- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SeLe
tag
válasz
Tobaja #47451 üzenetére
Szia !
Nekem tavaly volt villámkárra visszavezethető káreseményem és nagyon jól jöttem ki belőle (leszámítva a bosszúságot).
HDMI kábellel nem volt semmi rákötve ? Ha igen azok működnek ?
Javaslom, hogy jelentsd be a biztosítónál. A készüléket vizsgáltasd be olyan szervizzel akivel biztosan nem kötekszik a biztosító.
A szakvélememény birtokában pedig biztosan fizet a biztosító (amennyiben erre is kiterjed a biztosításod).
Minden más esetben eléggé zsebbenyúlós a dolog. Nálam alaplapot cseréltek (90E Ft).
Villámlás okozta "sérülésre" nem terjed ki a garancia. Ezt csak lakásbiztosítással tudod rendezni. -
törölt tag
válasz
Tobaja #16466 üzenetére
Csak nyugodtan. Bár nem egyszerű művelet, de lehet egy összepárosított SmartCam-mel is használni más típusú vevőt, van egy leírásom is róla, de sokkal egyszerűbb Kaonnal, vagy a sat tuneres tévével.
Janaboy Jó kép van Kaonnal is. Digi szerelő ismerős is Kaont használ, azt csak bekapcsolod és működik, ha elromlana akkor ingyen cserélik. -
törölt tag
válasz
Tobaja #16421 üzenetére
Ha műholdas tévét nézel, akkor azt is figyelembe kellett volna venni vásárláskor, mert a W705B-ben van beépítve sat tuner, csak egy kártyaolvasó kell a digitől, és máris elfelejtheted a beltérit. Mondjuk 14 napig visszacserélheted még a tévét, ha netes rendelés volt, de lehet hogy akkor is, ha személyesen vetted. Ha marad, akkor érdemes HD beltérire cserélni, a jobb képminőség miatt. Adnak hozzá HDMI kábelt is.
-
krx21
nagyúr
válasz
Tobaja #16421 üzenetére
Nincs avval baj, ha saját magad megtapasztalod, amit már sokszor leírtunk...
De ne rágódj rajta így utólag, inkább élvezd az új masinát azt kész...
Azért arra kíváncsi vagyok, mit használtok a smart-ban, hogy az volt a fontos szempont?
Én egyszerűen egyik TV-n sem találtam olyan alkalmazást, amit használnék... -
nightshadow
veterán
-
-
sesshou
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Subaru topik
- Apple MacBook
- Autós topik
- További aktív témák...
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest