- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tegla80
addikt
Csak kerdezem,de szerintetek tenyleg egy tv energiafogyastasa a mervado?(ps topikban ps5 es tv-n nyafognak).Tudom sok kicsi sokra megy,de akkor is......
Ha pl a havi x mosasbol x-1(3,5 stb) kinel mennyivel csokkentheto a gep pl jobb kihasznalasaval(nagyobb toltet,alacsonyabb hofok stb) akkor nem az iranyba kellene pl lepni? Vagy egyebb mas oldalon faragni inkabb? (ami valoban zabal)
Nalam tuti nem a tv vagy ps fog kevesebbet menni,de lehet En gondolom rosszul. (mint azt is,h tavasszal vegre megjon a valtozas.....hat megjott itt van lathatjuk es varhatunk ujra 4evet......) -
Tegla80
addikt
válasz
zsoltip #66706 üzenetére
Az a baj vagy igazsag,h 32"-42" az sosem volt a gyartoknal kiemelt kategoria.Nem ezen meretekben adtak azt amit tudtak.Gyartottak ezeket is,de ezek belepo szintu modellek voltak mindig is.Amiota 4K a trendi azota meg a kb csak van kategoria,mar akinel van meg.
En pl anyueknak kb 2 eve egy 42" Hitachi(Vestel es torok,mint rengeteg regebbi nagyobb nev is naluk van,vagy a nagy gyarto pl philips ,panasonic veluk gyartat berbe also kat olcsobb modellt.) smart tv-t vettem.(75e volt es 5ev gari) Teljesen rendben van igy normalis ,nezheto kep mellett van okostv ha epp jonnek tesomek es az unokak es meset neznenek.(yt van hasznalva naluk de van xinte minden xar rajtuk ami ma trendi csak Mi nem hasznaljuk.)
Szval ezen meretben sztem barmit vehetsz ami arban megfelel,akar noname ujat is.(van gari es par evig azert ezeken is muxik a smart....persze csak ha kibirja a keszulek. En azert vettem 5ev garisat,igy talan ennyit elvarhatok tole.) -
Tegla80
addikt
-
Tegla80
addikt
válasz
zsoltip #66695 üzenetére
Mivel a wifi erdekel meg YT igy arra gyanakszom,h Te ezt azert szeretned mert smart tv.
Jah az volt kb akkor mikor kijott,azota a hasonlo koru w8-on(sajatom)a yt es a netflix ami elerheto(meg 2-3semmitero app). Ami azert nagy szo mert hasonlo koru tv-nel mas gyarto mar reg kilovi alola ezeket is.... bongeszo es miegymas mar akkor szinte kuka erteku volt,azota nem is neztem. Meg a 40e sem egy korrekt ar erte....hiaba sony,oreg es alap tv es meg raadasul pici is. Plusz ugye a yt kb addig van mig el nem tuntetik.
Jah es wifi jel. Ezt nem lehet igy megmondani,h mit fog tudni.... router topikban is azt irjak,h helyszini teszten derul csak ki mit is tud az eszkoz. Ez is ilyen,hazaviszed racsatlakozol a routerodra azt kiderul.Ha gyenge a jel max veszel masik(erosebb) router-t vagy kabelezel.Ez nem a tv-n fog mulni(hanem a routeren),wifi vevo van benne es ha megfelelo minosegu jelet kap akkor muxik. -
Tegla80
addikt
válasz
csabaizoli80 #66658 üzenetére
szia
Lattam,h tobb topikban probaltal erdeklodni mert valszeg nagyon szeretned,h megerosito valaszt kapj,de ezt engedd el!!Lehet,h egy huszasbol megvan,de ez egy idozitett bomba ugymond es akkor a huszast buktad es tv sincs.
Persze poros.... akkor miert nem porszivoza ki?(mert nagyon nem az a baja) Lehet kijelzo hiba,mint irtak hibatopikban,de lehet pl befolyt ablaktisztito is amivel valaki gazdagon megfujta takaritas elott.(lehet nemreg es latja,h baj van/lett a tv -vel es gyors szabadulna mig megy....)Vagy akarmi mas,de biztos nem egy jol mukodo tv ez.(hibatopikban van a legnagyobb esely szakmailag tv szerelo valaszra,mert ott van par szaki...)
Szval lehet ennyi a kereted,de ha nem akarsz bosszusagot (valszeg rovid idon belul) akkor keress tovabb es varj amig nem jon szembe egy jobb ajanlat. -
Tegla80
addikt
Ha sehogy sem sikerul megtalalni akkor digis topikban kerdezz ra !A digi altal megadott frekit a tv tudja kezelni,szval mas lesz a gond.(kabel,jel minoseg/erosseg stb,de ebben mar En nemtok mit mondani. max azt,h tavon options es lista aljan a rendszerinformacio es itt irja a keszulek,h mit kap azon a csatornan.)
-
Tegla80
addikt
w82b-t nezek es a menunk ugyan az.
mas szolg,de digitol kapja a jelet szval kb ugyan azt nezzuk es nalam van atvhd es 234-762MHz kozotti tartomanyt fed le a szolgaltato a csatornak szamara.
Elvileg ha ujrahangoltad akkor meg kellett volna talalnia.En itt sejtek meg hibat...
hangolasnal szolg az "egyeb" legyen.
(de mindjart lementem a csatilistam es ranezek,h lassam mert reg nem csinaltam....)kabel,egyeb,teljes es a freki/halozati azon... az mind2 automatikus . Igy atnezi az egeszet(ha figyeled latod milyen frekiket jar be kozbe.) Ha van atvhd akkor azt meg kellene talalnia.
-
Tegla80
addikt
sen gomb -beallitasok -digitalis beallitasok- automatikus hangolas tartomanya: teljes
ilyenkor tudsz kezileg hangolni.
Nalad csak a digitalis automatikus hangolas utan lesz meg ez a menupont.(mivel gyors vagy nemtom mit valasztottal anno mikor csinaltad)
Ha csinalod akkor keresesi tartomanynal a teljes -et allitsd be....
(igen,sajna ujra kell kerestetni es csatilistat is ujra meg kell csinalnod majd,h utana mar tudj kezileg is keresni. ) -
Tegla80
addikt
válasz
Jakesz #61439 üzenetére
Hat jah, sokan gondoljak ezt eme cukormazas vilagban mikor vesznek egy okos tv-t. Aztan idovel rajonnek,belatjak,elfogadjak,h hasznalhato azert sok mindenre,de meg az elejen is csak fapados szinten.Aztan par ev mulva mar csokken ezen hasznalhatosag is mert ritkan gondozzak a gyartok 3-5ev mulva a keszuleket,h alkalmas legyen.(a benne rejlo technika is eloregszik/alkalmatlan ,keves lesz mar az okos lethez)
Pl esetemben a W82b(2014)-nel mar az nagy dolog,h muxik a tvAz,h a yt es netflix is az meg mar csak hab a tortan.
Szep meg jo dolog ,h okos a tv,de ezt vagy helyen tudjuk kezelni vagy csak veszodes,bosszankodas lesz a vege. -
Tegla80
addikt
A W82b eseten a gyari talp segitsegevel lehet falra szerelni ezen szeriat.
Ha jol tudom meret fuggo es 42" eseten meg kell +kieget venni hozza,de az 50"-os dobozaban benne volt ezen keszlet.(csavar,tavtarto stb Ilyen tv-m van,de talpon all es nem falon,szval nem foglalkoztam erdemben a dologgal.Viszont a fenyerzekelot az kapcsold ki ha nem akarsz olyan fatyolos kepet.Ha kilovod erteni fogod es kitisztul a kep.)
Nezz utana mert nem vesa szabvany alapban a kialakitasa es arra nem tudod csak ugy felrakni. -
Tegla80
addikt
válasz
stickermajom #53503 üzenetére
Viszont nem kotelezo azt is hozza venni... persze En is ajanlom,h van ,mint lehetoseg,de spec 2 Sony tv (W82b) elte mar tul nalunk az 5evet es csak 2 ev alap gari volt rajtuk.Mig cimbinel megallt a tipusra,napra es boltbol is egy helyrol szarmazo es neki pl volt hozza a gyerek miatt az En ajanlasomra.(de nem az selejtezte le 2ev utan hanem egy vihar......)
Ilyen ez a kulon gari tema..... -
Tegla80
addikt
válasz
ginola #53477 üzenetére
Igen,de tegyuk tisztaba....
2ev alap gari van jelenleg es ehez tudsz +3ev garit venni,igy lesz 5ev gyari a gari.
Az MM hivatalos viszontelado,mint az edigital,euronics,stb....es ezektol vasarolva 1even belul megkotheto.(itt a topikban is soxor tema volt mar...."kereso" kidobja ) -
Tegla80
addikt
válasz
ginola #53415 üzenetére
igen. W828/829B (euronics modell a 828 mig mm modell a 829)
Az a sokak altal imadott 755/805C elodje.....kb ugyan az csak droid nelkul,de itt a 42" meg nem tud interpolaciot,(azaz tudna,de tiltva vagyon benne,mig a 43"C mar igen) igy az 50" es feletti kategoria az ajanlott.Van itthon mind2 meret 2014 novembere ota hiba nelkul.(kop-kop-kop)
"B" szerian az intepolacio fix es az elore beallitott (egyenletes,tiszta,stb) nem varialhato meg csuszkas megoldason,mint "C" szerianal. -
Tegla80
addikt
válasz
papppapa #53274 üzenetére
az a baj,h meretfuggo is es sajna gyartasi ido fuggo is ezen dolog.
Van,h kisebb/nagyobb kijelzo mar mas es van,h egy azon kijelzo meret az evek alatt is mas lesz,mint pl az elejen a tesztekkor.
Itt asszem a 755/805C kesoi kiadasanal volt par panasz,h nem olyan ,mint kellene...... lehet az az xf amit kaptal az mar atesett egy olcsositason es 49"-ban friss gyartasban(covid is van ugye) az olyan lett amit kaptal.
Viszont 55"xf9005 es felette az ami tobbsegeben forog a topikban es arra nincs meg panasz. -
Tegla80
addikt
-
Tegla80
addikt
válasz
somatyi #53004 üzenetére
csak tapogatozom mert nem ismerem az android menus bravia sync vezerles elemeit.
viszont "B" szerias tv-nel tudom allitani 4fele modon,h mikent viselkedjen a taviranyito es melyik gombok mukodjenek pl ps4 vezerlesnel. (normal,hangolo,menu,hangolo/menu 1ut).Lehet nem jutsz vele elorebb,de legalabb ranezel hatha......
I-manual gomb a tavon es bravia sync a tartalomjegyzekben esetleg segit megtalalni droidos menuben. -
Tegla80
addikt
A "B" szeria tamogatottsaga ezen szinten mar lejart.(regebben volt meg plex is az appok kozott)
Jelenleg annyi van amit latsz es abbol kell valasztani ha van tetszo....Amugy a yt es netflix is mar xinte csoda kategoria,h meg muxik ezen modelleken.
Nekem 50w82b van es meg 24sincs.....amit latsz az regi video lehet,mert regen tenyleg rengeteg minden volt,de azota eltelt 6ev.Szval sztem nincs ra megoldas,h felvarazsold mert ez meg nem droid es zartabb a rendszer.
Nem ertek a plex-hez,de azt nemtod telorol szimplan atkuldeni a tv-re,mint pl yt vagy barmi mast? -
Tegla80
addikt
válasz
Terapeuta #50937 üzenetére
ezt nem kell kulon beallitani(nem is lehet) igy ha a router-ed tudja akkor ott lesz a listaban a keresesnel,majd azt valasztod es oda csatlakozol.
Mas is kerdezte mar ,h miert lenyeg ez?nekem is kb ennyi ,mint amit Te latsz es minden klafa igy is ezert nem ertem miert kellene tobb ezen tv-re.
-
Tegla80
addikt
válasz
Aaron14 #50845 üzenetére
ha jol neztem kepen akkor "help" gomb van a tavon ,ott keress ra a temakorre. Valszeg kikapcsolhato es irja a modjat.
En az a fajta vok aki nem frissit amig nem kell.(ha nincs hiba a keszulek mukodeseben akkor minek? foleg,h lehet epp rosszabb is amit kapsz es mas,mint a korabbi megszokott es jol mukodo. Persze lehet jobb is,de ha jol muxik az ami es eleg es nincs is igeny jobbra.... ) -
Tegla80
addikt
válasz
troll81 #50588 üzenetére
A "b" es "c" az egy jo fhd szeria volt ezen kategoriaban szval ez alapjan igen .Viszont nezz utana,h va vagy ips paneles mert ez azert sok embernel nem mind1(nekem pl a va jo. Ha nemtod mi az,h ips vagy va akkor szamodra mind1 es valszeg az ips alapban tetszene ha netan az lenne mig ha va akkor kapsz egy jo tv-t.
Plusz nem irtal arat mert azert ez is mervado ,de gondolom hasznalt es olcso mert nem mai darab ez amugy....)
-
Tegla80
addikt
válasz
#52221184 #50497 üzenetére
Ez lehet maga a cam modul is,mert azok is sok fajtak es tudasuak lehetnek. [link] .Szval ha azok elteroek vagy az azokon levo fw esetleg akkor az is szamithat. Vagy ha a 2keszulek nem konkretan egy vasarlas(es valszeg gyartas) akkor azok alkatreszei is elterhetnek mert pl maskep gyartodott mert kozben ez meg az lett olcsobb es az is jo bele es muxik vele....lehet picit lassabban kapcsol be amit Te pont kiszursz es megemlitesz itt.
Nehez tema ez,szval sztem engedd el azt a nehany mp-et.Tomas86
Erre meg annyit,h mindenki maskepp csinalja.(gondolja,mi a helyes.)
(nalad miert pont a hdmi1 lenne az? Amugy akinek az mhl vagy az arc a lenyeg az is irhatna,h miert nem azon van ahol. Nem vok okos es ezert En pl ugy kezdem uj eszkoznel(/jateknal,),h megnezem a beallitasokat.....jé van info es manual magyarul a tv-ben,h mit tud,mit hol talalok es mit,h allitsak,h jo legyen.Tudom En vok a hulye,h igy csinalom,de soxor boldogulok.)
-
Tegla80
addikt
válasz
Moretimer #50385 üzenetére
Az ugy nem fog menni.
Mas szolgnal a box kivaltasa meg megoldhato lenne es alapban csak egy cam modul es bele a szolg kartya kellene helyette,de asszem a T az aki nem ad mas eszkozben hasznalhato cuccot igy csak a sajat felvevos box es csomag a megoldas naluk a rogzitesre.
Nezz utana van itt T topik,ott megmondjak a tutit. -
Tegla80
addikt
válasz
Bacusuz #47921 üzenetére
Ugy is probaltad,h nem auto beallitas hanem kezileg bepotyogsz mindent?.(ip cim,dns,stb)
Vagy esetleg probald wifi-n,h ugy mit mutat(akar mobilrol megosztva a wifi-t)
W82b nalam csinalt olyat,h sehogy nem ment netre,de egy ujrainditas vegul megoldotta.......szval ha azt meg nem csinaltal akkor a legvege az legyen,h reseteled a tv-t,hatha.
Mas 5letem nincs mar. -
Tegla80
addikt
válasz
Pori91 #46538 üzenetére
Szia
Kezdjuk ott,h a menuben bekapcsolhato(21korul leszok otthon akkor mondom,h hol kell ha kell) ,h vezerelje e vagy sem a hdmi eszkoz bekapcsolasat.Van ra kulon menu es "be-ki" kapcsolo is,mint arra is van kulon,h kikapcsolja e.Viszont ha ez nalad be allasba van es megsem csinalja akkor 2gombnyomas a tv tavon pluszban a megoldas ami nem nagy dolog.(ha ez miatt kulon az erolkodo tavjat hasznalod es ezert zavar.....)
1."bravia sync" gomb megnyom ,2."OK" gomb megnyom es ilyenkor indul is (nalam a ps4.....nem jatszom mindig ha tv-t kapcsolok igy nekem ez a nyero,de tudja automatan is mert anno teszteltem....sot a ps4-et meg teljes off-bol is ebreszti nem csak REST modbol.Ezt a ps4-tulajok ertik ha Te nem is)
Vagy ha annyira kell akkor gyari beallitasok visszaallitasa esetleg renberakhatja(viszont igy kinullazod a beallitasaid es foglalkozni kell elotte/utana a tv-vel).......plusz lehet tenyleg az erolkodo a gyenge pont es valamiert nem kepes ra es feleslegesen 0-zod a tv-d miatta. -
Tegla80
addikt
Koszi sracok.
TCr , Joshi
Hat igen azt kene,de az sok piz nekem es annyit nem szivesen adnek egy tv-re,meg akkor sem ha rengeteg idom eszi meg a ps4,igy a tv. Azert kerdeztem csak ezen 2 tipust,mert tudtam ,h az ips-t nalam kizarja aki eleg regota itt van(igy ismer),viszont lehet a kisebb va kap ajanlast.
Az ips bejott a kisebb ajanlasa nem....
Szval ha megis benyelnem azt a minusz1"-t akkor ,mint utod partiban van/lehet a 49"?
(meg mindig ezt tartom jobb 5letnek,mint venni egy kisebb es xarabb modellt.... Nem akarok most elorebb lepni csak tartani azt a szintet amit jelenleg latok es majd kovi cserekor fejlodni.... ha lesz ra piz,persze.)
macera2
En is azt vallom,h a nagyobb a jobb.Viszont ha mar nezel es megszoksz egy szintett akkor onnan nagyobbra,de xarabbra cserelni nalam nem okes. -
Tegla80
addikt
Morgen.
Egy nagy kerdes az oregekhez amolyan ki mit tenne alapon.....
50"828b utan mi verne jobban sziven?
Ha 49"xf8505(210e) lenne vagy ha 55"xf8505(249e) lenne ami jon utana.
Mas nem jatszik mivel nem is akarnam cserelni,de kell a csaladba egy tv es esetleg kipotolom es magam cserelek.....azt megy a sorban lefele tovabb a dolog...enyem soginak,onnan az ovek neki jatszosnak mert a jatszos ment nagypapinak mar.....az ove doglott be.
Szval?
(vagy vegyunk egy jatszos 42"-ost ami majd egy jobb 49"-os 60%-a arban.....)
Koszi -
Tegla80
addikt
válasz
zozy84 #43754 üzenetére
Igen.
SEN gomb majd baloldalt lent a minden alkalmazas (vagy valami ilyen neven) es abban a lista jobb vegen lesz. Letoltod es kirakja a sajat alkalmazasok koze...Plusz mond meg neki,h ne cinkeljen ilyen miatt mert az a tv az fhd-k kozul egy igen jo modell,igy ha neki most nincs 350e +os 4k tv-je akkor a tied jobb.
(Sony xe85/xf85 ami kb 1szint vele,de inkabb xe/xf90 johetnek szoba ha cserelsz/cserelnel.....)
-
Tegla80
addikt
válasz
mjani1172 #43348 üzenetére
Jaja 2 keszulek es tobb,mint 4 eve.
Igaz anno pont "belenyultam" azon fhd szeriaba amibe kellett: W828b.....droid mentes meg es a kifuto fhd-k kozott ezen kategoriaban szinte a legjobb volt ,mig csak ~200e volt az 50".
Jelenleg nemtom mire cserelnem mert nekem jo arban nincs alternativam ra(vagy idiota ips paneles),igy marad mig kidoglik vagy hoznak ertelmes arban/meretben va panellal valamit.
Az oled tovabbra sem erdekel mert az nem lesz meg a kovi evekben(vagy soha)olyan olcso amit megtok fizetni. Plusz egy jo lcd nalam meg mindig tobbet er,mint az oled a hulyesegeivel.....En hasznalni akarom,nem vigyazgatni ra,h ilyen meg olyan meg amolyan felhasznalas mellett ilyen meg olyan gondja lehet....Ha jatszom reggeltol estig akkor azt birni kell es az oled erre alkalmatlan.
Szval 60-65" va panel, jo input lag es olcson az almom tovabbra is. -
Tegla80
addikt
Az atadtuk a futarnak emilben ez nem,h kisbetus hanem piros keretben kiemelt szoveg:
" Mi és szerződött szállító partnereink folyamatosan azon vagyunk, hogy rendelésed épségben érkezzen meg Hozzád. KÉRJÜK, HOGY A CSOMAG TARTALMÁT MÉG A FUTÁR JELENLÉTÉBEN ELLENŐRIZD LE! A csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudunk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a fuvarlevélen a futár jelenlétében kerül rögzítésre, melyre open box szolgáltatásunknak köszönhetően lehetőséged van még a futár távozása előtt. "
Xy dolgot vettem es tegnap jott meg,kp utanvet fizetes.....futar jott,lovet kert majd csomag atad es koszont,mire En vissza koszontem Ő mar a verdat roffentette oszt lepett is.....ettol meg kerdezni se tudtam volna nemhogy behivni tv kibontani.Plusz alairnom sem kellett ugye semmit mert azt is intezte gondolom helyettem. -
Tegla80
addikt
válasz
energomatt #41792 üzenetére
Te nem is vagy szaki,mert a tv-ben is csak hivni kell Icukat es rogton mondja kep nelkul is.
-
Tegla80
addikt
Nagyon jol osszefoglaltad.
Pontosan igy erzem es nagyobb es jobb kellene,h meglegyen az a "huba.meg" ami ennel mar +volt. (Mert most ugy jarnek ismet,mint anno mikor kezdesnek vettem egy 42"828b-t es annal meg nem volt meg ,mert 40-rol csak 42-re valtottam es hiaba volt jobb,mint a regi samu a merete maradt szinte ugyan az igy nem volt meg az erzes......ezert is vettem az 50" mikor jo arban lett egy elbaxot akcioban az euronics-ben,de kiadtak)
Nah szoval tv vasarlas kilove.
Inkabb lehet benevezek majd juni8-tol egy pro-ra ha esetleg beakciozzak 100ra a days of play keretein belul mert amugy igen,jatszom,de a hdr spec nem erdekel es a 4k-ra meg istenigazabol keves a pro es johetne a ps5......ezert sem valtottam meg idaig sem tv-t sem gepet es vartam a ps5 bejelentest.Amit annyiban lezartak ,h 2021 marc vegere tervezik a ps4 kifutasi idejet....szval nem hoznak ezek nekem uj gepet 2019ben.... a pro meg fhd-nel a bf1/v nel azert csak hozna picit a konyhara a sima ps4-el szemben.Igy lehet ez lenne inkabb a jobb vetel,de ezt sem kapkodom azert el es lehet kitart a mostani tv/ps paros meg egy db-ig igy ahogy van. -
-
-
Tegla80
addikt
Ez minden gyartonal igy van,sot van ahol a mereten is mulik mert pl a 49"-os kisteso sok esetben ilyen az 55" es nagyobb batyokkal szemben.
Egy jobb 4k hdr kepes tv 55"-tol es 300e-tol keresendo....Sony eseteben a 85-os szamtol,de ez szinte minden gyartora igaz es a 8-as szeria amitol valogatni kellene..... -
Tegla80
addikt
válasz
hyperspace #38838 üzenetére
Morgen.
Valszeg keves neki az aram..... ha van "Y" kabeled akkor 2usb-n taplald vele,ha nincs akkor venned kell. -
Tegla80
addikt
Egy forumtarsunk irt egy leirast az osszekotes/beallitas meneterol.
Ezt nezd at hatha segit. ps4pro hdr beallitasa -
Tegla80
addikt
válasz
Oszilaci #37519 üzenetére
Nem voltam erre mikor tema volt,de lenne egy olyan kerdesem,h
Nalam "b" szerian a normal menuben van beallitas a bravia sync-re,h mit csinaljon a keszulekekkel(ki-be kapcs ,stb) es a taviranyito gombjai mikent mukodjene az iranyitott eszkoznel.
Szval nalatok droidon nincs ilyen lehetoseg? -
Tegla80
addikt
válasz
sting2 #37392 üzenetére
Helyi képhalv. - alacsony ,helyett kikapcs
XDR - alacsony , helyett kikapcs
Reality Cre. - auto ezt ki vagy max kezi es nezegesd,h javul e ha tekergeted,de sztem kikapcs.
Video - auto minden ,ezt nemtom mit csinal mire vonatkozik szval kikapcs.
Nincs ilyen tv-m es pro-m sem,de sztem nem kell semmit bekapcsolni ha azt akarjuk latni amit a konzol tud mert kulonben belenyul a tv. -
Tegla80
addikt
-
Tegla80
addikt
válasz
junior11 #36382 üzenetére
Nalunk muxik meg a 42" es 50W828(2014 okt/nov vetel)......kiterjesztett garink sincs igy batrak vagy hulyek vagyunk.
Amugy havere(50W828) aug kozepen allt meg kijelzohibaval(nem volt kep csak hang) es Ő egy 49xd8305-ot kapott helyette mert volt euronics +5ev bizti hozza. -
Tegla80
addikt
-
-
Tegla80
addikt
válasz
SZKEBE75 #35822 üzenetére
Ha iden akarsz meg tv-t akkor a karis felarazasos akciok elott,vagyis mostantol nov elejeig/kozepeig erdemes talan nezelodni az arak utan es figyelni az akciokat. Utana ismet picit felkusznak az unnepek miatt es ez kitart jovo ev elejeig.....majd tavasszal jonnek(bejelentik) az uj modellekett es ez megint lenyomja az arakat,de ekkor mar a keszletek vegebol valogat az ember.
-
Tegla80
addikt
válasz
VigyorEX #35313 üzenetére
Szia
Itt irtak egy cikket amiben ezeket sikerult osszeszedni,mint alternativak.
digitalfoundry-2017-the-best-2017-4k-tvs-for-hdr-gaming_ -
Tegla80
addikt
válasz
PrinceHerceg #35264 üzenetére
Engem erdekelne,h 65"-ban 280e-bol mit is hoztal volna ki ami 2ev gyartoi garival rendelkezik.(es bovitheto +3ev szinten gyartio garival,igaz kulon penzert.)
-
Tegla80
addikt
válasz
avlisz80 #35231 üzenetére
Morgen.
Mivel tudtad,h kiallitasi darab igy szamitani lehetett ra,h ment elotte.Az,h mennyi az annyi az sztem tokmind1 mert jo arban jutottal hozza.Plusz van 2ev hivatalos garid es ezt az elso evben bovitheted meg +3ev hivatalos Sony garival is ha nem bizol a technikaban.
En spec nem stresszelnek mar ezen hanem csak neznem a tv-m .(amibol hasonlot nem kaptal volna ennyi penzbol....max hasznaltan vagy esetleg outlet-bol kevesebb garival es akarmilyen eloelettel .)
Amugy sztem a beszerzesi aron siman tovabb tudod passzolni a hasznalt piacon ha nem tudsz tovabblendulni az uzemido felett. -
Tegla80
addikt
válasz
Tsebacsi #35180 üzenetére
A hard reset elvileg rendbehozza.
Plusz sztem kellene rajta egy gyari beallitasok visszaallitasat is csinalni ha bajos a droid..... -
Tegla80
addikt
Azt nemtom,h nalatok van e olyan ficsor,h a tv adatokat kuld a nezesi szokasaidrol es egyebb dolgokrol ,de nalunk "b" szerianal van es ki/be kapcsolhato.(elso inditasnal kulon ra is kerdez,h akarjuk e ezt ,de menuben is varialhato utolag.)
Szval nezz korbe,h hatha talasz ilyen ficsort mert lehet ez jelent rolad.....imanual lehet segit/irja hol talalod. -
Tegla80
addikt
válasz
ArthurShelby #34653 üzenetére
Nekem csak annyi maradt,h
6. Ha frissult 5rol-6ra akkor mielott barmit csinalsz egy gyari beallitasok visszaallitasa ajanlott lenne.(,h ne a mar belakott tv-nel kelljen mert valami epp nem faxa es csak az marad,mint javitasi lehetoseg......)
Amugy,sztem jol dontottel es valasztottal tv-t a jelenlegi piacrol meg ha hasznalt is....messze tobb,mint sok alap 4k(ugy 400e alatt)
-
Tegla80
addikt
válasz
ktomek #34530 üzenetére
Sajna ez ilyen.....
Vagy elfogadod,h 400+e felett veszel tv-t vagy ezt kapod......es ez gyarto fuggetlen mert mindenki ezt tolja alsobb kategoriaban.Sot az Lg meg kamu 4k-t is az rgbw paneljaival.
Szted En miert nem cserelem le az 50W8b tv-m es a 1216b Ps4-em ami mind "csak fhd" kepes? -
Tegla80
addikt
válasz
norbertinjou #34506 üzenetére
Raneztem pedig a tv-re,de regi es alap igy azt gondoltam ,h nem tudja
.(plusz ahol neztem eleg szgenyes leiras volt ...szval tudja.
)
Tudtommal a droidosok mar csak pip et tudnak,de ezt majd megerositi egy "c","d" szerias tulaj...
Viszont jo 4k tv-t emberi arban nem tudok ajanlani.....En spec xe85 alatt nem vennek semmit,de ez En vok es jelenleg egy jo fhd-t nezek igy nem hajt a vagy,h elkoltsek a rahedli piiiiizt. -
Tegla80
addikt
válasz
norbertinjou #34503 üzenetére
Igen van ilyen pip vagy pap neven,de a Te keszuleked nem tudja ezen ficsort igy nalad nem kivitelezheto.
-
Tegla80
addikt
Ez YT hiba lesz mert mas eszkozon is xarakodik es ne felejtsuk el,h most kapcsolja le az 5evnel regebbi eszkozokrol magat.....
Amugy most olvastam epp a ps4 topikba is panaszkodast rola,de a samu topikban is elokerult mar a tema.
Sztem ez most egy darabig ilyen(szeszelyes) lesz majd beall a dolog a rendes kerekvagasba es muxik mint elotte.
Nalam most neztem,muxik a kereses is es maga a yt is rendesen. -
Tegla80
addikt
válasz
Jacktor #34243 üzenetére
A linken amit raktal ezt irja a leirasa. "BEMENETI ÉS KIMENETI CSATLAKOZÓK Analóg audió (1 db mini jack), Bluetooth® vétel (NFC), Opcionális be-/kimenet/TV (CEC), USB (wma, mp3, aac, wav)"
A bluetooth a listaja szerint nem tamogatja a tv-vel valo kompatibilitast,de En azert kiprobalnam. Esetleg nezz utana,h milyen kutyuvel es mennyiert tud CEC-t. -
Tegla80
addikt
válasz
Ezustroka #34220 üzenetére
A konkret hibat nemtom megmondani,de az biztos,h az otthoni halozatoddal lesz a gond ha mobilneten tokeletes. Lehet wifiben szennyezet a kornyezet es csatornat kellene valtanod azon a zte csodan,de inkabb kikapcsolni rajta a wifit es mogerakni egy rendes routert....szval sztem valami halozatos topikban kellene segitseget kerned.
-
Tegla80
addikt
válasz
Tutu7030 #34013 üzenetére
Ertem,h sok minden muxik,de azert irtal mert a smart nem szval legyszi inditsd ujra a routert es ha ez nem eleg akkor csinalj uj halozati csatlakozast is a tv-vel..... Mert mint irtam fentebb a kiemelt reszbol hianyoznak a "gyari" appok amik azt jelzik nekem,h megsem eri el rendesen a netet(servert,nemtom akarmit ami kell neki) a tv-d.(estig melozom,de akkor megnezem,h milyen appok vannak ott es,h nalam muxik e a yt es a tobbi app)
Ha meg ezutan sem ok akkor a gyari beallitasok visszaallitasa marad csak sztem.(ami elott csatilista fontos dolgok leszedese/fenykepezese ajanlott) -
Tegla80
addikt
válasz
Tutu7030 #34011 üzenetére
Ilyen volt mar nalam is.... ez valami halozati problema szval probald a routert ujrainditani es ha ez nem segit akkor ujrakonfigolni a tv netes elereset.
Amig baloldalt nem jelennek meg a "kiemelt" reszben a "gyari" appok(nemtom mik,de 6ikon van meg ott asszem) addig nem fog menni mert azokat akkor olvassa csak be ha eleri a netet.
-
Tegla80
addikt
válasz
blakey #33686 üzenetére
Csak kerdezem mert ugye En "b"-s vok es megnezni nemtom....
Szval nem azert van ez igy nalad mert regisztralt hdd-kent hasznalod? Mig masok csak siman reg nelkul es nekik azert nem latszik ezen ficsor.Szerk:
Akkor valszeg nalad a frissitessel jott.
(Igy viszont erdekes ,h masok akik szinten frissitettek miert nem talaljak ...... ) -
Tegla80
addikt
válasz
Skipper #33671 üzenetére
A 2olcsobb verza az 1db mig a dragabik 2db-ot tartalmaz....
Igen,muxik vele.....az,h mennyire kenyelmes az egyeni megiteles kerdese,de sztem arra a par alkalomra amit hasznalni fogod boven jo lesz.(gyarilag sok samu modell ezt kapta...a szarai erzekenyek a toresre ezt irtak tobben is a samu topikban anno,de innen is vettek mar sokan tavaly es itt nincs panasz ra szval lehet ez mas szeria ) -
Tegla80
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook és Messenger
- Futás, futópályák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- SkyShowtime
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest