Új hozzászólás Aktív témák
-
eladohardver
őstag
badarság... nekem low voltage platinum kit-ek vannak .... 1150mhz esek... Lehet hogy az illető a normál memóriáira gondolt. Negatívum csak annyi hogy a borda nem elég semmire sajna( ha tudsz válasz olyat amin a borda nagyobb... blade vagy reaper) amd-ben melegszik mint a disznó, az 1ik kitemet küldhettem is hollandiába gariztatni...
-
audi100td
nagyúr
-
Gyuri27
félisten
Bocs palatinum és blade. Mindkettőböl van normál változat is. Nem tudom mennyi ram tuningot tervezel. Ha nem sokat elég a sima platinum, blade, reaper is.
Ez az 1200-s igen szép darab.
Szóval nem tudom milyen vga-t akarsz, de a ramokon spórolva talán egy jobb kijönne. Akkor pedig öszképileg jobban jársz. -
diablo1984
veterán
-
diablo1984
veterán
sempron nem sűrűn alkalmaz 1mb cachet...még az 512 is majdnem sok bele...de irodai lélra elég, de minek kell ahhoz húzni(tudom, 30 oldal gépelés után öröm a kékhalál), meg minek bele 320gb-os vinyó a "gyors fajtából"? irodában nem letöltögetni szoktak, meg videót konvertálni.....
meg amúgy sem biztos, hogy ezekkel a kis lapokkal bármit is lehet húzni a procikon(némelyik mATX-es lapból még az opció is hiányzik) -
bnss
veterán
Szia!
Komplett PC-re van igény, tehát házzal, táppal együtt?
Ha igen, akkor én ilyet vásárolnék:
- GIGABYTE GA-MA74GM-S2H ~13k
- AMD Athlon 64 LE-1640 AM2 BOX ~10k
- BUFFALO 2048MB DDR2 667Mhz ~4,5k (itt spórolhatsz 1-2k-t, de szvsz nem éri meg - Kingmax/Kingstone memróiákat nem használok)
- SAMSUNG 250GB 7200rpm 16MB SATA2 ~10k
- ASUS TA-861 ~6,5k
- FSP ATX-350PNR ~5k (bőven elég, jelen esetben nem éri meg a PNF a 2k pluszt)
---
Összesen: ~49k (ahogy Te is számoltad)Én mindenképp megpróbálnám rábeszélni az illetőt a némi plusz költségre, cserében a minőségibb/megbízhatóbb alkatrészekért. 2 db PC esetén ez még nem oly mértékű túlköltekezés - szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Vezetékes FEJhallgatók
- Óra topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest