- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- November 4-én érkezik a Nothing Phone (3a)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
HERR Z
veterán
-
diablo1984
veterán
a jetwayben meg csak dísznek van! ugyanott vagy vele, csak ez a jetway ez mégszarabb! csak márkás lapot vegyél, mert én is a lapon akartam spórolni, és úgy lett jetway-em! hát megbántam mint kutya ami 8at fialt! én is pont msi lapot cseréltem a tunning hiánya miatt, de rosszul tettem! sokkal jobb egy olyan lap amibe nem építenek tunninglehetőséget, de jó, mint ami tunninggal kecsektet és közben meg egyáltalán nem húzható, finnyáás a ramokra, szóval gagyi...
-
diablo1984
veterán
akkor csak az egyikbe felébe dugod bele, és annyi, megy úgy is! de én lebeszélnélek a jetwayről, mert annyival nem lehet olcsóbb, mint egy abit lap, de tunningba sovány, meg finnyás, meg nem egy hatalmas márka! nekem 775-ös lapban volt jatway, de már a nevétől is kiráz a hideg, annyira szar volt! akármit állítottam rajta, sípolt mint állat, tunning=0, és még finnyás volt a ramokra is! ha olcsó és jó am2-es lap kell vegyél abit kn9-est vagy kn9s-t!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Apple asztali gépek
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Platina minősítésű Toughpower tápokkal bővült a Thermaltake portfóliója
- Hardverkiállítás a hónap vége felé közeledve
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance LPX Black 32 GB (2x16 GB) DDR4 3600MHz - ÚJ
- PATRIOT 32GB Viper Venom DDR5 6400MHz CL32 KIT PVV532G640C32K
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest