Új hozzászólás Aktív témák
-
ronaldo
őstag
Köszi a választ! Ahogy nézem ez Ati chipsetes. Gondolom ha ati kártyát rakok mellé (és hát hajlok az általad mondottak irányába, ez a 8000-es széria - már a számomra megfizethető típusok - nem győzött meg igazán. 8800 gts talán jó választás lenne, de az már túl van egy bizonyos lélektani határon. Annyival meg nem is jobb, amennyivel drágább.) akkor az ati chipsetes lap mégiscsak jobban mutat.
szerk.: ja, azt nem mondtad hogy ez dual-vga-s (bár a crossfire-ból kitalálhattam volna). na ez nekem tök felesleges, akkor lesz ennek a lapnak a közelében két vga, ha valamelyik antik kártyámat ráteszem a ház tetejére
Procinak valószínűleg a 65nm-es 4800+ (2500mhz) vagy a 90nm-es 4800+ (2400mhz) fog befigyelni. Azt sejtem, hogy az utóbbi nevezhető EE-nek, az előbbit nem tudom, mert lehet hogy az a 65nm miatt van írva 65W-os fogyasztásra. Bár ha szigorúan a fogyasztás alapján bírálják el az ilyet, akkor nálam EE mindkettő. Előbbiben 1mb az L2, utóbbiban 2mb. A tuningra talán az első lenne jobb hatással, de annyira nem lényeges. Dobozos verzió lenne, és <30k, ennél gondolom kevesebb lesz csak, ha kivárok tényleg a jövő hónapig.
Memóriából a GEIL ultra szériájára esett a választásom, pc6400 (4-4-4-12) az meg pont 20k.
#3463: A piával csak óvatosan, rossz hatással van a chipsetekre
[Szerkesztve] -
diablo1984
veterán
sajna másik hűtővel sem menne tovább a procid! be kell ismerned, hogy az msi a 939-es és am2-es csoportban nem készített tunninglapot! örülj neki, hogy ennyire is húzható, de tovább biztos nem tudod! ja és nem a lapodat akarom lehúzni, csak sokan panaszkodtak már rá, hogy megvették a legjobb/drágább msi lapot, és tunningra lóf@szt sem tudott!
-
reset
senior tag
...Én is jártam már így. A VGA-kártyáról lehuztam a TV-kimenet dugóját és így beengedett. DVI csatlakozós LCD monitornál olyan is volt, hogy a delete gomb után ott volt a BIOS, csak nem látszott. A monitor sötét volt.A monitoron power off, majd on...és előjött a BIOS panel...
(Akkor Asus 6800 GT Ultrám volt, ViewSonic VP 930-cal - alaplap: Asus AN32 SLI Deluxe.) -
Joshi
titán
Ebben a teszben [link] olvastam a két alaplapról, de itt tuningra egyértelműen az Asust ajánlják.
''Tuningban az Asus volt a jobb, sőt ha az eddig tesztelt összes AM2-es lapot vesszük alapul, akkor is az M2R32-MVP az egyik legjobb ebből a szempontból, igaz, volt vele egy kis problémánk is, ami végülis egy BIOS-frissítéssel kiküszöbölhető.''
Az MSI K9A Platinumon a PCI-E csak két kártya esetén 8x-os, egy kártyánál 16x-os. Miért kellene húzni?Még a 8x-os sebesség is kiszolgál egy x1950PRO-t(XT-t már nem minden esetben).
-
Sdi
addikt
Ha tetszik neked a lap, becsüld meg. A kiváló tuningolhatóságon kicsit vitatkoznék veled, lehet hogy neked ez kiváló / már amit elértél /, de ezt egy Abit lappal a KN9-es szériából/ ami olcsóbbb mint a tiéd / bármikor túl tudnád szárnyalni. De az én ASUS-om is többet tud a tiédnél és nem drágább. Nem kamura írok, nekem volt/van K9A platinumom, szóval tapasztalat. Az MSI az egyik leggyengébb a tuning szempontjából.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Demót kapott a Stellar Blade PC-s kiadása
- Bittorrent topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AliExpress tapasztalatok
- Nintendo Switch 2
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- EAFC 25
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest