Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz
Gyuri27
üzenetére
Már semmiből. Felidegeskedtem, hogy a Debrecen nagyságú városunkban található fél tucat üzletben nem lehet találni normális alaplapot és/vagy keveset fogyasztó kétmagos AMD procit. G31M-S2C lett meg E1400. Ez van. Szülőknek skype-ra, meg nekem torrentre és filmekre jó lesz. Múlt héten is csak kétszer kapcsoltam be a gépet, inkább a laptopot használom, nem láttam értelmét 30k Ft-os lapot plusz bele valami 20k ft-os procit venni, így megúsztam 25k forintból. Ha már nem lehetett az, amit szerettem volna, akkor legalább olcsó legyen.
-
venember83
nagyúr
válasz
Oliverda
üzenetére
ATX-ben esetleg? mATX nagyon szűkös, kellene a két pci foglalat, ha pedig mATX-be teszek egy normálisabb VGA-t, akkor az egyik megszűnik használhatónak lenni. Vagy sokat válogatok, menjek a pics@ba?
Bon3ss: Nekik se raktáron van, nagykerből hozzák, amikor megrendelem, így azt hoznak, ami jön.
12412: Jellemző, az egyetlen oldalon, ahol találtam ilyet, egy mATX lap képe volt kitéve. Kösz. Csak nem tudom, honnan fogok egy ilyet bányászni.
-
venember83
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Vagy 4850e, nem tudom, melyik lenne a jobb... Igazándiból a X2 2300 BE lenne az igazi, de az nincs raktáron.
-
venember83
nagyúr
Már nincs, eladtam.

Szóval kell onboard videokártya is. Vélemény erről a Giga MA78G-DS3H lapról?
Jelenleg raktáron van hozzá 4450e proci, az is keveset zabál és kétmagos, ára kb. 18k. Nagy valószínűséggel ezek lesznek, ha nincsenek ezekről nagyon negatív tapasztalatok.
-
venember83
nagyúr
Itt se jártam még.
Lenne vevő procimra, így valószínűleg konfigújítás lesz. Budget kategóriában milyen am2 vagy am2+ procit ajánlotok? Ár/érték arányban van jobb az X2 5400+ Black Editionnél, nem sokkal drágábban? Lap nagy valószínűséggel egy JW RX780X-AM2+ lenne. Vagy esetleg egy GA-MA770-DS3 jobb lenne?
Köszönöm a segítséget.
-
venember83
nagyúr
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Majd 50k-nal... Uj motor jotekony hatasa.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Köszönöm a tanácsokat s ötleteket, akkor nagy valószínűséggel egy 7750 BE + J&W RX780X-AM2+ lesz.