Invitational - IdrA vs WhiteRa - FINALS - PvZ - Game 6 #[link]Mindegyik videó 1080p-s minőségű szóval jó szórakozást

-
Alg
veterán
Huhh srácok elég vicces 2v2-t játszottunk, ezt megéri megnézni:
Először próbáltam ki ezt a buildet, nem is sikerült tökéletesen, de a stalkereknek esélyük sincs

Mondjuk nem voltak túl kemények az ellenfelek sem (második placement meccs)
szerk: #3472

-
iSonic
addikt
Jézusom Alg-al mit játszottunk protoss vs protoss ellen
Alg bácsi elindult vagy 10 ultraliskkel, stalkerek annyik lettek én terannal meg szétkaptam mindent 
-
whitezo88
nagyúr
ej mekkora fail, tvtben elmentem leírtani a bázisát közben ő meg hátulról csuinálta ugyanezt, én végeztem hamarabb, de fenthagytam egy reactort, aztán elkolbászoltam, leírtottam az elreptetett bázisát, közben meg végzett az épületeimmel...
legalább 5/3 winnel 1v1ben silverbe rakott nem aranyba vagy platinába
-
JSaN
addikt
Hali, ma este asszem inkabb en is megyek aludni.
Ma mar nem lesz zergling rush, pihen a spawning pool is.

-
sith7
félisten
Na, ... az elbukott 3 v 3 után , nyertem egy platinás ellen

-
Thome
veterán
Alpha-fázisban van még, de látni benne lehetőséget?
3v3v3 / 4v4v4 lesz jobb oldalt hátul van már egy tervem.
Bal oldalra kerülnek a zergek a láva bal oldalához.
A többit kitaláljátok. Elég sivár még, majd alakul.Illetve a Protoss bázis ki lesz jobbra bővítve, a terran pedig csökkentve lesz a bal részen, amennyiben elégnek bizonyul a hely. A zerg meglepi.

Csak először lássam, van-e egyáltalán értelme megcsinálni.
-
kovsol
titán
jah tanulság ranked mérkőzést nem játszok többet ha szarul vagyok, mert folyamatosan faveredet ad és vért kell izzadni, és a végén mivel nem bírok koncentrálni 100% osan kb tuti a bukta

(#3460) Winner_hun: én max az autocad vagy catia, solid edge tervezési fázisig szoktam végezni a munkát, látom te tovább mész

-
Winner_hun
félisten
kovsolnak: [KLIKK]
-
Thome
veterán
Valaki game? Senki nincs fenn... Betegek vagytok?
-
-
-
JamesHun
addikt
kedves 576 1 hete képtelen elküldeni a béta kulcsot :S
-
-
Ghoosty
őstag
Tegnap custom mapokkal szórakoztam egész este, de még azok nagyon béta verzióban vannak, de ígéretesek.
Utánanéztem, az emberek hozzáadásának is és működik a jobb katt és add friend funkció, csak nehéz összehozni, hogy játszunk egyet együtt és akkor mindenki hozzáadja a másikat.
Közkincsé nem teszem az e-mailemet, de megadtam Thome-nak úgyis ő intézi a TS-t aztán rajta kereszűl felveszek minenkit és akkor engem is felvehet akárki.
-
sith7
félisten
Engem tegnap egy platina ligás zerg vert meg, mégpedig úgy, hogy az elején rakott gázlelőhelyet, és az első 100 - ból kifejlesztette a zerling gyorsabb futását, 15 - 20 zerling -gel berohant a probe - ok közé, és mire odaértek a zealot - ok, void - ok, szétkapták az összeset

Volt 30 mineralom
-
Thome
veterán
Akinek kell TS3 elérhetőség, az szóljon, tényleg rohadt nagy dolog azon keresztül beszélgetni, tegnap este szinte már a lobbyban való várakozás élvezetesebb volt mint a játék. Balalajka mi?

-
kovsol
titán
nekem 3-2 volt a placmentem és goldba rakott, terrannal próbálkoztam, most kicsit zergezek, de folyamatosan platina ligásokat kapok ami terrannal még necces, de zerggel előbb is egy szépet nyertem, eddig aki megvert kb mind zealot rusholt és marinokat elég szépen megették

most minden féle taktikát kipróbálok, hogy ne élesbe kelljen majd később
(#3434) Djuree: én komolyan veszem a beta tesztelést

-
sith7
félisten
Az elég dühítő tud lenni ...
Nekem meg olyan embereket rakott be placement meccsekre, hogy 5-0 lett, és berakott Gyémánt ligába
... lesz itt mélyrepülés 
Az utolsó meccs volt a legkirályabb, mikor odaértem 3 void - dal, a srácnak volt egy queen - je, meg 6 zerling - je ...
... először azt hittem elbuktam, mondom a fősereg tuti úton van ... hát nem -
kovsol
titán
hihetetlen, hogy sorba bukom el a nyertes játékokat
apró figyelmetlenségek miatt -
Konflikt
addikt
megjelent a "play offline" gomb, ha nem tud kapcsolodni a bnethez! vegere. bar most inaktiv volt az is, de ez mindenesetre jot jelent.
-
föccer
nagyúr
Üdv!
Van pontos infó, hogy miért lőtték le a b.net-et? Olvastam valami olyasmit, hogy hegesztenek hozzá pár cuccot, amivel nagymértékben növelik a stabilitást. Ez lehet a háttérben?
Üdv, föccer
-
JSaN
addikt
siman lenyomtuk volna, en szokas szerint a DT-el mar beapritottam hatulrol.

-
sith7
félisten
Bakker most, ha nincs drop, mindenki egyszerre indul meg, lenyomhattuk volna őket áááááááááá

Szétvágtam 5 colossusát, meg egy marék hydra - t, a másikból, 4 overlordot , meg az apró ...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Konflikt: még a gondolatunk is egy

-
Konflikt
addikt
nnna ennyi volt, kiszort mindenkit.
pedig nyeresben voltunk
-
Thome
veterán
Gyerekeeeek ilyen 3v3(v3v3)-at még nem b@sztatok, mint amit játszottunk!

Rohadtmód jó volt játszani így....
Először tök hülyeségnek tartottuk, de azt rájöttünk hogy faszánkás. 
Alg: Mi már kb 19:30 óta toltuk a játékot, és nem volt drop. Lagg se. ellenben szaggatás az mint az állat!

-
Djuree
félisten
mekkora hülye custom gémeket nyomtunk bakker

-
Alg
veterán
Nem a vihar volt... lag, fagyás, drop... 4ből kétszer... pedig ahogy nézem bent tudnék maradni platinában
Megint volt egy rakat hidrám, ellen egy bázisról voidrayezett, már a bázisát rombolom, és fagy...
-
Alg
veterán
áá, bazz, egy teljesen simán nyerhető meccset buktam, mert lusta voltam tech-et váltani

Mondjuk a végén drop is volt, szerintem a vihar miatt...
-
-
Alg
veterán
Nah... megyek kiesek már platinumból

Ha lesz valami PHarty, szóljatok rám.
-
iSonic
addikt
Én is szívesen játszok este 2v2-et, 3v3-at vagy 4v4-et

-
JSaN
addikt
Hali, ma este en is benne vagyok egy 4v4ben.
Nem tudom hogy megjavult e mar a drop, most a napokban nem toltam.
Új hozzászólás Aktív témák

- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gumi és felni topik
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen házat vegyek?
- iPhone topik
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Acer Predator Helios 300 - i7 10870H - RTX 3080 8GB - FHD 144Hz IPS - 16GB / 1TB SSD - OLVASS!
- T14 Gen3 27% 14" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asztali PC , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Trident Z5 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

még az angolt is gyakoroltam 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

csak a régi szép idők kedvéért azért előbb mentem egy zerg mérkőzést is és jól megcumizta a srác, aztán meg sikerült kikapnom egy TvT ben