- Android szakmai topik
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- One mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iron Funeral
őstag
válasz
antikomcsi #10721 üzenetére
Én is csak viccből mondtam a dolgot, most is ATi lapom van, nem felhőtlen a kapcsolatunk (
) de azért nem fogom kidobni. Csak azért hoztam fel a témát mert néhány ember hajlamos a bolhából elefántot csinálni, a többi meg megy utána...
#10724: gondolom azért mert teljesen megfelelő, olcsón gyártható az a chip és nincsenek olyan hibái mint mondjuk az SB600-nak Phenom processzorral. A melegedéshez nem tudok mit hozzáfűzni, csak annyit, hogy a jelenlegi lapomon is van 5 kiló réz ami "véletlen" rálóg a déli hídra is...
Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Android szakmai topik
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- PlayStation 5
- Gaming notebook topik
- Futás, futópályák
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- További aktív témák...
- MSI MEG Z-790 ACE alaplap + INTEL CORE I9 13900K proci + 32 GB DDR5 memória Félkonfig
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG STRIX B450-F GAMING Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 192SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest