- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegla80
addikt
válasz
Hejakut #18864 üzenetére
Ilyen volt mar nemreg a samu topicban is par forumtarsnal digi szolgaltato mellett.
Ott a szolgaltato volt a hunyo ez ugyben es megoldodott miutan jeleztek tobben a dolgot.
Szoval kommunikalj a trevel sztem,h panaszod van.Pityke78
a listat nem a penrol frissiti ,hanem ha a szolgaltato berak egy uj csatit,akkor azt a tv auto berakja neked a programlista vegere(kulon kereses nelkul).Te onnan ha kell akkor beilleszted valahova a listaba,vagy torlod vagy tokmind1,de kereses nelkul ott van.
Ezt a ficsort a digitalis beallitasokon belul talalod.(ahol a csatornakereses is van,nalam ott van ez is .De majd talan nismoka leirja a pontos helyet droidon belul . ) -
Acheron
őstag
válasz
Hejakut #18831 üzenetére
A T-Home -nál nem tudom hogy van megoldva, de a UPC -nél a Media Boxban van ez a funkció (már ha Boxod van). A TV -ben egyelőre nem találtam ilyesmit.
Az androidos rendszer eddig pozitív meglepetés, a régebbi Samsunghoz (40D6500) képest a smart funkciók terén jelentős előrelépés (gyorsabb, könnyebb kezelni), eddig semmilyen fagyást nem tapasztaltam, a tv indulási ideje pedig cirka öt másodperc (nem átallottam lemérni). Wifi direkten keresztül szépen átteszi a telefon képeit is a képernyőre (HTC telóról)
Igaz, egyből egy frissítéssel indítottam, tehát ez már a javított oprendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest