- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftc
nagyúr
válasz
wassermann #2739 üzenetére
2 hónap mulva csak kerested volna azt a ezüst ragacsot
én kerestem,hogy hol is volt az? lemosni alaig lehet....magadrol
#2740 én az Asus RD580 chipseteset ajánlanám.....AMD-hez huz a szivem -
Chaser
legenda
válasz
wassermann #2724 üzenetére
Ha szereted mért kiabálsz?
Én is szeretem, pár hsz-szel ezelőtt linkeltem a gépemről pár képet, csak a procin van venti és a tápo 12-es ventije. A procin 800-on pörög, igaz nem 12-es, csak 9-es, de keret nélküli, szóval nincs hangja
A táp venti noisekiller, azt még rákötöm az egyik szabályzóra a lapon és leszabályzom azt is..vagy csere silentblade-re, bár az előbbi verzió esélyesebb. 'edül nálam is a vinyó a problémás, volt egy 40-es seagatem, annak gyakorlatilag semmi hangja nem volt, már nagyon bánom, hogy eladtam..most azzal küszködök, hogy halk vinyót találjak
Még a gépet belül leburkolom parafával és +felelően csendes lesz.
#2723 Gyuri27: alpine 64, párszor már írtam[link]
1edül a gyárilag rákent pasztában találtam kivetnivalót, 3-4 hete tettem rá a sempire, most ugye cseréltem a sempit x2-re, és ennyi idő után már csontszáraz volt rajta az a x@r ezüst paszta..múltkor nem volt nálam jó kis zalmi paszta, azért fanyalodtam rá -
Gyuri27
félisten
válasz
wassermann #2724 üzenetére
2717-re.
-
Chaser
legenda
válasz
wassermann #2715 üzenetére
Azért ekkora spórolásnak nem látom értelmét, még ha 24/7-ben megy is, az a 20W havi szinten lehet vagy 300ft..
#2716 ftc : sajnos én teszek a ph-s tesztekre nagy ívbenElhiszem, hogy szuper jó műszereik vannak, meg szuper okosak, meg szuper szépek, én a kezemnek jobban hiszek
Ha passzívan elmegy c'n'q-val az x2-m ebben a mewlegben anélkül, hogy a borda meleg lenne - mert csak langyos- akkor bezony jóval kevesebbet fogyaszt, mint c'n'q nélkül, és ha ezt az 1.1V-os feszt még lejjebb vesszük, nyilván ennyivel még kevesebbet fogyaszt, P=UxI, mivel a feszkó csökken, így a telj. is, az áramerősség is nyilván csökken, ez 1értelmű a termelt hő csökkenéséből.
#2720 arty : azt a codegent én sürgősen lecserélném egy táprachief 350 v FSP 350 ha olcsót és jót akarsz
#2721 Gyuri27: ez be se férne a házambaeredetileg hyper tx-et akartam, de az se fért be
...aztán vettem a feleannyiba- és feleakkora
-kerülő AC-t..nem bántam +
-
Gyuri27
félisten
válasz
wassermann #2708 üzenetére
Ezek az időzítések a ram gyári időzitései v a lap beállit valamit? Ha 667-en járatod a ramot akkor is ezek az értékek maradnak?
-
Chaser
legenda
válasz
wassermann #2711 üzenetére
Ha nem sejtem rosszul, aram az egyike azon alkatrészeknek, amiknek vajmi kicsi a fogyasztásuk, gondolom én ezt abból, hogy 10 óra működés után is nálam majdhogynem hidegek
Ha jobban belegondolok, tán volt nálam időzítés állítás, csak feszemelés nem
Majd otthon +nézem...
#2712 ftc[/B: everestet nem néztem még, de grat az eredményhez
A c'n'q-nak pedig van értelme 45W-os procinál is, 65W-osnál így talán 40-45W lehet a max, 45W-nál nyilván ennyivel már nincs alatta, viszont vannak olyan lapok, ahol lehet 0.8V-ot is adni a procinak, akkor kb egy ilyen 45-ös talán 25-30-at ehet, mert ugye a c'n'q 1.1V-os feszt jelentene alapesetben, de egyúttal annak a lehetőségét is, hogy bizonyos keretek között szabadon adható + a fesz.érték. -
Chaser
legenda
válasz
wassermann #2708 üzenetére
Akkor ez is kiesett..nálam is annyit lehet állítani, hogy ddr400/533/667/800 oszt kész, de ráadásnak még feszt sem lehet emleni
Thx az infót
Ez a gyorsítás sztem benne van a 6100-asban is, 3200-es sempi 1 ghz-en az 1280-as hd moviet is vitte
szerk: Milyen ramod van? Elég gyengék az időzítések.
#2710 ftc: az jó, nem?
[Szerkesztve] -
ftc
nagyúr
válasz
wassermann #2693 üzenetére
no para addig jo még aborda meleg... még nem fogtál akkor NF csipsetes bordát...na az tüzel...
a déli hid ne izgasson...az SB 400-n nekem még borda sem volt pedig az fűtött...
ha az északi zavar vedd vissza az orajelet a IGP-n...
[Szerkesztve] -
Chaser
legenda
válasz
wassermann #2596 üzenetére
Tényleg az lesz..
-
Gyuri27
félisten
válasz
wassermann #2554 üzenetére
A tuning próbát már várom nagyon. Kiváncsi leszek ez is olyan anti-tuning mint a többi? Esetleg méltó ellenfelet kap az abit 6150-es ásza?
-
Probiker
aktív tag
válasz
Szerintem nem fogsz te (sem) 35w os cpu-t venni. Anno én is arra gondoltam, hogy veszek egy olyat, de kurv@ drágák. Ha egyáltalán lehet szerezni
ftc: mennyiért szerezted asus lapot?
[Szerkesztve] -
ftc
nagyúr
válasz
eddig csak osztrákoknál láttam...
egy X2 3600+ elmegy passzivan is...jobb hűtővel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest