- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kezo0
addikt
válasz
modflow #70185 üzenetére
Egyetértek vlevi kollégával, valószínűleg a Voda a hunyó. Főműsoridőben kockásodik, szétesik az RTL adása, de a női kézilabdameccset hibátlanul végignéztük anyámnál az M4-en. És nála van egy régi Cisco box is, azzal is szarakodott az RTL, szóval nem a tévé tunere rosszalkodik…
-
vlevi
nagyúr
válasz
modflow #69778 üzenetére
Ez nem tudom mit jelent.
Bizonyos funkciók eltávolítása a BRAVIA televíziómodellek esetében | Sony HU -
mrThomi
addikt
válasz
modflow #69732 üzenetére
Igen ezt én is észrevettem, de mintha az app hatékonysága nem lenne olyan. Lehet letörlöm aztán playből visszateszem hátha jobb lesz. Van itthon egy Samu QN95A is és azon is lassabb lett amúgy a netflix. Rámegyek, hogy kilepés és 10mp mire kilép az appból. Na mindegy, csak kicsit zavaró
-
Clemi
veterán
válasz
modflow #69235 üzenetére
Ezt hol olvasod itt?
-
-
Piftuka
veterán
válasz
modflow #69164 üzenetére
A "65AG8" készülékre is kiadott a SONY egy új firmware-t. A leírásban ennyi szerepel ezzel kapcsolatban:
"Előnyök és fejlesztések
- Javítja a tv általános teljesítményét"Őszintén szólva ez rá is fért.
Tegnap feltelepítettem, és nem akarom elkiabálni, de mintha valóban gyorsabb lenne a menü, az egyes applikációk és funkciók "gombjai" között lépkedés.
Viszont a Yettel televízió alkalmazás semmivel nem lett gyorsabb. Hát csodák nincsenek ugyebár... a készülék hardverének fizikai jellemzőit nem lehet szoftveresen "átlépni".
-
modflow
veterán
válasz
modflow #69148 üzenetére
Végre, a Mikulás meghozta.
Előnyök és fejlesztések
- Támogatja a TV Channel Editor for BRAVIA mobilalkalmazás hálózaton keresztüli csatlakoztatását a tv-készülékhez
- Bevezeti a Screen Size (Képernyőméret) funkciót a Game (Játék) menüben (az 123 távvezérlőgombbal rendelkező modellek esetében)
- Megoldja azt a problémát, amely miatt a belső tuner képminősége bizonyos specifikus körülmények esetén romlott
- Megoldja azt a problémát, amely miatt hangveszteségek voltak észlelhetők VRR-módban egy csatlakoztatott HDMI-forrás használata esetén
- Megoldja azt a problémát, amely miatt nem volt hallható hang bizonyos számítógépes grafikai kártyák 4K 120 Hz-es módban való használatakor
-Növeli a biztonságotBekakkantok, ha végre a hang is jó lenne.
-
kolosszus87
senior tag
válasz
modflow #69034 üzenetére
Már X90K-d van, te sose tanulsz a hibáidból?
Ha jól rémlik XH90-el kezdted, nem voltál vele megelégedve, lecserélted X93J-re, de azzal is baj volt mert kockásodik, stb. Most ezek szerint váltottál X90K-ra és jönnek a problémák megint!
Mikor engeded már el ezt a Sony X90 szériát, kb ugyanzt cserélgeted ugyanarra és várod a csodát!
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
modflow #69040 üzenetére
Papir forma szeirnt Sony TV-knél a HDR kalibráció az SDR kalibrációból származik le. Van pár opció ami csak HDR képmódban érhető el, ezek természetesen egyediek, de ezeken kivűl nem kellene semmi más beállításnak különböznie SDR és HDR esetében, szóval ne állítgasd, ugyanaz kell hogy legyen mindkét módban és úgy lesz jó mindkét mód.
-
-
Joshi
titán
válasz
modflow #69029 üzenetére
Akkor is csinálja, ha két külön kép profilt állítasz be SDR-nek és egy másikat HDR-nek? Vagyis inkább csak úgy lehet két teljesen más beállítást használni, ha mindkettőt más-más kép profilra állítod be
Pl Dolby Vision jelnél eleve Dolby Vision profilod lesz, szóval annál ez elvileg nem is lehet probléma. Ha sima HDR10-et és SDR-t akarsz használni, akkor mindegyiket külön kép profilra állítsd be (pl Cinema Pro és mondjuk Cinema Home). -
-
Celtis
veterán
válasz
modflow #68615 üzenetére
Igen, nagyobb. Lassan könyvet tudnék írni a görénységeikről, amit velem követtek el, illetve a samsung topikban olvastam.
Már a 3 napon belüli meghibásodás miatti cserét sem tudják megugrani. Friss ügy: #157730
Ezek már nem is fogyasztóvédelmi, hanem büntetőjogi ügyek. Nekem is anno a rendőrségi feljelentéssel kellett fenyegetőznöm, mert se készülék, se pénz, se egy büdös mukk nem volt a részükről hetekig.Na volt hasonló a Sonynál?
-
Sonex79
aktív tag
válasz
modflow #68579 üzenetére
Már az x93j-nek sincs kockasodas gondja a voda CI+ kártyával. A kép szétesés alapban hálózat gond, ki lett vizsgáltatva a voda-val? Más tartalmaknál is van gond a tv-vel? mert ha nincs akkor biztos vmi hálózat gond, ami akár lakáson belül is lehet akár egy rossz aljzat miatt is. Írtad a Vrr-t is korábban, jók a tv hdmi beállítások? Van HDMI 3, 4-hez külön vrr beállítás. Nálam nincs vele gond, sőt határozottan jobb élményt mint a Samsung q80t-n volt.
-
Knight666
aktív tag
-
-
HunChaos
aktív tag
válasz
modflow #67949 üzenetére
Nos sikerült leszűkítenem a hibát!
Csak akkor csinálja, ha 4k/120Hz-en megy!
60Hz-en semmi gondja
Ha jól rémlik, ez a hiba legújabb firmware óta van (6.1874)
Ahogy olvasom downgrade-elni nem lehet, így várhatok a következőre frissítésre?(Azért frissítettem, mert 15m prémium kábellel már nem ment a fenti mód, de az sem segített)
-
Sztlaci
aktív tag
válasz
modflow #67724 üzenetére
Különleges semmi oka nem volt, TV nem is jelezte a frissítést, csak a betett fénykép szerinti ablak, hogy több felhasználói fiókot lehet már létrehozni.
Majd szórakozhatok azzal, hogy én, vagy én jelentkezek be, mint a winben, mert a készüléket egyedül használom, nejem, másik TV-t néz. Gyerekek önállóak már. Így semmi szükségem az új funkcióra. Csak ahányszor bekapcsolom, jön ez a felesleges ablak, amiből tudom, hogy a háttérben történt valami. Nem azt kérdezte akarom-e telepíteni, feltolta magát kéretlenül. Ráadásul mint a frissítések többsége hozza a szarul elvégzett prorgam módosítás után a beragadt ablakot. Inkább azt lehetne kiválasztani mi kegyen az alap funkció, pld. YouTube-bal induljon a reklám ablak helyett. (Apple tv, Netflix...)
UI. Talán javították, ma reggel nem jött be. -
Csabi1984
addikt
válasz
modflow #67369 üzenetére
Egy isnerösnek bar nem Sony hanem Orion (Android)be van neki állítva kedvencek lista ami 3 napig jó vokt, ma felhív hogy eltünt. Valamiért az egyik beneneti forrásról az ATV-n analog forrásra váltott. Azután, hogy eszembe jutott nem-e rossz helyen van mondtam neki váltson a DVB-C-re és megoldódott a próbléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest