- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
dodopek #5270 üzenetére
izé.khm...."MSHDQFE" mappába szerinted mik vannak?
readme.txt-ből idézve:
"Step 1. Before installing the Realtek HD Audio Drivers, Press the
[Cancel] button if Windows detect the Multimedia Audio device.Step 2. Insert the "Realtek HD Audio Drivers" CD into the CD-ROM
drive and run the setup.exe program to finish the installation.Step 3. Click on [Next/OK/Go] to continue the procedure. If the Windows popup
"Digital Signature Not Found" message, press [Yes] to continue the
installation.Step 4. Finally, select to restart the system and press [Finish] to complete
the installation.The system will reload the drivers and do some adjustments in the INF
file if so required."
Peccs konkrét leírása :
" Microsoft High Definition Audio Driver Package - KB888111
Package file version (kb888111.exe) : 6.1.22.0"Így már mennie kell!
üdv
Balinov -
AtHoS
nagyúr
válasz
dodopek #5264 üzenetére
Itt a kérdéses rész a kézikönyvből
A házhoz is adtak elvileg egy papírfecnit, amin a HD típusú bekötés ecsetelve van.AC97 bekötés:
Mic2 - Mic-in
MicPwr - Mic bias
Line out R - R-out
Line out L - L-out
Gnd - valszeg a fekete GND
Winben a kezelőszoftverben Audio I/O - Connector settings kapcsold ki az előlapi csatlakozó érzékelést.BIOS-ban állítsd be az előlapi kialakításnak megfelelően:
Advanced/Onboard Device Configuration - Front Panel Type -
Balinov
titán
válasz
dodopek #5259 üzenetére
jólemléxel.én az én lapomnál nem,de egy tf6100+nf410-es kombós azrok lapnál szoptam,ugyanezzel. ott a megoldás a drivercd elfelejtése. Ezt a legutolsó WHQL 1.79-es driverpakk telepítése megoldotta. Ugye HD Audió használathoz kell egy M$ peccs,ezt tartalmazza a ~25megás installer,ha nem menne elsőre,TC-vel asszem ki lehet a telepítőt bontani,ott ezután megtalálod a microsoft peccset,tedd fel újra,aztán a driver.
üdv
Balinov -
Chaser
legenda
válasz
dodopek #5073 üzenetére
Labelflash az tényleg nem oszt/nem szoroz, mert lemezt nem kapsz hozzá
Ha igen, akkor qrva drágán, én 1ébként odd-nek inkább pio112d-t javasolnék, nem azért mert nekem is olyan van, hanem mert mindennel kipróbáltam és mindennel tökéletesen műxik
DC nem számít 1 magnál, kettőnél már valamicskét.
Gyuri: nem felejtettem ki, ha azt akar venni majdnem ennyiért mint egy x2, vegye
szerk: LF-re Labelf@szt írtam
-
AtHoS
nagyúr
válasz
dodopek #5040 üzenetére
Sajnos ennek a riogatásnak van azért alapja. Szerencsére az AMD/ATI kihozta azt a chipkészletet, ami megmutatta, hogy van új a nap alatt. Az X1250-es IGP odaver játékok alatt az eddig a piacon megtalálható integrált VGA-knak.
Egy kis ízelítő
Itt pedig nézelődhetsz egy kicsit -
Balinov
titán
válasz
dodopek #5040 üzenetére
nézd,én ezt úgy szoktam lekezelni,hogy elmesélem,hogy azért van már a második int. vga-s alaplapom,hogyha pci-e vga csere van,akkor is tudjam a gépet használni.
vagy neadjisten beszarik a VGA kártya...(épp pár hete jártam így,pont jóljött,hogy míg a gari intéződik,addig is tudják használni) sokan HTPC-kbe rakják ennek a lapnak a HDMI-s változatát. Persze azt is meg kell említeni,hogy bármikor tudnak belerakni egy külső vga-t.
-
Balinov
titán
válasz
dodopek #5038 üzenetére
ja,értem már. mondjuk nekem dobott egy mókásat a gépösszerakó varázslójuk,mikor a mATX laphoz az általad írt Asus házat választottam és aztmondta rá,hogy nem kompatibilis..
13k-ért sztem jobb vétel,mint az abit amit másik alternatívának mondtam. jobb az a gpu ,mint a 9250,márcsak a multimédiás képességei miatt is. Én még COD2-vel is kipróbáltam,meglepően jól ment vele 1024-ben. 6100-es nvidia int vga-n jól vissza kellett butítani.. -
Balinov
titán
válasz
dodopek #5036 üzenetére
Ja,így már értem. Nehéz harc az ilyen,ismerem jól a tényállást. Igazából ~13k körül egy Abit NF-M2SV-t választanék, ez egy győri kiskerbe pölö 13200 bruttó és szintén van rajta - bár gyenbébb - integrált VGA. Lehet,hgoy az elbőb rosszul fogalmaztam, de én speciel azért ajánlottam azt a ~15k-s Asus lapot mert azon integrálva van egy korszerű,DX9c képes monitorvezérlő.Így megspórolnátok a 9250 árának mondjuk legalább a felét és megjönne a +512mb ram ára.
Muszály a gépboltból vásárolni amúgy?
-
Balinov
titán
válasz
dodopek #5034 üzenetére
a lapot sztem felejtsd el, Nforce3-as,így még az előző generációs AMD procikhoz készült.
Proci szvsz jó,kezdésnek elég lesz,később mehet bele egy olcsó kétmagos. ház + táp vinyó,dvd firkantó az korrekt,tápom ugyanolyan,ettől erősebb konfigot is elvinne. ram,az kevés,főleg,mikor mostanában 6,6k bruttóért megy az 1GB-os ddr2-800-as kingmax. legalább 1gb-ot tegyél bele,de inkább 2x1Gb.
vga: 9250-et felejtsd el, gyk az ősrégi 8500-ös radeon ráncfelvarrott változata. ha rám hallgatsz,akkor keresel egy Asus M2A-VM lapot (mint az adataimnál látható lap) ez ~15-16k bruttó, lan,7.1-es hangcucc, 2db ide,4x sata2,4db ram foglalat és elég korrekt kis cucc.ja és PCI-E 16x csatival bővítheted a kb Radeon 9600nonpro kaliberü X1250/1200 vga-t.ami reggelire megeszi a 9250-est
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 18/256 GB Használt, szép állapotban 3 hónap garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged