- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
AND1
őstag
Nézegettem a 780-as lapokat, de sehol sem láttam. Épp azon gondolkoztam, hogy lehet nekem elég a GA-MA69GM-S2H. Először csak zeneszerkesztés és net-re lenne. Később akarok vga-ba invesztálni. Gianninál a GA-MA69GM-S2H megvan 15-ből. Már csak vmi keveset fogyasztó, de mégis erős cpu kell majd. Ahhoz tipp? Mostani legjobb ár/érték arány?
Bocs a kérdésekért, de nemrég szabadultam a s754-es rendszeremtől és azóta azért változott a világ
-
AND1
őstag
Sziasztok!
Milyen alaplapot lenne érdemes venni mostanában amd-hez? Ami esetleg az am2+-t is kezeli és normális chipkészlete van. Tuning nem lényeg, sőt nem is kell, csak jó ára legyen.
-
AND1
őstag
Akkor jó irányba indultam...
ASRock 2év gar. Socket AM2 ALIVEXFIRE
Gigabyte 3év gar. SAM2 GA-MA69VM-S2
MSI 3év gar. K9N6SGM-V SocketAM2 ATX Integrált VGA
MSI 3év gar. Socket AM2 K9AGM3-FIH HDMI AMD 690G+SB600 PCI-EEzeket találom. Sajnálattal konstatáltam, hogy a lapok 90%-as nforce és via chipsetes. Jól érzem, hogy a giga lenne a legjobb megoldás? Vagy valakinek valami más ötlete?
Stabilitás, no tuning és tudjon fogadni egy bika procit teljes sávszéllel a koncepcióm.
-
AND1
őstag
Sziasztok!
Milyen am2-es lapot érdemes most venni? Melyik a vest buy? Nem akarok tuningolni, ha esetleg am2+os lenne még örülnék is neki. Nforce-os chipkészletről rosszakat hallottam, érdemes tartani tőle? Tudnátok tanácsokat adni? Nem vagyok otthon a mostani am2-es lapokban, lemaradtam a K8-as via-nál
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- Windows Insider Program
- Milyen notebookot vegyek?
- Yettel topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Asrock B360M Pro4 microATX - elkelt TheCrafter22 kollégának, értékelésre vár
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Gigabyte Z97X-UD5H + i7-4790K + 16GB DDR3
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- MSI B450 TOMAHAWK eladó
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged