- Ez most a legjobb robotporszívó. Kérdőjel? De nem olcsó. Pont.
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
- Új Xiaomi Mijia etető érkezik 5 MP-es kamerával és éjjellátással
- Március 30-án mutatkozik be a Vivo Pad6 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27
üzenetére
''A kijavítást úgy kell elvégezni, hogy az a fogyasztónak ne okozzon jelentős kényelmetlenséget, és törekedni kell ara, hogy a kijavítás 15 napon belül megtörténjék.''
Itt a lényeg
Sajnos nincs benne 1értelműen, hogy el kell végezni a javítást, mondhatja bármelyik bolt, hogy kezét-lábát törte, de sajnos nem jött össze.. Nyomás az unijóba..sajnos ez van. Nekem se egy élmény, ha vkinek azt kell mondanom, hogy várjék türelemmel, mert amíg nekünk nem cserél a nagyker, addig mi sem tudunk cserélni...Feljelenthet, sokra nem megy vele, amit idéztél, abban minden benne van, nyilván ezért törekszenek nálunk is arra, hogy amennyiben lehetséges, valami csereeszközt legalább adjunk.
''Viszont azért ott a szervizben kell annyira érteni hozzá, hogy a vásárló rontotta el v gyári hibás.''- ez sem olyan 1xű mint gondolod, szervízes is voltam épp elég ideig, 1 példa: gép bejön, se kép, se hang-sksh
- minden alkatrészt kicserélek a lapon, semmi..szétkapom atomjaira..semmi, a lap döglött. Kiveszem a procit, az alja füstös mint az állat, másik lapban megy. Szted mért füstös az a proci? Lehet a xar táp miatt, vagy lehet széthajtották, és nem bírta már a lap...-go nagyker, majd ők bevizsgálják..
A nagy kérdés viszont még mindig adott..milyen ramot vegyek?
2x1 giga 800-as kellene, az sem lenne hátrány, ha CL4-ben menne, de még CL5-tel is kibékülnék, és 1T-ben menjenek..és jó lenne minél olcsóbban megúszni. Az előbb rosszul írtam, a 800-as kingmax a x@r időzítései mellett ráadásul csak 2T-ben megy..még jó, hogy csak elkélrtem ma záráskor
Hétfőn megy vissza..
Lehet +veszem a Jet lapot, még nem tudom, és aztán veszek ramot, hátha addig még nem megy fel az ára..
szerk: thx a teszteket, rögvest nekiesek
Giga nekem 18k-ért sok..annyiért inkább bioTF550, és még olcsóbb is 1.5-2k-val
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hobby elektronika
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Felhasználóbarát módosítást kaphat az EU-ban a Nintendo Switch 2
- Autós topik
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- -BONTATLAN- Corsair VENGEANCE LPX 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz (Beszámítás)
- ASRock X870 Steel Legend WIFI - PCX garancia 2028.11.08.
- AKCIÓ! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- -BONTATLAN- Corsair VENGEANCE LPX 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- Patriot Viper Elite II 1x32GB DDR4 3200MHz
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- LG 75QNED813RE / QNED / 75" - 190 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / HDMI 2.1
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-11. gen gar.
- LG 27GX704A-B - 27" OLED evo / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sajnos nincs benne 1értelműen, hogy el kell végezni a javítást, mondhatja bármelyik bolt, hogy kezét-lábát törte, de sajnos nem jött össze.. Nyomás az unijóba..sajnos ez van. Nekem se egy élmény, ha vkinek azt kell mondanom, hogy várjék türelemmel, mert amíg nekünk nem cserél a nagyker, addig mi sem tudunk cserélni...Feljelenthet, sokra nem megy vele, amit idéztél, abban minden benne van, nyilván ezért törekszenek nálunk is arra, hogy amennyiben lehetséges, valami csereeszközt legalább adjunk.
- minden alkatrészt kicserélek a lapon, semmi..szétkapom atomjaira..semmi, a lap döglött. Kiveszem a procit, az alja füstös mint az állat, másik lapban megy. Szted mért füstös az a proci? Lehet a xar táp miatt, vagy lehet széthajtották, és nem bírta már a lap...-go nagyker, majd ők bevizsgálják..
Giga nekem 18k-ért sok..annyiért inkább bioTF550, és még olcsóbb is 1.5-2k-val