Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- iPhone topik
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
Akkor segitek [link] ez is BandiT.
Jónak tűnik viszont nem ártana valami tapasztalat. Mert működni bizti, hogy működik de a tuning és egyebek azért érdekes lehet.
ftc: A garival meg annyi a szitu verni kell az asztalt. Mert nem a nagykerrel álok (polgári jogilag
) szerződésben hanem a kiskerrel. Innentől felőlem küldheti a lapot a holdra is. Helyben neki kell bizonyítani, hogy a lapot én rontottam el. A bizonyitás meg nem abból áll, hogy a nagyker ír valamit. Ezért van a FVF. Ők amúgy is szeretik az ilyen mókát (persze végszükség esetén). 
Bocs Chaser nem ellened van.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Gari!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
) szerződésben hanem a kiskerrel. Innentől felőlem küldheti a lapot a holdra is. Helyben neki kell bizonyítani, hogy a lapot én rontottam el. A bizonyitás meg nem abból áll, hogy a nagyker ír valamit. Ezért van a FVF. Ők amúgy is szeretik az ilyen mókát (persze végszükség esetén).