Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Google Antigravity - ennyi volt?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
Akkor segitek [link] ez is BandiT.
Jónak tűnik viszont nem ártana valami tapasztalat. Mert működni bizti, hogy működik de a tuning és egyebek azért érdekes lehet.
ftc: A garival meg annyi a szitu verni kell az asztalt. Mert nem a nagykerrel álok (polgári jogilag
) szerződésben hanem a kiskerrel. Innentől felőlem küldheti a lapot a holdra is. Helyben neki kell bizonyítani, hogy a lapot én rontottam el. A bizonyitás meg nem abból áll, hogy a nagyker ír valamit. Ezért van a FVF. Ők amúgy is szeretik az ilyen mókát (persze végszükség esetén). 
Bocs Chaser nem ellened van.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / RX 6900XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-6500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11, WIFI
- RÉSZLETRE .Bankmentes kamatmentes. OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) szerződésben hanem a kiskerrel. Innentől felőlem küldheti a lapot a holdra is. Helyben neki kell bizonyítani, hogy a lapot én rontottam el. A bizonyitás meg nem abból áll, hogy a nagyker ír valamit. Ezért van a FVF. Ők amúgy is szeretik az ilyen mókát (persze végszükség esetén).