Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- E-számmal készül egy ismeretlen Honor
Új hozzászólás Aktív témák
-
eladohardver
őstag
badarság... nekem low voltage platinum kit-ek vannak .... 1150mhz esek... Lehet hogy az illető a normál memóriáira gondolt. Negatívum csak annyi hogy a borda nem elég semmire sajna( ha tudsz válasz olyat amin a borda nagyobb... blade vagy reaper) amd-ben melegszik mint a disznó, az 1ik kitemet küldhettem is hollandiába gariztatni...

-
audi100td
nagyúr
-
Gyuri27
félisten
Bocs palatinum és blade. Mindkettőböl van normál változat is. Nem tudom mennyi ram tuningot tervezel. Ha nem sokat elég a sima platinum, blade, reaper is.
Ez az 1200-s igen szép darab.
Szóval nem tudom milyen vga-t akarsz, de a ramokon spórolva talán egy jobb kijönne. Akkor pedig öszképileg jobban jársz. -
diablo1984
veterán
-
diablo1984
veterán
sempron nem sűrűn alkalmaz 1mb cachet...még az 512 is majdnem sok bele...de irodai lélra elég, de minek kell ahhoz húzni(tudom, 30 oldal gépelés után öröm a kékhalál), meg minek bele 320gb-os vinyó a "gyors fajtából"? irodában nem letöltögetni szoktak, meg videót konvertálni.....
meg amúgy sem biztos, hogy ezekkel a kis lapokkal bármit is lehet húzni a procikon(némelyik mATX-es lapból még az opció is hiányzik)
-
bnss
veterán
Szia!
Komplett PC-re van igény, tehát házzal, táppal együtt?
Ha igen, akkor én ilyet vásárolnék:
- GIGABYTE GA-MA74GM-S2H ~13k
- AMD Athlon 64 LE-1640 AM2 BOX ~10k
- BUFFALO 2048MB DDR2 667Mhz ~4,5k (itt spórolhatsz 1-2k-t, de szvsz nem éri meg - Kingmax/Kingstone memróiákat nem használok
)
- SAMSUNG 250GB 7200rpm 16MB SATA2 ~10k
- ASUS TA-861 ~6,5k
- FSP ATX-350PNR ~5k (bőven elég, jelen esetben nem éri meg a PNF a 2k pluszt)
---
Összesen: ~49k (ahogy Te is számoltad)Én mindenképp megpróbálnám rábeszélni az illetőt a némi plusz költségre, cserében a minőségibb/megbízhatóbb alkatrészekért. 2 db PC esetén ez még nem oly mértékű túlköltekezés - szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Parkside szerszám kibeszélő
- One mobilszolgáltatások
- Eredeti játékok OFF topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Corsair VENGEANCE 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz - Új, Bontatlan - Garancia
- GIGABYTE B650 EAGLE AX +bontatlan 32GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZLA! Bolti ára 200e fölött!
- ASUS wROG Strix Z790-E Gaming WiFi II - GARANCIA 2028.03.13 + ajándék Thermallight Contact frame
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Strix Z390-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP 150W töltők (19.5V x 7.7A) kis kék, kerek, 4.5 x 3.0 mm
- INTEL Core i7-13700F 3.40GHz LGA-1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) OEM CPU!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(itt már a 3GHz-re gondolok)

)