- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegylako01
tag
válasz
Vasy09 #17661 üzenetére
Nem tudom te hogy szoktad kikapcsolni, de néha érdemes hosszan nyomni a bekapcs gombot a távirányítón, csak akkor kapcsol ki teljesen a tv. Töröl mindent a puffer memóriából, bezár minden megnyitott appot.
Mert ha csak simán rányomsz a bekapcs gombra, akkor csak annyit csinál mint egy telefon, készenléti üzemmódba teszi magát.
Én pár naponta ezt csinálom nem szokott megakadni a menü. -
asddsa
tag
válasz
Vasy09 #17132 üzenetére
Nekem most 40hx720 am van, két szüveggel, és egyszer próbáltam ki a nejemmel. (van hozzá lejátszóm. és volt tartalmam is)
Nemtetszik, majd a passziv esetleg erdekelhet, de a szemuveges nemfogAndroidra felvagyok készülve, de sztem nemleszbaj
Ja és csak két évre vedd... A hx720am a gari idő lejárta után, becsíkosodott, nemnagyon, csak éppp annyira, hogy vegyek egy másikat (alul, felül)
https://www.dropbox.com/s/5tn2is2aeq0z071/2015-03-27%2021.37.44.jpg?dl=0
Ha bemelgszik (1-2mp) ezek eltűnnek:
https://www.dropbox.com/s/7d1whp8p6zj2n57/2015-03-30%2015.37.21.jpg?dl=0Az egyik szerviz alaplapot, a masik kijelzot akar cserelni...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Vasy09 #16900 üzenetére
Viszont lenne egy olyan kérdésem, hogy szerintetek utólag is lehet kiterjesztett garanciát venni? A plusz 3 év sony garira gondolok.
Lehet:
Ajánlatunk visszavonásig érvényes. A prémium szolgáltatásainkat kizárólag a Sony Center üzleteiben veheti igénybe, a vásárlás időpontjától számított 360 napig, minden hivatalos magyarországi kereskedelmi csatornában vásárolt digitális képalkotás, tévé és Vaio* termékre.
-
Janaboy
veterán
válasz
Vasy09 #16900 üzenetére
Sajnos abban egyetértek veled, hogy a Sony bizonyos felhasználónak kedvező dolgai, nem a legjobbak
Voltam nyaralni pár napja és ott a szállóban egy Samu kis tv volt és annyira jobb a csatorna infója is..pl nem csak a kövi műsort mutatja, vagy simán az infora nyomva (meg csatornaváltásnál is) mutatja, hogy hol jár a műsör (kis csík) stb..
Nem értem, hogy miért nem akar fejlődni ebben a Sony, évek óta ugyanaz (tudom mert a haver 5 éves tv-jén ugyanaz a kiírás, mint az enyémen) -
dualcore
őstag
válasz
Vasy09 #16859 üzenetére
Igen az jó erősítő.
A merevlemezt a dedikált usb aljzatba kell bedugni, az pedig ami lefelé néz hátulról nézve a jobb oldali. Oda van írva, hogy HDD REC. Mikor bedugod, a készülék megkérdezi hogy szeretnéd e formázni, te pedig IGEN-t nyomsz, és hajrá.Szerk.
Azt vedd figyelembe hogy utána nem másolhatsz rá kedvedre pc-ről más médiát a merevlemezre, míg pc- ben ismét meg nem formázod.
-
dualcore
őstag
válasz
Vasy09 #16802 üzenetére
de a több éves tapasztalatból tudja, hogy sajnos hibás a készülék
azzal próbált vigasztalni, hogy ez tényleg csak ritkán fordul előEz a két mondat igen ellentmond egymásnak amit írtál, persze nem a te részedről. Viszont korrekten járnak-jártak el nagyon. Sajnos előfordul ilyen.
-
törölt tag
-
dh66e
veterán
-
nightshadow
veterán
válasz
Vasy09 #16728 üzenetére
Idén nem jár szemüveg a tévéhez, amelynek darabja 19k. A tavalyi Sony 55W805B most 250k [link]. s ehhez még jár ingyen a 2db szemüveg is.
Én egyébként úgy vagyok vele hogy 200k+ nem adnék egyetlenegy 40"-43" tévéért sem, mivel ennyi pénzért már 48"-50"-es tévéket lehet kapni.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Vasy09 #16629 üzenetére
Én a nagyonjo.eu-tól vettem, nagyon korrektek, és akinek eddig ajánlottam ők is csak ilyen véleménnyel vannak róla. De szerintem az összes Sony üzlet megbízható.
-
tootzooz
csendes tag
válasz
Vasy09 #16595 üzenetére
Sziaszok!
Én szintén ezen a két tévén vacilálok.
KDL43W755C vs UE48H6400
A Sony felé hajlok több dolog miatt, a márka a kép minőség és az android rendszer nagyon csábító főleg, hogy
Xperia Z3 compact telóm van.
Viszont az ár különbség elég sok, és nem szeretném megbánni.
Voltam egy Sony centerben nem volt kiállítva csak egy 3D-s verzió 8-as széria.
Azt hittem el fogom tudni dönteni, de csak elbizonytalanított, nem volt az az érzés, hogy leesik az állam.
Pedig egy 7-8 éves Samu van otthon HD-ready ami felhősödik.
(A Sony centeres azt mondta, hogy a kép szét van osztva 9-10 TV-re és ez ront a minőségen)Arra gondoltam ha a Sony-t választom
csinálok egy, unboxing vidit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest