- Kikristályosodik a Razr 60
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
válasz
nightshadow #60270 üzenetére
Alzánál vállalkozói fiókkal. Az utolsó darabra sikerült lecsapni. De kérésre beszerzik az van jelenleg az oldalon a KE-55XH9096-nál (normál fiókkal azt hiszem 318-as árat ír).
-
F-ECT$
titán
válasz
nightshadow #59405 üzenetére
Az 55xh90-nek 500e volt a hivatalos nyitóára, nem?
-
hegylako01
tag
válasz
nightshadow #59352 üzenetére
Semmi különbség a két tv között. Minden olyan Sony, ami új energiacímkéket kapott KE kezdetűre változott.
-
modflow
veterán
válasz
nightshadow #56413 üzenetére
Ez valami beugratós kérdés?
(Mit számít ez? 65"-ön a jobb felső sarokban volt elől, vagy hátul, nem tudom, régen volt múlt hét péntek :D.) -
Technoman
őstag
válasz
nightshadow #55447 üzenetére
A Samukon ugye a Q80T-től már van egy tükröződésgátló bevonat? Ez élesen látható a videón (00.37m)
Az órás résznél (03.16) a Samunak qrvára kékes feketéje van, a Sony feketéjéhez képest.
Egyetlen egy érv szól a koreai mellett, a központi láb. -
Piftuka
veterán
válasz
nightshadow #54943 üzenetére
Semmi gyanús nincsen benne.
A kezdetek óta, időről-időre alkalmaznak "vevőcsalogató", bizalom-, ill. márkaépítő akciókat. (Ez nem ritkaság a kereskedelemben.)
Ilyenkor bizonyos termékeket akár nagyon nagy mínuszban adnak, mert az akció hírével az üzletbe, vagy a internetes felületre "csábított" vásárlók költése sokszorosa annak, mint amennyi az akció hatására költségként megjelenik.
Nem tétel egy ilyen áruháznak ~10-20-30 tévét, 500 lézernyomtatót, vagy éppen 25 hűtőszerkényt akár -80-100%-os haszonkulccsal adni, és elkönyvelni pár millió forint extra költséget.
A tévéreklám a 10-szeresébe kerül, és kevésbé hatékony.
Emellett még az is lényeges, hogy a Media Markt rendelkezik a legnagyobb "álló" készlettel a hazai műszaki szaküzletek között. A webáruházának raktárára is igaz.
A megrendelések volumene miatt kiemelt (és első) helyen állnak a legtöbb hazai importőr partnerlistáján.
Az is lehet, hogy ők már kaptak egy "fülest", hogy melyik új, 2021-es terméknek kell helyet csinálni a raktárban.
-
kolosszus87
senior tag
válasz
nightshadow #54946 üzenetére
Igen, MediaMarktban most a héten lesz BF napok péntektől-vasárnapig. Ez az akciójuk ilyen előzetes volt kifejezetten erre az egy tv-re, meg ezen kívül még valami porszívó van náluk ilyen kedvcsináló akcióban, de péntektől lesz a többi.
-
kolosszus87
senior tag
válasz
nightshadow #54943 üzenetére
Most néztem, valóban ki is ürült a MediaMarkt készlete, elkapkodták őket. Én ennyire nem vagyok gyanakvó, mert már bő egy éve tervezem a tv cserét és azóta rendszeresen figyelem, követem az engem érdeklő modellek árainak alakulását. Az XF9005 ami az XH90 elődjének tekinthető (hozzáteszem jobb tv is ha a képminőséget nézzük mint az utód) is már közel egy éve 240-280 ezer körül ingázik árban 55-ös méretben, holott az egy drágább modell volt nyitáskor mint most az XH. Ez a széria a 250k körüli árra fog majd beállni mindenfelé, erre merek fogadni is, de nem csak ez, a többi tv ára is fog esni vagy 20%-ot a november végig az akciók miatt.
-
kolosszus87
senior tag
válasz
nightshadow #54940 üzenetére
Külföldi és magyar árakat nem érdemes egy-egyben összevetni sztem, vannak országok ahol egyszerűen nagyobb haszonkulccsal dolgoznak...ez a tendencia az új autók árában is megfigyelhető, hogy pl. ugyanaz a kocsi azonos felszereltséggel nálunk kevesebbre jön ki, mint pl. németben. Mellesleg ha beindul ott is az akciózás ott is lejjebb fog menni az ár hamarosan. Épp ma este néztem, már a Sony center is levitte az árat 250-re, tehát csak nem kamu...ahogy haladunk bele az ünnepi időszakba és egyre több üzlet akciózik szépen esnek majd be az árak mindenfelé. Tavalyi modelleknél is ez volt novemberben.
-
törölt tag
válasz
nightshadow #54940 üzenetére
Nekem pénteken hozzák ki, ha nem az lesz benne, akkor vihetik is vissza azzal a lendülettel
De amúgy nem tudom milyen probléma lehet vele. Működjön jól, és az legyen, aminek reklámozták.
-
taki01
őstag
válasz
nightshadow #54719 üzenetére
Gyenge minőségű a kábel, USB 3.0-nál 900mA 5V és max kábelhossz 3m. Forrás
-
Lupus70
csendes tag
válasz
nightshadow #54640 üzenetére
"Semmi sem elég nagy 2 hét után. 75-85-95-105"
Csak mondjuk panelben, meg ismerve a magyar béreket nehezen kivitelezhető."Természetesen nem az átlag vásárlóra értettem. Talán kijelenthetjük, hogy a tv-vel komolyabban foglalkozó emberek a reálisnál magasabb összeget hajlandóak kifizetni a hobbijukra. ( Sony tv-ért meg pláne) Hidd el, lesznek sokkal nagyobb tv-k is pár év múlva, és igény is lesz rá. Akkor majd a 65coll lesz az akciós
Ha komolyan vesszük a kérdést a képátlót a nézési távolság határozza meg.
E szerint nekem például a kiszemelt 75-ös átmérő is határeset, 4K tévénél az ideális nézési távolság 3,2m. [link] . És ez még "csak" 4K....Tehát látható, hogy a felbontás növelése hozza magával a képátló növekedését is ( vagy közelebb ülünk) persze lehet 49coll 4K-t nézni 3m-ről, csak hát nem vagyunk sasok...
Ha valakit érdekelne, van itt jó vétel: KD-65XH9505B 480e-ért [link]
-
Piftuka
veterán
válasz
nightshadow #54638 üzenetére
Mert az újabb generációs konzolokra nyálukat csorgatók nyilván felvásárolták a hazai készletet.
(A többit pedig a Media Markt-nak szállították, mert azért a hazai piacon még mindig ők számítanak kiemelt partnernek. Ők képesek a legtöbb terméket egyszerre berendelni.)
Ám azért a magyar piac eme szegletének szélsőséges módon viselkedő szereplői nem egyenlőek a teljes globális, potenciális vásárlóközönséggel.
Az eladási adatok alapján pedig a SONY már "sehol" nincsen a TV gyártók között. Tavaly már 7% alá csökkent a részesedése a "teljes tortából". A TOP5-be sem fér bele ezzel, csak a "futottak még" kategóriába.
Ez nagyon sajnálatos egy ilyen történelemmel rendelkező vállalat ismeretében!
-
Piftuka
veterán
válasz
nightshadow #54631 üzenetére
Igen, emlékszem erre a véleményére.
Mondjuk a jövő még nincsen megírva, de valószínű, hogy ebben igaza lesz.
Akkor pedig majd a SONY LCD tévék eltűnnek a piacról. Lehet, hogy a komplett ágazattal együtt.
Már így is sikerült elérniük (a Panasonic-kal egyetemben), hogy a globális eladásokat tekintve jelentéktelen szereplővé zsugorodjanak.
-
törölt tag
válasz
nightshadow #54605 üzenetére
Remek, ha beírom, hogy "xg85" vagy "xg8577", akkor nem adja ki a kereső
Gondolom mert egybe van írva, de azt hittem ezen a problémán már úgy 15 éve túlléptünk.
-
d.beni
aktív tag
válasz
nightshadow #54386 üzenetére
Szia!
85" méretben hogy alakul a zónák száma ebben a 3 típusban?
XG95
XH90
XH95Illetve van olyan weboldal ahol ezeket meg lehet nézni?
Köszi! -
Piftuka
veterán
válasz
nightshadow #54221 üzenetére
Plusz elvileg az új firmware használatával az XH90 képes a 4K tartalmak 120 Hz-es lejátszására a HDMI 2.1 porton keresztül.
Cserébe (a "wide viewing angle" réteg miatt) gyengébb a kontrasztja. -
ozzy711
őstag
válasz
Érdekes ez az "utimate" meg "extreme" processzor ( egyébként az xf-ben ilyen van ). Mivel nálam mindkét típus jelen van, a hétköznapi használat során kb. semmi különbséget nem látok az "extreme" és a "sima" processzoros képminőség között.
Az sd. tv adásoknál ( igen, sajnos ilyen is sok van még és szoktam nézni) valahogy "élethűbb" a kép ( ha lehet ilyet mondani sd adásról ).
A Fald zóna nem tudom, hogy kevesebb-e, de egyáltalán nem erősebb a blooming, sőt fentebb írtam, hogy valamiképp máshogy halványít az xh mint az xf, ezáltal kevésbé zavaró.Magánvéleményem az, hogy ezeknek a processzor megnevezéseknek a hátterében van egy nagy adag marketing is ( ettől még lehet valós különbség is persze ).
A fentiek természetesen szubjektív véleményem, kéretik figyelembe venni. -
junior11
veterán
válasz
Tudtommal az X1 Ultimate proci az XH-ban van.
-
butch3r
senior tag
válasz
kerestem a topicban és google-ben de nem lettem okosabb így ha amúgy evidens, bocsi.
mi az az ld zóna? -
Piftuka
veterán
válasz
nightshadow #54197 üzenetére
Ezek szerint hasonló dilemmában vagy, mint én.
Engem mondjuk a szűk betekintési szög nem zavar. Ha egy fokkal jobb, mint a "SONY Z9D"-nek, akkor az már számomra tökéletes.
A probléma az, hogy tényleg baromi drágák a tévék. Sokszor mondtam, most is mondom, hogy a prémium (képminőségű) tévéknek kellene a max. 250.000 forint körüli árkategóriákban mozogniuk. (Az egykori plazma tévék tulajdonosai is mindig ezt hozzák fel érvként arra, hogy miért és milyen irányba változott - rosszul - a televíziók piaca.)
A hátamon feláll a szőr, hogy az általam vágyott ~75-80 col körüli méret miatt fél millióra kellett emelnem a keretet.
Én is várok, hátha beesik egy jó akció még. Az OLED-et sem vetettem el, bár - főleg - a beégés, a tinting, a near black flashing (és hogy állítólag nagyítóval kell keresni a pixelhiba nélküli példányokat a piacon) egyelőre meglehetős visszatartó erő.
Ám ha a blooming a gyakorlatban ennyire zavaró, akkor azt tényleg nem tudnám megszokni. Akkor inkább rizikó, de tökéletes fekete és kontraszt.
Persze ebbe még a Panasonic GZW-942 is belefér, az Edge LED háttérvilágításával. Ha hozza a W809c szintjét, akkor megjöttünk. (Ám jelenleg az a legdrágább.)
Sajnos FALD-os tévéket (Pana DX900, SONY FX9005, Samu korábbi Q8, Q9-ek) eddig csak világos környezetben volt alkalmam alaposabban letesztelni! Így muszáj vagyok az internetes review-erekre, és a fórumos beszámolókra hagyatkozni.
Ha lehetne kapni Samsung 75Q90R-t, és beleférne a megadott keretbe, már most azonnal venném is meg. Annál tényleg nem érzékelhető a blooming.
A "black crushing" pedig engem nem érdekel. A lényeg a jó fekete szint és kontraszt.
És változatlanul azt mondom, hogy ha a SONY nem gondolja meg magát, akkor akár a 9-es sorozatát végképp le is butíthatja, vagy ki is vonultathatja a piacról, mert felesleges belé a "FALD".
Amikor a konkurencia jövőre még jobban ráfekszik (a jelenleg elérhető információk szerint) a Mini LED háttérvilágítás implementációjára, akkor a világ legjobb képfeldolgozó processzora és algoritmusa mellett sem lehet ilyen ~30-40-60 zónás háttérvilágítással "megváltani a világot".
Jó dolog a "FALD" rendszer az LCD-knél, de a titka a minél több zóna.
-
Piftuka
veterán
válasz
nightshadow #54195 üzenetére
Megvásároltad esetleg már az XH9505-öt?
Nagyon érdekel a véleményed, mert minél többet nézek ilyen videókat, annál kevésbé érzem, hogy 9-es szériás SONY LCD tévét szeretnék...!
A felvételen látható blooming számomra konkrétan a nézhetetlen kategória. Ha ez tényleg ilyen a gyakorlatban, akkor biztosan nem tudnám megszokni.
És egy dologból nem vagyok hajlandó engedni, az pedig, hogy tökéletesen sötét szobában nézem a filmeket. Nem fogok LED világítást, házi készítésű Ambilight-ot, stb. alkalmazni, hogy ellensúlyozzam a blooming hatását.
-
Directors
senior tag
válasz
nightshadow #54192 üzenetére
Vicc az egész ez a boltok részéről. Kivárom a hétvégét akkor. Köszi!
-
junior11
veterán
válasz
nightshadow #54190 üzenetére
Szerintem [ide] kellett volna posztolni...
-
royal63
tag
válasz
nightshadow #53837 üzenetére
Köszi
Akkor lehet mégis megnézem télőben az MM-ben Miskolcon van Sony tés lg is
-
royal63
tag
válasz
nightshadow #53832 üzenetére
Ok ez a 7073-as, nem tudom mennyiben tér el a 7096-tól. A Sony szalonban azt mondták ez a 7096-os valami MM-és import vagy valami ilyesmi nekik ez a típus nincs
-
royal63
tag
válasz
nightshadow #53832 üzenetére
Szia!
A Sony központi szalonban mondták, hogy csak a 8000 sorozattól az.
Akkor most mi vankit hívjak megbízható infóért.
Szted tuti az? -
Aaron14
őstag
válasz
nightshadow #52782 üzenetére
Nekem XF9005 van, de sajnos a feliratos filmeknél néha zavaró a blooming. Ezzel lehet valamit csinálni?
-
Tengri
senior tag
válasz
nightshadow #52783 üzenetére
Az elődje tudása is jóval kevesebb...
-
WaterWave
veterán
válasz
nightshadow #52783 üzenetére
1 hónapos indulo 5ook-hoz képest baráti
-
Corvin0716
tag
válasz
nightshadow #40804 üzenetére
Köszönöm!
Szóval azért van külön típusszám alatt a 7077 és a 7096, mert más a színük...
-
junior11
veterán
válasz
nightshadow #21224 üzenetére
Várható volt, hogy idén a "jobb" fullhd tévéknek vége, a 4K-t nyomják keményen.
-
krx21
nagyúr
válasz
nightshadow #21222 üzenetére
Illetve kíváncsi vagyok az XD85 vs 93 gyakorlati különbségekre... És persze a legfontosabb hogy ne legyen egyik típus se clouding, se DSE hajlamos! Én ezen rugóznék a Sony helyében, nem azon, hogy még vékonyabb legyen...
-
krx21
nagyúr
válasz
Vajon VA vagy IPS? Remélem nem lesz Ips....
-
Blaise
veterán
válasz
Ahogy látom nincs felső kategóriás fullHD Androidos TV, sőt a 3D-t is kiszedték.
-
krx21
nagyúr
válasz
nightshadow #17243 üzenetére
Bocs hogy ilyen későn, de nyaraltam....
Ez jó hír pláne nekem... Bár egyébként ezt a tv-s HDR-t nem nagyon értem, kicsit marketing szagú. Ugyanis a tv-nek nincs HDR tulajdonsága, hanem kontrasztja van... hdr tulajdonsága a kameráknak van, mely megszabja, hogy milyen dinamika tartományban képes rögzíteni még részleteket... Tehát a tv-nek ehhez semmi köze...
Az hogy egy világos vagy sötét tartalomnál mennyire látszanak a részletek a kamera illetve az operatőr, vagy a rendező dönti el... Van hogy direkt nyelnek el részleteket a kontraszt hatás miatt...
Tehát akkor mostantól a részletek mennyisége kalibrálástól függetlenül a HDR funkció meglététől függ?
Nekem itt valami bűzlik, na mindegy.... -
lexter00
őstag
válasz
nightshadow #17300 üzenetére
25eft-ért azonnal vevő vagyok egy E4-re
-
YxVs
senior tag
válasz
nightshadow #17264 üzenetére
Ez azért elég lehúzós teszt.
A készüléknek megvan minden tipikus LCD hibája: banding, backlight uniformity issues, DSE.Ahhoz képest, hogy ez az idei év egyik ajánlott modellje, hát....
-
medvegy
aktív tag
válasz
nightshadow #17225 üzenetére
Elég sokat nézegettem az elmúlt pár napban az MM-ben a 48W705C-t és az 50W755C, és azt hiszem, be kell látnom, hogy később nagyon bánnám, ha nem az 50W755C-t venném. Jelenleg is tárgyalok az árral kapcsolatban a szegedi Sony Centerben, ha kapok valami normális árat, akkor megrendelem azonnal, ha nem akkor várok, ahogy javasoltátok.
A TV-hez majd Xbox360, PS4 és PC lesz kötve HDMI-n keresztül. A konzolok közvetlenül a TV mellett lesznek, ezért oda max. 2 m-es kábelek kellenek. A PC viszont a szoba másik felében van, így oda legalább 10 m-es kábel kell. Azt szeretném kérdezni, hogy egy ilyen jobb TV-hez érdemes valami minőségibb HDMI kábelt venni - főleg a10 m-es esetében - vagy elég egy olcsóbb is (pl. ez).
-
medvegy
aktív tag
válasz
nightshadow #17225 üzenetére
Nem kicsi a dilemma. Már szétdobtuk a nappalit teljesen, hogy egy új 48-50"-os TV normálisan elférjen, de végülis nem halnék bele, ha az új nagy helyen még egy-két hónapig a jelenlegi 32-est kellene néznem...
A Sony Centerben kaptam nagyon jó árat a 48W705C-re (175k, ennél nem biztos, hogy később is olcsóbban kapnám meg). Ha le is megy 220-230k irányába az 50W755C ára, az még akkor is kb. 50k plusz
A 2"-al nagyobb méret elhanyagolható különbség, az Android OP rendszer, ahogy fentebb is írtam hidegen hagy. Az, hogy a képfrissítése a 755C-nek 100 hz, míg a 705C-nek csak 50, azt miből venném észre? Egyáltalán észrevenném (HD film + PS4 menne főleg). Van annyival jobb képe az 50W755C-nek, hogy megérje az ~50k pluszt? Vagy csak a a fém külsőt meg az Androidot fizetném meg?
-
PpenoO
őstag
válasz
nightshadow #17118 üzenetére
Az 55ös sose volt 529. 389ért meg inkább 805c nem?
-
krx21
nagyúr
válasz
nightshadow #16997 üzenetére
Igen, köszi, közben megtaláltam... Keresgélek...
Hát még mindig a saját tv-m venném újra, csak 65-ösben...
Ott van még 65X8505C, de az 1 millió... Vajon karácsonyig annak meddig esik az ára? -
Sárpac
nagyúr
válasz
nightshadow #16973 üzenetére
Úgy látom a sony nagyon elcseszte az idei szériát és mellette hót drága a piacon, nem csoda, hogy nem fogynak a tvik!
-
balage0000
csendes tag
válasz
nightshadow #16964 üzenetére
Koszi a segitseget! En is ugy gondolom, hogy ez lenne a normalis hozzaallas.
Panelcsere alatt mit ertesz pontosan?
-
Sárpac
nagyúr
válasz
nightshadow #16955 üzenetére
Némelyiknek totál irreális ára volt többek közt ennek is amit linkeltél!
-
*Tata*
senior tag
válasz
nightshadow #16955 üzenetére
Ez is jó áron van most:[Sony-65w859c]
-
Asrach
tag
válasz
nightshadow #16839 üzenetére
Csak az lenne , hardveresen is meg minden ugyanaz?
3d engem abszolut nem érdekel
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
nightshadow #16839 üzenetére
+ ahogy nézem nincs benne PAP, meg PIP, bár ez nem sok vizet kavar...
-
válasz
nightshadow #16811 üzenetére
jó ég, de vak vagyok.
csak a fehérre koncentráltam, a zöldet nem is néztem. oké.
-
Vasy09
őstag
válasz
nightshadow #16811 üzenetére
Na igen, pont ez volt nálam!
Az első sony tv-m, mely barátság nem éppen zökkenő mentesen idul!
-
válasz
nightshadow #16808 üzenetére
én is innen lestem, és itt nem írja, hogy a fehér villogás hibát jelentene. érdekes ez.
-
YxVs
senior tag
válasz
nightshadow #16775 üzenetére
Akkor sűrűbbre kellene fogni a mintavételt.
Számtalan ilyen darabot láttam már linkelni, sőt saját házam táján maradva, én is fogtam már ki hasonlót.
Az is egy agyon dícsért Samsung H6500 volt, igaz a felhője nem volt ennyire durva, de a bevilágítása sokkal rosszabb volt! -
Vasy09
őstag
válasz
nightshadow #16742 üzenetére
Köszi, de jó lett volna, csak közben meg már megrendeltem a kozpontiszalontól a 809c-t!
Jó lett volna, mert a hangprojektor amúgy sem kellett volna, és ha el tudtam volna adni, akkor annyival olcsóbb lett volna!
Na mindegy, azért köszi!
-
Vasy09
őstag
válasz
nightshadow #16732 üzenetére
Köszi. Akkor szerintem mégis csak a Sony lesz, mivel az 43-as a Samu meg csak 40-es lenne, a Sony idei, a Samu meg tavalyi modell.
-
Vasy09
őstag
válasz
nightshadow #16729 üzenetére
Köszi, de az 55 már nagyon nagy!
Tudom, hogy ezt itt nem illik, és bocsi is, de mondjuk a h7000 samu milyen ehhez a sonyhoz viszonyítva?
-
törölt tag
válasz
nightshadow #16719 üzenetére
A kamerás mérések is csak bekavarnak, szerintem nem is kellett volna belerakni a táblázatba. Csak azért írom ezt, hogy nehogy valaki utólag csodálkozzon, hogy nem annyi az annyi. 20 vagy 37 ms nem mindegy, van akinél ennyi is számít, ha fontos.
-
Tegla80
addikt
válasz
Koszi,h ismet osszeszedted .
(viszont a "gyors fps jatekoknal van jelentosege" az nem tul pontos sztm.....mert probalj flipperezni egy ilyen tv-n vagy csak mozgasd az egeret asztal szinten es megerted miert irom most ezt. Ha magas az input lag akkor xar az elmeny barmit is csinaljon/jatszon az ember.) -
Janaboy
veterán
válasz
Nagyon raersz
De szep munka!
Samsungok adatai eleg elkepesztoek! -
válasz
nightshadow #16589 üzenetére
Nem tudni pontosan mikor 10ms. Az Rtings azért jó, mert ők aztán lemérnek mindent. A 809C átlaga szerintük 17ms. Egyébként szerintem én írom le úgy, hogy azt veszik ki belőle legtöbben, hogy szar. Nem. Istenkirály a képminősége! Cseszettül jó!
Utánhúzás sincs olyan mértékű, hogy általános körülmények közt feltűnne. Tulajdonképpen direkt e célra való tesztvideóknál látszik és ahol nagyon megütköztem rajta: a Far Cry 4-ben a havas tájnál, ahol teli van nagy kontrasztú textúrával. Konkrétan a havas sziklák keresztül-kasul húzkodva nagyon sötét sávokkal és amikor az mozog, ott nagyon látni.
Mondhatni a fehér háttéren lévő sötét dolgoknál (vagy fordítva). Más esetben semmi feltűnő utánhúzás nem tapasztalható. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy az ilyen telibe kontrasztos jelenetek minden LCD-t megfektetnek szerintem. Talán a legfelső kategóriás monitorokat nem.@PpenoO: Az ideinek egy picinykét talán jobb a képminősége, 3D-ben mindenképpen. Ott nem is picinykét.
-
Sárpac
nagyúr
válasz
nightshadow #16565 üzenetére
Hát ez jól meg lett kavarva. És mi lett az utódja a 705b_nek? A 43" totàl új panel sőt gyártó.
-
Janaboy
veterán
válasz
nightshadow #16565 üzenetére
Nem a 855 az utod?
-
viharkabat
aktív tag
válasz
nightshadow #16550 üzenetére
Vajon miért 310 eFt van akciós árként kipirosozva? A kedvezményes ár pedig szépen megbújik a szövegben
-
Frederic
tag
válasz
nightshadow #16550 üzenetére
Köszönöm a tippet.
Egy kérdés az 5 év Sony biztonság csomag megéri?
Szerk:
a 755 és a 756 között mi a különbség?
-
tylerddd
veterán
válasz
nightshadow #16521 üzenetére
Nagyon korrekt eredmények, még a 605-nél a 33ms is elviselhető szerintem. Korábban nekem azt mondták, h 30ms alatt legyen, az a jó.
-
törölt tag
válasz
nightshadow #16521 üzenetére
Kösz az infót, már csak azt nem értem, hogy miért nem egyeznek a két oldal adatai, amikor a Leo Bodnar féle mérés pontos adatokat szolgáltat. Tudom, ezt már inkább tőlük kellene kérdezni.
-
törölt tag
válasz
nightshadow #16516 üzenetére
Vajon melyik módszerrel mérték? Mert itt más értéket írnak az idei W8-ra, és a módszert is leírják hozzá: [link]
-
Asrach
tag
válasz
nightshadow #16518 üzenetére
Jónak tűnik a készülék ahogy látom hangzás minősége nem 100%-os , de ez nem is lényeg mert 5.1-et fogok használni , és bár nem 2 forint, de ha gyűjtenem kell még egy kicsit ám legyen.
Köszönöm a segítséget.!
-
Asrach
tag
válasz
nightshadow #16516 üzenetére
Ja meg van ez az 1000 hz-s verzió az mit befolyásol egyébként mikor számít az hogy hány hz a tv?
-
Asrach
tag
válasz
nightshadow #16513 üzenetére
Ha ennek jó az input lagja akkor megfogom venni majd.
Ez ugye Androidos modell? -
Asrach
tag
válasz
nightshadow #16511 üzenetére
igen elvileg jó , csak az input lag kérdéses, olyan 20-25 körüli érték ami jó.
-
krx21
nagyúr
válasz
nightshadow #16470 üzenetére
Na igen, ezt a tv-t elfogadnám...
Csak nem azért a 3 millióért amennyi most a boltban . -
madle
őstag
válasz
nightshadow #16440 üzenetére
Köszi, eDigital lesz az én választottam, úgy is sokat vásárolok tőlük.
Gondolom meg se kérdezzem, hogy érdemes e bővített garival venni, mert ezek a mai elektronikai dolgok jellemzően addig jók, míg szól a gyári gari.. Edigitálnál lehet azthiszem plusz 2 évet is venni. -
madle
őstag
válasz
nightshadow #16438 üzenetére
Milyen boltból érdemes vásárolni? Edigital természetesen megbízható, de a garancia minden esetben a SONY-hoz szól? Bárhonnan is veszem?
Itt már csak gondolom az a fontos, hogy pixelhiba vagy felhősödés esetén mennyire kommunikatív a cég, hogy minél gyorsabban cserélni lehessen. -
madle
őstag
válasz
nightshadow #16434 üzenetére
Köszi, a 43"-os kiadás épp akciós az eDigitalnál.
-
válasz
nightshadow #16386 üzenetére
.
-
Tobaja
tag
válasz
nightshadow #16389 üzenetére
Bocs, de annyi most nincs rá!
De most bogarat tettél a fülembe a Samsungokkal kapcsolatban! Lehet hogy megnézem azokat is.
Mennyire vannak szintben az általam említett Sony TV-kel? -
Tobaja
tag
válasz
nightshadow #16386 üzenetére
Úgy tudtam az általam ismertetett készülékek 200 Hz-ek?!!
100 Hz-t? Melyikre gondolsz, milyen típusra? -
B-L-A-C-K
titán
válasz
nightshadow #16375 üzenetére
Ha valaki megveszi az eredeti szemüveget 40 ezerért újonnan annak csak gratulálni tudok, vagyis vegye tőlem annyiért én is eladom...
Illetve akkor te azt mondod inkább a régebbi szériát vennéd mint az ujjat az adott akciókkal?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
nightshadow #16373 üzenetére
Akkor már 400-ért 3 ajándékkal ami (~160ért el lehet adni) az új széria...
-
Bular
csendes tag
válasz
nightshadow #16314 üzenetére
50"-tól melyik a kisebb? És abban a kategóriában tudsz -e mondani megbízhatót?
-
törölt tag
válasz
nightshadow #16303 üzenetére
Lesz az még olcsóbb is, mert ez a tv most még akcióval is túlárazott
-
sesshou
senior tag
válasz
nightshadow #16287 üzenetére
Ez alapján van benne:
[www.sony.co.uk] -
ruszrob84
csendes tag
válasz
nightshadow #16228 üzenetére
Köszönöm a gyors választ.
-
nismoka
addikt
válasz
nightshadow #16207 üzenetére
Azt írja egér/bill nem támogatott, na ez nem igaz!
-
Hejakut
csendes tag
válasz
nightshadow #16049 üzenetére
Hát, a "43-ason választható MF: Normál/Tiszta/TrueCinema/Egyéni(Egyenletesség:1-5, Tisztaság:1-5)/Ki/Egyenletes). Ha ezek megvannak, akkor biztos uaz, mint az 50"-os? :-) A tavalyi pl. 42w828/829-esen ilyen választási lehetőségek nem voltak, csak az 50"-oson?
-
Hejakut
csendes tag
válasz
nightshadow #16036 üzenetére
És ismereteitek szerint uaz. a panel van (natív Hz-re és egyebekre nézve) az idei 800c sorozatban ugyanazzal az elektornikával a 43, az 50 és az 55 collosban is? Mert a tavalyi modelleknél 50"-tól ugrott egy kicsit a mozgásjavítás minősége a tesztek szerint.
-
Sárpac
nagyúr
válasz
nightshadow #15941 üzenetére
Nyilván drágább hisz egész euban nincs 27%-os ÁFA csak nálunk, persz OV. ezzel nem dicsekszik!
-
nismoka
addikt
válasz
nightshadow #15945 üzenetére
Ahány ház annyi.... [link]
-
nismoka
addikt
válasz
nightshadow #15943 üzenetére
Szerintem elárazták a németek. 850euroért is láttam máshol.
-
válasz
nightshadow #15939 üzenetére
Tudod mekkora árréssel dolgozik a Sony Mo.? Hidd el nem lenne merszed akkorát tippelni...
-
Dave™
nagyúr
válasz
nightshadow #15939 üzenetére
Egyrészt nyilván nem ezért mennek el, másrészt meg van bőven ellenpélda is, pl. mosogatógépet tudok mutatni ami ráadásul német (Bosch), és sokkal olcsóbb itthon mint kint. Meg oda-vissza van rengeteg példa, ez amit kiragadtál nem mutat igazából semmit, egy extrém példa.
Illetve az is teljesen mindegy, hogy mindkettő MM, nyilván nem a haszonkulcsban van a különbség, hanem a nagyker árban.
-
Roll1983
csendes tag
válasz
nightshadow #15831 üzenetére
W605b-ről is azt olvastam, hogy 100Hz.
-
Clemi
veterán
válasz
nightshadow #15824 üzenetére
Köszi, ezt így értem, csak nem tudom pozicionálni az 50W82x sorozathoz a panelt, a képminőséget.
-
viharkabat
aktív tag
válasz
nightshadow #15824 üzenetére
Tehát a 755C a 705B utódja?
-
TTmas
csendes tag
válasz
nightshadow #15809 üzenetére
Köszönöm a gyors válaszokat!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
nightshadow #15717 üzenetére
Ez 65-ösöbe jöhetne hozzám olyan 400 ezer körül...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
nightshadow #15689 üzenetére
Akkor 30, mivel bolti áron úgyse tudod eladni.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
nightshadow #15686 üzenetére
Mondjuk az a telefon ilyen ~25 ezret ér, szóval annyira nem nagy akció.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
nightshadow #15683 üzenetére
Ez akkor ugyan olyan mint nekem a tavalyi akció, így már megéri...
-
krx21
nagyúr
válasz
nightshadow #15646 üzenetére
Még mindîg fájna lecserélni a W905-ömet... Mondjuk magyarázom is, mert nincs pénzem...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest