- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
HERR Z
veterán
-
diablo1984
veterán
a jetwayben meg csak dísznek van! ugyanott vagy vele, csak ez a jetway ez mégszarabb! csak márkás lapot vegyél, mert én is a lapon akartam spórolni, és úgy lett jetway-em! hát megbántam mint kutya ami 8at fialt! én is pont msi lapot cseréltem a tunning hiánya miatt, de rosszul tettem! sokkal jobb egy olyan lap amibe nem építenek tunninglehetőséget, de jó, mint ami tunninggal kecsektet és közben meg egyáltalán nem húzható, finnyáás a ramokra, szóval gagyi...
-
diablo1984
veterán
akkor csak az egyikbe felébe dugod bele, és annyi, megy úgy is! de én lebeszélnélek a jetwayről, mert annyival nem lehet olcsóbb, mint egy abit lap, de tunningba sovány, meg finnyás, meg nem egy hatalmas márka! nekem 775-ös lapban volt jatway, de már a nevétől is kiráz a hideg, annyira szar volt! akármit állítottam rajta, sípolt mint állat, tunning=0, és még finnyás volt a ramokra is! ha olcsó és jó am2-es lap kell vegyél abit kn9-est vagy kn9s-t!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Revolut
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Harmadszorra is haladékot adott a TikToknak Trump
- Óra topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged