- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuromoj
veterán
válasz
gyuromoj #60217 üzenetére
Magyar felirattal:
Holdlovag előzetes -
k-adi
nagyúr
válasz
gyuromoj #59760 üzenetére
Cobra Kai
season 4Valóban ahogy írod, szépen fejlődik évadról-évadra a sorozat, jó volt nézni. A poénok még mindig jók, a párbeszédek is többé-kevésbé élvezhetők, a 2 sensei kakaskodása már kicsit uncsi, de Silver jó választás, kellő vérfrissítés volt az évadra és a tornán lévő verekedések jól is koreografáltak.
-
-
grizlisandor
veterán
válasz
gyuromoj #59740 üzenetére
Köszi, twitter-en találtam rá megerősítést.
(#59745) oriic:
A Sarlacc bendője nem egy üdülő, meg ami utána történt se egy wellness, szal szerintem rendben van, hogy le van tatásodva. -
RetepNyaraB
veterán
válasz
gyuromoj #59515 üzenetére
"Úgy érzem, az első és a második évad előkészítette a terepet a hatalmas eseményeknek, amik következnek. De a kreatív folyamat még csak most kezdődik. Megvan a forgatókönyvünk, most behozzuk majd a rendezőket, visszahozzuk a színészeket, és beássuk magunkat a részletekbe és visszatekintünk a korábbiakra, hogy biztosíthassuk, hogy tökéletesen sikerüljön az évad"
Ezekért a bombasztikusan semmitmondó, minden filmnél\sorozatnál előkerülő sztenderd mondatokért jobb időkben simán karóbahúzás járt :)
-
grizlisandor
veterán
válasz
gyuromoj #59253 üzenetére
Egész ígéretesnek tűnik a sorozat, a srác a Titánokban játszott. Ott nem voltam elégedett a színészi teljesítményével, na most hátha javít a megítélésén.
ST Discovery S04E03
Tök jó rész is lehetett volna, csak Egy kis pozitívum, hogy aBurkham Burkham, Tilli next gen idegesítő, Gender trill dolog, vicces, hogy csak a kisrác tör elő, előző gazdatestek semmi.Nem lett kifejtve, hogy milyen technikával sikerült lefejteni a szimbióta tudatából az egyik korábbi gazdatest tudatát. Ni’var védelmi dolog meg a Kwejian-on történetek utáni nyomozás érdekes volt. -
gyuromoj
veterán
-
headhunter86
senior tag
válasz
gyuromoj #58878 üzenetére
Soha se fognak besokallni az emberek ezektől a Marvel cuccoktól? Fejik azt a szerencsétlen tehenet... Akármerre megy az ember ezek jönnek szembe.
Mennek az egymásra utalások, persze majd nézzem mindet hogy értsem miről is van szó.
Nem tudom kinek van ennyi ideje ezekre, de az tényleg idegesítő kicsit, hogy nézned kell egy csomót ha képben akarsz lenni. Egymást szopkodják fel. Van egy két minőségi, de mostanában egyre több olyanba is futni, ami már nem ugorja meg azt a bizonyos mércét, és szerintem egyre több lesz. Hígul fel a dolog.
Kicsit azért is van ez a kirohanás nálam, mert ez a sok Marvel sorozat elvesz csomó más projektről időt, mert akik ezeken dolgoznak csinálhatnának más nem Marveles cuccokat is az én szórakoztatásomra. -
gyuromoj
veterán
-
Farkassacred
őstag
válasz
gyuromoj #58699 üzenetére
Már első fele is alig ment le, irtózat idegesített.. Az alapötlet tök jó, de a kivitelezés a béka segge alatt véleményem szerint.
Ehhez képest a Squid Game kész felüdülés volt.
A gesztenyét nézi itt valaki? Csak én érzem úgy, hogy egyre jobbak ezek a skandináv sorozatok??! Amint meglátok egyet, rögvest megy is a listámra. -
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
gyuromoj #56703 üzenetére
Ez a tekintet...
"szeretnék már a pénztárhoz fáradni, hülyét csinálok itt magamból világ csúfjára ebben a kretén maskarában baszki, de fizettek, idióták. Megkapjátok. Hány kattintás még; hogy tartod azt a Canont, te szerencsétlen?"
gyuromoj@
Nna. Úgyse bírtam eldönteni egy évad alatt, inkább gáz, vagy inkább jó. Nagyon vegyes. A S01 zárlat nekem a nagyon gáz felé tart -
negyven2
veterán
válasz
gyuromoj #56171 üzenetére
Hát ez szerintem CW mércével mérve is gyenge lett (legalábbis gondolom, mert nem nézek CW-s sorozatokat, bár azt tudom, hogy milyen az átlag).
Alapozásnak (pilot évad) elmenne, de igazából túl van húzva minden (sok szerintem a 8 rész ennyi történetre). Pluszban pár helyen a CGI PS2-es szintű lett...
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- T15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10610U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Next level racing wheel stand 2.0
- Panasonic Lumix GX80 - makulátlan állapotban, sok extrával
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI Kitűnő Állapotban!
- ÚJ Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k (2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- DELL WD19 / WD19S dokkoló + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest