- Telekom mobilszolgáltatások
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nokia 800 Tough - elektromodulator dva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
MZsoltee #2744 üzenetére
14-15k-ért már kapsz 3800-ast, de aki nagyon tuningolni akar vesz egy 4000-es brisbane-t, ahogy olvasgattam, 2800-3000mhzen azok mennek, annál nagyobbat sztem sem érdemes venni. A lap is olcsóbb am2 alá, c2d-t az vegyen, aki 8800gtx-et akar mellé tenni, ahhoz már nem elég egy kisebb 3800-as, de talán egy jól megrángatott brisbane még azzal is elboldogul..sztem nem sokan vannak, akik ezt a vga-t veszik..az meg hogy pcie1 v 2 sztem oly mind, a pciex8 is elég minden vga-nak g80 alatt, úh én teszek a pcie2-es vgakra nagy ívből
1ébként én el se kezdtem ezt a témát
Peace!
-
Chaser
legenda
válasz
MZsoltee #2736 üzenetére
Eddig sem volt titok, hogy az AMD sokáig lemásolgatta az intel procijait és továbbfejlesztette. De a 64 bites procikkal ők jöttek ki előbb, és mennyivel jobb áron +kaptál egy jobb teljesítményt sokkal kevesebb fogyasztással. Jók a c2d procik, de azért ár/értékben még mindig az AMD a jobb. Arról nem is szólva, hogy am2 foglalatba am2+-os procik még biztos belemennek, az intel jelenlegi foglalatába is belemnennek majd az új procik, csak működni nem fognak
Nem vagyok AMD fan, ahogy te neveztél
, 1xűen nem szeretem az intelt, se a mikrofost, lassan wint is hanyagolom intellel 1ütt..bocsizni meg nem kell, mindenki azt vesz amit akar, látom neked is AMD-d van
#2739 wassermann: iszonyat jól hűtenek azok a gyári bordák maxon, csak kiba hangosak is, viszont a proci környezetében nálam minden hideg volt, mikor használtam400-on nem tudom milyen lehet, akkor még nem volt fordszabályzós lapom. Valszeg nekem is be kellene néznem a chip borda alá a lapon, de még nem vitt rá a lélek..
#2740 rauschie: biostar TF550, 20k alatt +van újan -
Gyuri27
félisten
válasz
MZsoltee #2736 üzenetére
Aki jön javasoljuk neki az am2+ ! Amibe azután belemegy az am3. Ha vált az am2+ sokkal jobban jár egyrészt tudja használni a ddr2 ramokat, amit intelnél nem valószínü. Valamint azok már pcie 2- vel lesznek felszerelve. Tehát egy jó lappal és 1066 os rammal sokáig ki lehet majd bírni és csak procit és vga-t kell majd cserélni. (legalábbis most még így szólnak a hírek)
Persze aki mindig teljes rendszert akar cserélni az vegyen itelt nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- OTP Bank topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gitáros topic
- Jövedelem
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- Gigabyte Z690I AORUS ULTRA itx-es brutál kis méregzsák + garancia (Z690-i)
- G.Skill TridentZ DDR4 16GB (2X8GB kit) F4-3200C16D memória párban eladó
- Corsair VENGEANCE RGB PRO DDR4 16GB ( 2x8 kit ) 3200Mhz memória eladó.
- ASRock B550 Phantom Gaming 4 alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Creative Sound BlasterX H6 Gamer fejhallgató számlával és garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- GeForce GTX 1650 (OEM HP) - külső tápot nem igényel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest