- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kem
addikt
Valaki próbálta már PC2-3200 ECC Registered ramokkal beindítani az AM2+ rendszerét? Találtam ilyen ramokat a szekrényemben, és ezekkel át tudnám vészelni azt az időszakot amíg várok az OCZ Bladere.
-
kem
addikt
Kapasbol olyan 250*15-re huznam meg a procit, aztan ha megy meg feljebb akkor amennyire csak lehet. Nem szeretnem ha a ram miatt nem tudnam kihajtani a maximumot a procimbol. Sajna meg nem volt semmilyen DDR2-es konfigom par napnal tovabb, AM2/AM2+ meg semeddig. Tudtok valami jo leirast ami osszegezne nekem, hogy mi merre mennyi? Meg elegge le vagyok maradva sajnos ilyen FSB, HT meg ram osztasokban... En meg a jokis szinkron FSB tuningos idokbol valosi vagyok
DFI nF4+Opteron rulez
.
-
kem
addikt
válasz
Gyuri27 #12899 üzenetére
Nem sporolok ramon
VGA-bol egyelore alaplapi lesz, aztan majd januarban veszek valami normalisat. Megelegszem majd egy 4670/4850 korulivel. Mar lattam, hogy mire kepesek ezzel a procival(utobbi kari Mirrors Edge fullon 60FPS). BOINC nevu program fog menni 24/7-ben, inkabb azert akarom szetgyurni a gepet. Mi lehet a kulombseg a blade es a platinum kozt? idozites is meg minden ugyaolyan, csak van koztuk 30-40Font kulombseg.szerk: ramtuningbol annyit tervezek amennyit csak lehet...
-
kem
addikt
Sziasztok!
Már sok heyen próbálkoztam, de már csak pár órám maradt eldönteni,h milyen ramokat veszek. A ramos topicban nem nagyon reagálnak semmire amit írok. A kérdésem az lenne, hogy DFI LanParty DK 790GX-M2RS és AMD Phenom II X4 940BE mellé melyik 4Gb-os DDR2 kit lenne a legjobb választás tuningra? Haverom nagyon ajánlgatja a dominatort, de én inkább OCZ Bladet vennék, vagy ha nagyon nem kapni akkor Reapert. Mekkora mem órajelet lehet előreláthatólag kihozni egy 940BE-ből? Elég az 1066os vagy vegyek 1150-1200-as ramot ha találok? Most az egyszer nem számít a pénz, mert végre össze akarok rakni egy (relatív)megabrutál konfigot, így van rá 100-120Fontom is akár.
-
kem
addikt
válasz
diablo1984 #11923 üzenetére
Még mindig azt ajánlom,h olvass vissza kicsit, aki ajánlotta ezt a lapot, ő tapasztalatból mondta,h a tuning is opció. Ez az egyetlen oka,h ezt a lapot választottam, nem pedig az olcsóbbat. Csak a kess böki a procinál a csőröm, mert a netes árlistán 1Mb L2 cache-t írtak...
-
kem
addikt
válasz
diablo1984 #11918 üzenetére
Pár hsz-el előbb van, hogy lehet vele tuningolni, az LE-1640 pedig nem Sempron
Az irodához tartozik 2db 3CCD-s Sony kamera is amivel kisfilmeket szoktunk csinálni. Vágásnál eléggé jól jön a vinyó gyorsasága, amugy meg Digi net van és néha föl le csúszik 1-2Gb
Egyéb észrevétel?Vágni 2,4-es Celeronon is lehet, csak a Renderelég elég sokáig tart. Így legalább az is rövidül...
-
kem
addikt
válasz
TomBoy1986 #11916 üzenetére
Hééé! iPon honlapján 1Mb L2 cache van
Na mindegy már megrendeltem. -
-
kem
addikt
Nahh egy kis tárgyalás és egyezkedés után egész jól kipofoztuk a masinákat
Kérem a véleményeket, aztán megy a rendelés ha jó...
Ezekkel a ramokkal fellehet majd húzni őket 3GHz-re?
Mennyivel hajtják ezek szinkronban a ramokat? vagy mi valló hozz? ezt nem tudtam még megérteniszerk: LOL
vagy mi valló hozz?
Ez a gopndolat valahogy félbeszakadt miközben gépeltem, most már úgy is hagyomszerk: Dual channel kellhet?vagy majd elég ha bővítéskor aktiválódik, amikor kap mindegyik +1Gb-ot.
-
kem
addikt
Átnéznétek ide, mert közben kicsit átmentünk off-ba
Köszi az eddigi segítséget is!
ui: a tuning szó megütötte a fülemet, lehet, hogy akkor cserélek lapokat, de így is 95-nél járok, és még a futárnak is kell fizetni.
-
kem
addikt
Nekem így néz ki,
GIGABYTE GA-M61PME-S2
AMD Sempron LE-1250 45W 2,2GHz
80Gb SATA Samu(ezis bőven nagy, és a 80-as samukkal nem hallottam,h gond lett volna.
FSP ATX-350PNR
1db 1Gb-os ram. Kingmax elég ide, meg DDR2-ket nem nagyon ismerem.
DVD írót még nem tudom.
Ház van itt helyben 5000Ft-ért.most rendelem iponrol a cuccot. ha kijön, akkor inkább olyan lapot rendelek amit mutattál, meg ram és ODD se fic még, meg vinyó se. minnyá látom egyben,h mi mennyi.
TomBoy1986:
Szia!
Tápon nem spórolok, illetve minimum FSP!
ASRock nemjó mert eddig 2-t vettünk, mindkettőnek kiszakadt az integrált VGA aljzata. MSI-t nem szeretem, Giga jó lesz.DVD íróból még nem tudom,h melyik legyen.
Vinyóbol eddig 80-as Samut szerettem volna, de kiderült,h abból 2-3 széria is volt, én meg csak egyet ismerek ami nekem bejött, a ugyhogy nem akarok kockáztatni. WD 160 vagy 250 lesz, 300Ft különbség van köztük.Ilyen proci mellé(1250) elég a 667MHz-es ram? Bár a 800-as sedrágább sokkal.
-
kem
addikt
Sziasztok!
Van ennek a lapnak saját topicja(nem találtam)?
Szívesen olvasnék tapasztalatokat.
Irodai gépekbe vennék 2 ilyet Sempronok alá.
GIGABYTE GA-M61PME-S2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Alaplap, i5 processzor, 16gb ram, Gyári hűtő
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Asus ROG STRIX X299 E-Gaming / Beszámítás OK!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3078, 100% Akkumulátor
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest