- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gerii
addikt
válasz
Jhonny06 #26314 üzenetére
Pont most tettem be a TV Calendar-ba, jópár januári sorozattal együtt.
Shades of blue sem tűnik rossznak trailer alapján.
Indul pár régebbi században játszódó sorozat is, azokra is kíváncsi leszek.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Jhonny06 #22015 üzenetére
Az első 5-6 részt végig kell szenvedni, nagyon megéri, szerintem a legjobb sorozat, amit eddig láttam.
Hihetetlenül mély mondanivalója van, a karakterek a legjobban kidolgozottak kb az összes sorozat közül, de sajnos ehhez kell,h az eleje lassú legyen, hogy szépen felépíthessék a karaktereket.
Adj neki esélyt szerintem legalább az első évad végéig, ha addig sem nyeri el a tetszésed, akkor keress valami pörgősebbet. -
spammer
veterán
válasz
Jhonny06 #22015 üzenetére
A The Wire egy mocskosul jó krimi-dráma, elég realista, a nyomozásról szól (drog, gettó, gyilkosságok), politikáról, korrupcióról stb. Nem sok "akció" van benne, olyan értelemben, amire te gondolsz. Az eleje valóban nehéz, gettó gettó hátán, szokni kellett nekem is, de megérte. Azt a 9.4-es iMDB pontszámot nem véletlenül hozta össze.
Ha pörgősebbre vágysz, akkor valóban jobb választás a The Shield, abban van elég akció.
-
Enton
addikt
válasz
Jhonny06 #20894 üzenetére
Persze hogy lezárták, de ez az első szezon csak egy intró. Most mutatták be honnan indult csak szépen felkutyulták az időrendet egy kicsit.
Majd még csak a 2. évadban fogják bemutatni, hogy is lett az az ügyvéd belőle aki Walter White-ot képviselte/terelgette a gangster/maffia világában. Nagyon sok érdekes jelenetet rejt ez az űr azért még az eddig láttottak alapján, de ezzel lehet csak én vagyok így. Fene se tudja. Nekem tetszik, várom a folytatást. -
-
bok92
addikt
válasz
Jhonny06 #19905 üzenetére
Pedig pár napja már lett szólva, hogy jön Kevin Spacey!
De így legalább kellemes meglepetés lett.
Egyébként van House of Cards topik is. Nem valami pörgős, de akad ilyen is...
-
tonyrulez
őstag
válasz
Jhonny06 #15958 üzenetére
[SPOILER]
Végre valami történt és történni fog, a családi hercehurca már kezdett unalmas lenni. Mickey pedig még mindig a legjobb fazon
[/SPOILER] -
-
-
Ace owner
addikt
válasz
Jhonny06 #10277 üzenetére
Nekem rohadtul bejon, aki ezt szinkronnal nezi az gyujtsa fel a tevejet.. Lassu, mely,sotet. Pont ez kell hetfo estere, megkanehi meg brilliansar alakit, wudi se rossz, habar a karaktere nem olyan izgalmas de a szeretoje.. Na o mar izgalmas
Kivancsi leszek mi lesz a vege, lassan mar a felenel tartunk.
(#10282) xenom0rph En nezem es imadom ezt is. Viszont elfogyott a mobilnet ugyhogy csak a nyitast lattam. Kivancsi leszek Nyulbelaval mi lett.
-
-
-
S e t h
nagyúr
válasz
Jhonny06 #9309 üzenetére
Konkrétan dexteri magasságokba emelkedett ez a befejezés, értve ezalatt azt a bizonyos véres kádas befejezést, remélem ezzel nem spoilerezve a Dextert még ezután nézni szándékozóknak.
Döbbenetes erejű befejezés lett, szerintem a következő és egyben utolsó évadban a főszereplőben végleg elszabadul az állat, nincs már mellette senki aki morálisan vissza tudná tartani, respect Sutternek.Egyébként látom páran mennyire kiakadtak másik fórumon, GOT óta nem csaptak ilyen magasra az indulatok,van aki ezek után nem is akarja már nézni a sorozatot. -
-
attiati
veterán
válasz
Jhonny06 #7400 üzenetére
Mert mindig csak a legjobbakat nézem meg
Most beleolvastam itt a topikba, úgy látom néha jön benne egy váratlan fordulat, és viszonylag lassú cselekmény (van aki írta, hogy 2. évadra ellaposodott). Na mindegy, folytatomHa megunom, úgyis abbahagyom
Jó az avatarod sznájpör
-
bepken
veterán
válasz
Jhonny06 #7396 üzenetére
attól függ, milyen motoros témáról van szó...
az Ice Cube féle "Vas" című (Torque) bohóckodást 5 perc után kikapcsoltam...viszont a Tarantio/Bishop féle "Hell Ride" című film például nagyon tetszett. nyilván ez a sorozat is inkább ahhoz a vonalhoz közelít (bűnöző motoros bandák), nem pedig az egykerekező meg motorokon ugráló majmokról szóló mesékhez...ez mondjuk mindenképp pozitív, az előzetes alapján lejött egy fajta érzés
műfajilag hova tennéd? inkább akció vagy inkább dráma? mondjuk az "elég erőssel" inkább a drámai oldalra céloztál szerintem...a dráma pedig nekem nagy kedvencem, szóval lehet rápróbálok
-
-
Viszlát
addikt
válasz
Jhonny06 #7114 üzenetére
Breaking Bad SPOILER
Nem csak az, hogy idegesítő, hanem előre borítékolható. Harmadszor vagy negyedszer van olyan a történet során, hogy ki lehetne szállni, ráadásul nem is rosszul, de Jesse persze mindig ilyenkorra törik össze teljesen. Közben azért párszor visszakönyörögte, harcolta magát a bizniszbe, de most, hogy 5 millával otthagyhatná az egészet, hirtelen erkölcs meg lélek, nem lehet, mert vér tapad hozzá... Hiteltelen már számomra és egy kissé unalmas is.
-
hdman
őstag
válasz
Jhonny06 #6748 üzenetére
egyik leglényegtelenebb karaktert kiválasztani...
A legszomorúbb, hogy még ezt is sikerült fokozni még lényegtelenebb történésekkel... Nem értem ez az egész hogy kapcsolódott akár a skins alapfilozófiájához, akár Cassie karakteréhez.
Szerintem túl lightos volt skins mércével.
És a következő rész is Cassie lesz.
-
Jhonny06
veterán
válasz
Jhonny06 #5559 üzenetére
SPOILER
Oké, ezt nagyon gyorsan visszavonom. Azért a 6. részben amikor az a kisvárosi rendőr (csaj) lelövi Mike-ot, ott azért káromkodtam egy kicsit. Az egyik kritikában olvastam, hogy az a sorozat gyengéje, hogy tényleg lehetetlen módon mindenhol akadnak követői Joe-nak. Na most ez idáig nem mutatkozott, így semmibe vettem a kritikát, mert egy kiépített csapattal dolgozott, fel sem merült ilyesmi. De ez már tényleg faszság. Már nyolcezredjére van ez eljátszva, hogy már épp elkapnának valakit, de az utolsó pillanatban csak azért is megjelenik valaki, aki megfordítja az egészet. Remélem ezt nagyon gyorsan elfelejtették a készítők és nem lesznek ilyenek a további epizódok, mert a pozitív benyomást nálam ezt teljesen romba döntötte.
-
spammer
veterán
válasz
Jhonny06 #3716 üzenetére
Pedig az. Nyáron indul majd. Az előző szezon is akkor indult.
szerk: hivatalos infó
"getting very close to tackling the series finale (the show’s last stretch of eight episodes airs on AMC starting in July). " - forrás - interjú a készítővel. Nem olvastam, lehet, hogy spoileres, szóval csak óvatosan!
-
mondomén
őstag
válasz
Jhonny06 #3091 üzenetére
En annyira nem, kicsit sok volt a rohanas mostanaban, ez igy pont jo volt.
Spoiler!!
Ideje volt mar, hogy Hank erre a csontra is raharapjon. Igy is eleg sokaig tancolta ot korbe Walt... Ha ugyesek az irok, akkor most jonnek meg csak az igazan dramai reszek.
Bar ezt biztos kibeszeltetek mar, egy kicsit le voltam maradva. -
S0m30n3
aktív tag
válasz
Jhonny06 #3008 üzenetére
Motoros klub, belső viszályok, rivális bandák, meg persze a hatóság és családon belüli problémák. Mondanám, hogy pár rész alatt döntsd el, de ennél a sorozatnál pont nem szabad pár rész alatt ítéletet hozni, mivel az első évad első felében még jobban megkötötték a készítők kezét, többen is abbahagyták a sorozatot, viszont ha kibírod azt az 5-6 részt, utána szépen beindul az egész és egyre jobb lesz. Én ajánlom.
-
S0m30n3
aktív tag
válasz
Jhonny06 #2973 üzenetére
Promózástól függ, hogy mennyi nézőt szed össze egy pilot. Igaz abc promókra annyira nem is emlékszem, hogy lettek volna, pl. nbc féle revolution promókból volt sok. Harmadik rész környékén dől majd el, hogy mi lesz a sorsa a sorozatnak. Amúgy én csak a sorozatjunkie-n olvasottakra alapozok, nem vagyok otthon, hogy most milyen nézettséget is kellene hoznia ennek meg annak.
-
hdman
őstag
válasz
Jhonny06 #2969 üzenetére
Dexter spolier:
Na, megnéztem. Igaz, hogy egy hosszú nap után, éjjel 1kor, de: nekem nem tetszett.
Nagyon vagdalózós volt a rész, össze vissza csapongott. Kicsit töltelékrésznek éreztem, hiszen kb. ott vagyunk ahol az évadzáró utolsó pillanataiban. Innen viszont kiváncsi leszek, melyik irányba fogunk indulni, mert ez most tényleg patthelyzet Dexinek
Az is érdekelne, hogy Laguerta miért fű alatt foglalkozik a véres lemezkével? Talán arra játsztik, hogy Debet lejárassa azzal, hogy mégsem öngyilkosság volt, hanem új nyomok vannak, és elkezd nyomozni?
-
mondomén
őstag
válasz
Jhonny06 #2940 üzenetére
Hopsz, eszembe jutott még valami, csak kifutottam...
Szóval van még C.K-nek egy sorozata, ez pedig a Lucky Louie. Ugyan úgy ajánlott kategória, lúzer Louie bizar élete.Ebben is Pamela Adlon-al játszik együtt, ami plussz pont, bírom a nőt.
(Marcy a Californication-ből)
-
mondomén
őstag
válasz
Jhonny06 #2940 üzenetére
Persze, nagyon jó.
Már a 2. évaddal végeztem, várom, hogy tudjam darálni a harmadikat... Ha tényleg tetszik a humora, akkor folytasd nyugodtan. Néha nagyon bizar tud lenni, de én imádom.
Amúgy ez a fajta stand-up sokkal jobban tetszik mint amit itthon nyomnak. Nem is nagyon tudom elképzelni ezt magyarul, van egy tippem, hogy inkább lenne gáz mintsem vicces. -
spammer
veterán
válasz
Jhonny06 #2788 üzenetére
"Tűnik"
Az igaz, hogy a 4-5 kicsit pörgősebb, eseménydúsabb, ezáltal kommerszebb lett, de az előző évadok is nagyon jók, remekül megalapozták a karaktereket, szépen építették fel történetet. Kellet az az alap, ahonnan idáig eljutottak. Pont ez a durva benne, hogy mekkora a kontraszt az elejéhez képest -> "Breaking Bad"
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Jhonny06 #2772 üzenetére
Úgy értettem, hogy olyan sorozatokat keresek, amihez nem készült magyar szinkron. Amihez készült, azokat már vagy láttam, vagy "várólistára tettem", mert elég sokat keresgéltem, hogy mi az ami érdekel.
Viszont eddig az összes olyan sorozatot kihagytam, ami nem szinkronos, tehát eddig csak a magyarul megjelenteket követtem, így a nem szinkronos sorozatokban nem vagyok túl tájékozott.
Köszönöm a válaszokat, van benne hasznos infó bőven.
Ja, és tegnap elkezdtem nézni a "Skins"-t. Szörnyű volt. 2 részt végignéztem, de törlöm az egészet. Régen nyúltam ennyire mellé.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- T15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10610U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Next level racing wheel stand 2.0
- Panasonic Lumix GX80 - makulátlan állapotban, sok extrával
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI Kitűnő Állapotban!
- ÚJ Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k (2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm Bluetooth / 1 hónap garancia / zöld / szép állapot
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest