- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo1984
veterán
válasz
Gyuri27 #3223 üzenetére
x1300pro volt a kari, de a lapon nem x1250-en van, mert a képen meg két x1300-as...
jó lesz ez az amd fajta chipset, legalább már nem egy vagyon mint anno az ati féle....
azt hiszem most van utoljára nforce chipsetes lapom, habár nincs vele bajom, de ez olyan mint az intelnél az intel chipsetes lap a bika(mondjuk mostanság az nforce is beerősített...) -
Balinov
titán
válasz
Gyuri27 #3174 üzenetére
na,holnap ugyis megyünk párommal a Brigantin-ba squasholni,ha látom a Carinát,majd fizetek neki egy Stella N.A.-t...
Ramból? 8k körül másik győri Zolinál boltba van Kingmax 800-as,sztem megteszi. oylat raktam most egy 4000+ brisbane-mellé 2x1gb-osat egy Asus M2N -be vagy m2n-e...bár jól lkiqrt velem,mert alapórajelen nem akarta az 1T-t...so I'm not familiar with current Asus bioses..
Isten biz,ha sikerül ilyet bugáznom,beszámolok róla,már mikor a Ph-s hír is megjelent,akkor szemeztem vele,nomeg a hir topikjába is jókat dumáltunk róla.. -
Balinov
titán
válasz
Gyuri27 #3172 üzenetére
írtam neki,de lehet,ha holnap bemegyek a belvárosba,befutok hozzá,azt megkérdezem személyesen. 18k-t megér.most számolgatok,ha elmennek azok a cuccok,amiket tervezek,akkor 690g+x2 3600+ ,2x1gb ddr2-800 meglesz bízvást,meg még marad egy ~10k körüli összegem valami használt vga-ra.
Nevem miatt ne bánkódj,én is lehagytam a 27-et
[Szerkesztve] -
Balinov
titán
válasz
Gyuri27 #3170 üzenetére
Gyuri,bakker,köszi.Ugylátszik,most kell abbahgagynom a ph!-zást,mielőtt elvisznek gumidominózni. Látom Zoli listájában 18k körüli az ára,ami nem vészes.kecsegetető a ocw-s teszt,még olvasom,de idáig Lég impresszív. viszont látom a V-s GIGABYTE MA69VM-S2-t,az is hasonlóan jól mehet? [[link]
-
törölt tag
válasz
Gyuri27 #3057 üzenetére
Az IBM a 6x86 óta nem gyárt x86-os procit. Akkor is alapvetően csak bérgyártottak a Cyrix-nek és fizetségként a procik 10-20%-át saját név alatt értékesíthették. Természetesen a legjobbakat vették le a sorokról maguknak, ezért a Cyrix felbontotta a szerződést.
Korábban sem fejlesztettek lényegében semmiféle x86-os chipet. Az pedig, hogy az IBM PC-kben x86-os procik voltak nem jelent semmit. -
Oliverda
titán
válasz
Gyuri27 #3031 üzenetére
Hát sajnos a RAMokkal nem lehet játszani a BIOS-ban, csak vissza lehet őket osztani és ennyi.
Zoli: Nem hogy nem deluxe, de integrált VGA, microATX, és 14,4K bruttó.
Amúgy vannak nyűgök még BIOS téren. Pl. a HT frekit hiába állítom, semmit nem csinál. Illetve a CPU hőmérséklet a BIOS szerint konstans 25 fok.
mod: Amúgy 300-on végül nem volt stabil, 290-en viszont idáig az.
[Szerkesztve] -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Gyuri27 #3020 üzenetére
''Azt irtam az ecsre, hogy egész európában alig van. Biostar van a környékbeli országokban lehet, hogy itthon is lesz.''
Semmi ilyet nem írtál. [link]
Egy bolt árlistája nem garancia, láttam már (kisker) árlistán Biostart, üzletben még nem, ezért is írtam hogy beszerezhetetlen, ahogy az ECS is, teljesen leálltak velük itthon, minden üzlet ASUS-szal van rogyásig, +1-2 ASRock.
Azért kicsit visszavehetnél az arcodból, én tényeket írtam te meg csak Z0ty árlistájával vagdalózol. -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Gyuri27 #3018 üzenetére
Az hogy szerepel z0ty árlistáján nem azt jelenti, hogy van is neki, rákérdeztél?
Másrészt ennyi erővel jöhettél volna eBay-jel is, hivatalosan nem beszerezhetőek Magyarországon. (kisker, nagyker)
Meg a 3 említett lapból benyögtél egyet, a másik kettő valószínűleg bazárosoknál sem beszerezhető. -
Sdi
addikt
válasz
Gyuri27 #2947 üzenetére
Én az Abit hanyatlásából szerencsére nem éltem meg semmit, pedig akkoriban is Abit lapom volt. Nekem még Abittal nem volt különösebb problémám / legalábbis pár bios friss után /, a legutolsó a procim hőmérsékletének érzékelési anomáliái voltak, de ez más cégek lapjainál is előfordult és a működést nem befolyásolta.
Igaz én az Abittal pozitív irányban elfogult vagyok / az MSI-vel meg most már sajnos negatív irányban /. -
Sdi
addikt
válasz
Gyuri27 #2944 üzenetére
Ez természetes, de egy olyan nagy nevű és múltú cég mint az MSI azért nem kéne, hogy ilyen silány felhozatalt produkáljon. Az ASUS-nál is vannak gyatra lapok, de inkább az olcsó kategóriában. AZ MSI-nél szinte mindegy az árkategória, hasonló mind és ez sajnálatos. Csak az érzi jó lapnak őket, akinek még mással / hasonló kategóriából / nemigen volt dolga.
[Szerkesztve] -
Komplikato
veterán
-
ftc
nagyúr
válasz
Gyuri27 #2818 üzenetére
pixmaniánal nicns hol csapnod a asztalt
Biostar jaj de szépen megy 1T-ben CL4-ben minden..Gigán nem volt mem beállitás nem tuning lapnak klészólt...de 1T-t vitte
Probiker van épp egy eladó laptopom isszép és jo a laptop de egy idő után visszatérsz rendes gépre
Gyuri-z0ty ne legyen mérvadó...ha van neki kedve válaszol ha nincs akkor nem...ha van neki raktáron vagy rendelsz ok..
[Szerkesztve] -
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #2825 üzenetére
Átnéztem a teszteket, jó az a jetway
Ramokat 20k alatt akarom
Láttam is nála 20k alatt 800-as CL5-ösöket, kérdés, hogy mennének-e úgy a lapomban, persze ha jetwayt veszek, akkor már az a kérdés, hogy abban mennek-e
Egyre jobban +kedveltem ezt a 2x512mb kingmaxomat, ami alapon 5-5-5-15-n megy 1T-ben..Lehet a vége az lesz, hogy eladom az x2-t a csába, sempim még +van, unatkozik a fiókban
marad a ''régi'' -1hónapos
- gép, és majd jövőre veszek komolyabbat..
Nem vagy köteles elfogadni a nagyker vagy kisker döntését, ilyenkor jöhet a fogyasztóvédelem. Én nem szemétláda boltos vagyok ám -
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #2821 üzenetére
''A kijavítást úgy kell elvégezni, hogy az a fogyasztónak ne okozzon jelentős kényelmetlenséget, és törekedni kell ara, hogy a kijavítás 15 napon belül megtörténjék.''
Itt a lényegSajnos nincs benne 1értelműen, hogy el kell végezni a javítást, mondhatja bármelyik bolt, hogy kezét-lábát törte, de sajnos nem jött össze.. Nyomás az unijóba..sajnos ez van. Nekem se egy élmény, ha vkinek azt kell mondanom, hogy várjék türelemmel, mert amíg nekünk nem cserél a nagyker, addig mi sem tudunk cserélni...Feljelenthet, sokra nem megy vele, amit idéztél, abban minden benne van, nyilván ezért törekszenek nálunk is arra, hogy amennyiben lehetséges, valami csereeszközt legalább adjunk.
''Viszont azért ott a szervizben kell annyira érteni hozzá, hogy a vásárló rontotta el v gyári hibás.''- ez sem olyan 1xű mint gondolod, szervízes is voltam épp elég ideig, 1 példa: gép bejön, se kép, se hang-sksh- minden alkatrészt kicserélek a lapon, semmi..szétkapom atomjaira..semmi, a lap döglött. Kiveszem a procit, az alja füstös mint az állat, másik lapban megy. Szted mért füstös az a proci? Lehet a xar táp miatt, vagy lehet széthajtották, és nem bírta már a lap...-go nagyker, majd ők bevizsgálják..
A nagy kérdés viszont még mindig adott..milyen ramot vegyek?2x1 giga 800-as kellene, az sem lenne hátrány, ha CL4-ben menne, de még CL5-tel is kibékülnék, és 1T-ben menjenek..és jó lenne minél olcsóbban megúszni. Az előbb rosszul írtam, a 800-as kingmax a x@r időzítései mellett ráadásul csak 2T-ben megy..még jó, hogy csak elkélrtem ma záráskor
Hétfőn megy vissza..
Lehet +veszem a Jet lapot, még nem tudom, és aztán veszek ramot, hátha addig még nem megy fel az ára..
szerk: thx a teszteket, rögvest nekiesekGiga nekem 18k-ért sok..annyiért inkább bioTF550, és még olcsóbb is 1.5-2k-val
[Szerkesztve] -
ftc
nagyúr
válasz
Gyuri27 #2690 üzenetére
server fronton szal Socket F-be augusztus otthonra nov,december de sztem alalpalpok szeptembertől és CPU-t is oktobertől számolom
Alaplap nem tom nálam továbbra is szépen megy.....leg mostmár DVDi-n van a monitorom....uj CPU-al kijön a 2,66Ghz a Windsor magbolde nincs mivel hűteni...
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #2661 üzenetére
A tuninghoz mért lenne kevés?
Nem rekordokat akarok döntögetni, csak +nézni mennyit megy..nyilván mivel a sempit se lehetett széthajtan meg ezt se, beállításokkal lesz a gond, vagyí rammal, az asus lapomnál ugyanilyen chippel is ez volt a gond, 667mhz samsung tuning semerre, 800-as kingmax tuning ezerrel
és hiába osztottam vissza a 667-est, vagy vettem lazábbra az időzítéseket, nem hatotta meg...
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #2652 üzenetére
x2 3800+ EE
ezzel a procival 215 FSB is +volt
de feljebb nem megy..talán majd az új ram megoldja azt is, de ha nem az se baj, úgyis csak tesztek erejéig próbálnám ki. Lecserélni nem fogom ha csak be nem döglik, nagyon frankó, a system progik is műxenek amiket adtak hozzá, többek között a speedfan is
ftc: AC alpine 64 hűvösen tartja...én bruttó 2400ftért vettem pár hete -
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #2642 üzenetére
Pedig lapot most nem fogok cserélni, az a procedúra most nem kell
Tuning terén vannak hibái- nem is kevés
- de ezeddig stabilitása 100%
Megjött ma az x2-m
Sztem a vége az lesz, hogy valami kommersz ramot veszek occsóért 2x1 gigát, talán 800-as kingmax lesz, nemrég volt olyanom, az nagyon repült
Nem csak a méret a lényeg, de amikre én használoma gépet ez pár évig kiszolgál így engem sztem bőven...
-
-
-
Lámék
csendes tag
válasz
Gyuri27 #2623 üzenetére
THX az infót!
Én is gondolkodtam az MSI K9N Neo-F-en, majd meglátjuk. Videókari szerintem megy még lejjebb mostanában, az változhat, GTS jobb lenne, procin is gondolkozom (a 4800+ 800 MHZ-en járatja a memóriát?).
ftc: A-DATA memóriát nem találtam a közelben, a következők közül melyik lenne a legjobb választás szerinted:
Samsung, Jetram Transcend, Kingmax, Twinmos -
Lámék
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged