Hirdetés
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Macrodroid
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Designdíjas Aukey cuccok jöttek Magyarországra is
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
-
Mobilarena
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ateszzero
őstag
Húzzátok csak húzzátok a kedélyeket!!Mindenki be van már most zsongva!!
Reméljük ha ki jön nem lessz csalódás,mint egy nagycsomó 2008-as game!! -
alien_
őstag
Részletek egy PC Guru cikkből:
---
"...miszerint a Starcraft második részének meg kell érkeznie még ebben az évben. Az elérhető információk szerint nem csak az emberi faj kampányát magába foglaló Wings of Liberty, de a két másik epizód (kiegészítő?), a Protoss Legacy of the Void és a Zerg Heart of the Swarm is megérkezik még ebben az esztendőben.""A Starcraft 2 tehát érkezik idén, valószínűleg csak az év utolsó negyedében.."
---Azért darabolták fel, hogy kiadják Q4-ben egymás után mind a hármat? A "guruk" honnan szedték ezt az ökörséget..

-
alien_
őstag
Köszi. Szívügyem

Eddig sose éreztem át a sportőrültek látásmódját, de ha ilyen SC2 közvetítéseket fogunk látni, lehet hogy fanatizálódok..
-
alien_
őstag
-
Majstor
senior tag
Hatalmas UP!

Őszintén jobban várom a Diablo III-ast, de ez a játék sem lesz semmi.
-
alien_
őstag
-
alien_
őstag
Nyerj StarCraft II Béta kulcsot!
Annyit kell tenned, hogy rajzol valami nagyon vicceset a StarCraft világában. -
alien_
őstag
Készül az első SC2 fan kampány!
Elég ütősnek ígérkezik, remélem nem jut a Project Revolution sorsára!
-
alien_
őstag

A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCrat II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerőssökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
A teljesen új grafikus motor a modern kor követelményeinek minden szempontból megfelel, de Blizzard-tól megszokott módon a gépigényt próbálják a lehető legalacsonyabban tartani. A domboldalon élethűen leguruló Marine holttestekért pedig a Havoc fizika fog felelni.
A fejlesztők úgy döntöttek, hogy a játékot a hatalmasra nőtt tartalom miatt három különböző részben adják ki, a következő sorrendben:
Wings of Liberty (Terran kampány)
Heart of the Swarm (Zerg kampány)
Legacy of the Void (Protoss kampány)
Körülbelül 26-30 küldetést fog tartalmazni egy-egy kampány. Már a Wings of Liberty-ben mindhárom faj elérhető lesz multiplayer módban, de a trilógia újabb részei is hoznak majd újítást mindegyik fél számára.
2008 végén egy belső alpha teszten esett át a játék, és rövidesen kezdetét veszi egy nyílt béta. A játék Windows XP, Windows Vista és MAC OS X platformokon lesz elérhető.
Várható megjelenés: 2009 Q4
Linkek:
-
alien_
őstag
Ehh. Kapja be. Ha scam, azért, ha nem, akkor azért..
-
alien_
őstag
Ma felkeltem, és a postaládámban figyelt egy levél az amazon.co.uk -tól:

-
alien_
őstag
-
frame>24
addikt
-
alien_
őstag
Mondd, Te kit választanál?
Dark Templar Vote -
alien_
őstag
Három új screenshot érkezett!
-
alien_
őstag
Most már kibírjuk ezt az egy évet

-
sNORh
addikt
ajjde várom már.. rohannék a boltokba..

-
alien_
őstag
-
alien_
őstag
Korábbi hír, de ha eddig nem futottatok volna bele (ahogy én sem):
StarCraft 2 BETA - Wings of Liberty:
Will no be available this year. Just recently started a full company inner-alpha. More BETA keys will be available. Traditionally, never surpassed 40,000 keys. However, expectation for SC2 beta will be larger. -
alien_
őstag
-
alien_
őstag
Mostanában kezd megtörni a csönd, a múltkori videó után ezúttal új képeket publikált a Blizzard! Erre tessék...
-
BalaNce87
addikt
Ez mikor jön ki jövő év végén vagy 2010 elején?
-
alien_
őstag
Jó minőségű StarCraft 2 Terran - Protoss multiplayer videó! Másztszí!
-
alien_
őstag
Elindult a GameStar TV StarCraft 2 csatornája!
Elvileg későbbiekben lesz normális adás is, egyelőre videógyűjtemény.. -
alien_
őstag
-
Djuree
félisten
gyerekek nem kell itt a rizsa! nyomjátok addig az eslő részt. mi most toltuk haverral, 2-en 6 gépet lenyomtunk, még megvan a régi forma
ezt a játékot nem lehet megunni, már megjelenés óta toljuk és mindig elővesszük újra....nekem nem hiányzik a 2. rész. inkább jönne még egy kieg ehhez
de tényleg... -
Amúgy, annyira unom a blizzard marketing stratégiát.(nem azért tényleg k*rva jó gámékat csinálnak)
De hogy mindent legalább 2x adnak el...
Diablo 1+ Hellfire
Starcraft + Broodwar
Diablo 2 + Lord of DestructionAkkor vettem észre amikor néztem a Starcraft béta képeket, és abban már volt medic...
-
ZéZé@PH
aktív tag
válasz
Hujikolp
üzenetére
Ez tiszta marketing. A wow-ot megcsinálták, elkezdtek vele játszanni az emberek.
A kiegészítőnek azelőtt kell elkészülni mielőtt a játékosok megunnák a játékot, amint kiadják a starcraft 2 első részét elég hamar fogja majd követni a következő kettő, én olyan fél 1 év hézagokat sejtek a részek között és gondolom multiplayer részekben is mindegyik rész fog valami újjat hozni, különben csak a story miatt nem mindenki veszi meg. -
Bezzeg a wow kiegjét milyen b.szott gyorsan megcsinálták

-
Wolverine
félisten
-
kilizsima
tag
sziasztok! egy kb gépigényt tudtok nekem mondani?

-
spyduck
nagyúr
Most már kezdek kicsit kételkedni, h még idén kész lesz

-
kilizsima
tag
Én úgy hallotam h november - november vége felé jelenik meg
-
alien_
őstag
-
alien_
őstag
-
törölt tag
Hát nem tom, szerintem a SC maradjon meg stratégiai játéknak, abban a legjobb szerintem, a többi meg legyen a regényekben, ahogy eddig is. (bár nem olvastam egy regényt sem) nem is fogok, de tuti nagyon jók lehetnek!
-
Apophis
őstag
A Starcraftban van pár nevesített hős, amik játékmechanikailag megfelelnek pl a War3-ban ilyeneknek, hogy Illidan, Vashj vagy Uther. Csak, míg ők a SC-ban egy épphogy turbózott sima egységek (csak politikai hatalmuk van), a warcraftban szinte félistenek. A WoW minden játékos karaktere egy hős, ezt hogyan oldanád meg a SC-ban? Hogyan oldanák fel a 3 fő faj borzalmas eltéréseit? Még az RTS-ben sem sikerült érzékeltetni, mennyi zerg van, vagy hogy a maroknyi megmaradt protoss erők egy-egy harcosa mekkora hatalmat képvisel. Vagy zergként egész bolyokat irányítanál? A SC FPS-nek lenne nagyon jó, de Blizz még azt sem vállalta be.
-
Djuree
félisten
látom nem ismeritek a starcraft világát eléggé. rengeteg hős van, legalább annyi mint a warcraftban, olvassátok el a regényeket. ami a játékokban van az csak 10%-a az egész történetnek.
és nem csak az a 3 faj van ám, nem nem. ugyanúgy ahogy a warcraftban is az orkok meg az emberek az eredetiek, erre sem azt mondjátok hogy csak ez a 2 faj van benne
képességek meg classok: nekem van annyi fantáziám hogy össze tudjam rakni őket, akkor a blizznek ne lenne?
remélem a starcraft mmo lesz az, sokkal faszább lehetne mint a wow... -
Wolverine
félisten
A WoW karaktereit a Warcraft hősei adták. Zerg oldalon ezt nehezen tudnám elképzelni, nem lehet 12000 Kerrigant beletenni egy SC MMO-ba

Amúgy a hivatalos álláspont Blizzard részről az, hogy a Hydra nem azonos a D3-mal, és az is biztos, hogy fejlesztenek egy next-gen MMO-t. A tempójukat ismerve 2-3 év múlva be is jelentik, mi az
-
Apophis
őstag
Elég világosan kijelentette, hogy mivel a D3 nem MMO, az nem lehet a Hydra. Hogy miért nem alkalmas MMO-nak? Mégis mik lennének a classok, hogyan működne? Egy sima Marine lekaszál 30 linget, hogy a zealotokról ne is beszéljünk. A hydra meg tud tüskét lőni és ... mászni. Ennyi. Ezekből az ágyútöltelék jellegű egységekből nem sok minent lehet kihozni. A warcraft világa sokkal inkább épül az aktív képességekre, hősökre és azonos erejű fajokra, és még így is meg kellett erőszakolni a loret a balance miatt.
-
alien_
őstag
Honnan tudjuk, hogy nem a Hydra a D3? Miért nem lehet, hogy marketing ködösítés volt csak Pardo kitérő válasza? És Peter Lee oldalán akkor miért szerepelt a "Hydra: Coming Soon" a WoW és az SC mellett, harmadik kategóriaként közvetlenül a D3 bejelentés előtt?
Miért lenne SC alkalmatlanabb, mint pl a WarCraft anno?
Mivel Blizzard gyakorlatilag az összes "világát" jórészt a Warhammerből nyúlta, ez szerintem igen rossz példa. -
Apophis
őstag
SC MMO kizárt, a világ alkalmatlan hozzá. A D3-ról tudni, hogy nem = Hydra, a WotLK után még több kiegészítő várható, így a WoW2 sem valószínű. Ergó egy teljesen új franchise, pl. W40k.
-
alien_
őstag
Én is SC mmo-ra adom le a voksot...
A később törölt Warcraft Adventures-ből vettek át sokmindent a WoW-ba, és volt egy SC:Ghost is, amit kb 5 évig(!) fejlesztettek (igaz, ebből két év külső stúdió keze munkája), biztos nagyon sok kész dolgot át lehetne mentegetni belőle egy esetleges SC rpg-be..Jah, egyébként grat
-
Djuree
félisten
tényleg amíg itt várunk a 2. részre össze kéne hozni valami jó sc1-es partyt. 4v4 írtó fincsi tud lenni...csak nehéz összehozni...
pacsker addikt lettem
-
Djuree
félisten
válasz
Wolverine
üzenetére
na basszus

meddig el tud szarakodni mindig a blizz. mondjuk amilyenek a végleges cuccok szoktak lenni érthető. de akkoris! már 1 éve is volt gameplay videó és még mindig nincs kész a gém
habár a kiegyensúlyozásra kell gondolom a sok idő.meg hát ugye a diablo3 is készül gőzerővel...
-
Djuree
félisten
lesz ebből collectors edition? lehet tudni valamit róla?
megjelenik a gém decemberben idén? már elvileg tavaly decemberre igérték
habár az 1-el elvagyok én még évekig
-
kuszal
tag
Nem is fűzök hozzá semmit
[link] -
ROBERTOH
őstag
Itt az f2f meccs videója (ha minden igaz, akkor ez az; sajna lemaradtam róla, amikor ment a WWI-n)
[link] -
Hamarosan infó áradat lesz itt nekünk

Csak kár h a balcsin leszek, remélem valaki ír majd egy szép bejegyzést a gamepodon

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- AMD A6-5400 félkonfig (FM2) - Alaplap, CPU, RAM, SSD, hűtő
- MSI Thin 15 B12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- ZBook Power 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo ThinkPad P15 G1 i7-10875H / 32GB RAM / 512GB SSD / RTX 3000 / 15.6" FHD 12 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Márpedig csak az ő szavuk hiteles ez ügyben.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
lehet megtartják..