- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- One mobilszolgáltatások
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Mobilhasználat külföldön
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rollins
őstag
Pont így van nálam is. Fura, hogy akkor nem áll meg az óra, ha nem áramtalanítom kikapcs után.
Nekem is a legutolsó bios van fent, de eddig nem volt vele ilyen. Más lapom van, viszont ez is Gigabyte. Ha továbbra is szunyókálni fog áram nélkül, akkor ahogy ftc javasolta, elemcsere lesz a vége, de talán majd megpróbálom egy korábbi biossal.
[Szerkesztve] -
Chaser
legenda
Annál nem lehet feszt állítani, mert nincs benne c'n'q, ezért nem láthattad a beállítások közt. Nem tudom mi számít extrém tuningnak, mindenesetre ennél több beállítási lehetőséget csak az abit kn9-ben láttam. Szerencsére a 4xx széria nagyon jó tuningban, volt aki azt írta, hogy 300 FSB is megvolt nála, ahhoz már nyilván procirészről feszemelés is kell, én meg azt nem szoktam, ezért jutottam addig, ameddig
1ébként a gpu-t is lehet benne tuningolni, kb 30-40%-kal nagyobb lesz a teljesítménye, csak akkor már nem árt rá egy + venti
-
Chaser
legenda
Lehet abban feszt is tolni, csak azt tudni kell, hogy sempronnál, athlonnál, és x2-nél teljesen mások a beállítási lehetőségek. Sőt, alulfeszelni is lehet a procit, ram időzítéseket is lehet állítani. Nálam 270 FSB alapfeszen megvolt, szóval nem csak enyhe tuningra képes. Azt hittem lenulláztam a lan-t tuning közben, de kiderült hogy mégsem
Sok konfigot öszeraktam ezzel a lappal, ezidáig nem jött panasz..kopp-kopp.
-
Balinov
titán
kecsegtető,amit írsz,itt is 800-as 1GB-os kingmax modulok vannak,számszerint 2DB.
chipsettel én még Gigabyte S754+pcie időkben is meg voltam elégedve,ugyanilyen felállásu asrock lapba (k8nfg4-sata2) pakoltam bele 7végén egy 250-es sata2-es samsung hdd-t,simán,faszán felment rá az oprendszer,driverek,stb. szal meg vok vele elégedve. -
-
Chaser
legenda
Intelnél, de sztem AMD-nél is néha eccerűbb venni egy normális vga nélküli lapot. Normális alatt értem, amit rendesen lehet tuningolni, go bele egy pár megás pci-os vga és már mehet is a menet. Az inteles intvga-val amúgy se lehet játszani, szerencsére AMD fronton itt sokkal jobb a helyzet
#4603 Gyuri27: hol hallottál te 45w-os k10-ről? egy linket pls
[Szerkesztve] -
Gyuri27
félisten
Azt nem tudom, hogy a 4 magos annyi lesz, de az x2 ott körül alakuk
Meg azért nem sok esélyt látok a nagy ócsoságra x4 esetén. Bár fene tudja.
Én személyszerint egy x2 l3-s cuccal kiegyeznék.
Jobban belegondolva az amd-nél a quad az 2x2 tehát 45x2 = 90w az nem sok. Viszont kettő hűtő kell majd. Na oda, hogy férnek fel a nagyobb hűtők.
[Szerkesztve] -
Gyuri27
félisten
Szerintem elég az, arról nem is beszélve ha ritkán lehet kapni az meg nem drága. Nyilván kispénz kis foci.
A ramokat szerintem a normál méretű pipeos hűtöket nem zavarja. Aki ilyen lapot vesz az úgyse rakrá nagy zalmit v infinitit (mint ftc kollega).
Nem kapni egy ideje olyan nyomit se. Kb 1 éve kerestem egy hversrácnak és már akkor se volt.
Kíváncsi leszek felénk majd lehet e kapni.
Végre valaki észrevette mit találtam.
ftc: Pro egy külön történet lol
[Szerkesztve] -
Balinov
titán
lehet,hogy menne a memó mégjobban,csak 2 hónapja ,mióta megvan a cucc,nem volt egy délutánnyi időm,hogy kitapasztaljam a proci és a ram végét
,ha van,akkor inkább g3/cod2,meg netezés. Viszont tegnap este megnéztem 1,9V-n is tudják ezt az órajelet ill az 5-5-5-18 2T időzítést. A vízválasztó COD2 multi hibátlanul ment 2-2,5órán keresztül.
-
Balinov
titán
igen,sajnmos cnq-s a cpuz valid,e nem is baj, köszönöm az elemzést.végső sörön igazat adok neked mihezképestben. +720mhz nekem elég a ~ddr2-840-el egyetemben. sajna én is sejtettem,hogy a 2db mezítlábas a-data nem szereti a szűkebb időzítést,viszont így négyesbe nagyon szépen elvannak a Manila magos sempivel.Ennyi pnézért ez a teljesítmény nekem elegendő. G3,CO2 menjen,és a MOH:Airborne demó is jól hasít rajta a GST-vel 1024-ben.
-
Gyuri27
félisten
Igen néztem a totyikot
Egyébként szép az. Amúgy nem csodálkozom, hogy 10x környéke a legjobb. Azt ne kérdezd miért. A geil helyett mondjuk én 1000+ adate ee-t vennék az most Banditnál 28k! Tuti micron chipes. Szerintem.
C2-8000 Vitesta Extreme Edition (Non-EPP)
5.0-5-5-15 @ 2.2V
Micron D9GKX (B6-25E
[Szerkesztve] -
Probiker
aktív tag
Beszereltem asust, eddig gond nélkül megy. Ami asrock kiszerelésénél történt azt félve írom le
Egy hete ment asrock, frissen pasztázva, aznap vettem pasztát (pont elfogyott).
A lényeg, vettem le coolert cpu-ról, de valamiért nem akart. Húzom jobban alaplaptol el, meg is néztem nem e akadt bele a tartó pöcökbe cooler, de nem.
Még jobban húzom bordát, hírtelen elengedte. Nézem lapot, hol a proci? Dicsak, ittvan a cooleren
lapon zárva cpu foglalat, és mégis kijöttasrock powa
-
Chaser
legenda
Lehet ám, hogy fixáltam...De akkor az AMD saját progija meg mért 1.1-et jelez, mikor leveszi az órajelet?
Az AMD oldaláról töltöttem le, a legalsó a driverek/softok között, grafikusan jelzi ki az órajeleket, magkihasználtságot, feszt, a másik verziótól folyton kékhalálozott a gép/eddig mind
/
Tegnap volt időm kicsit tesztelgetni, 3000-es sempronnal a Cobra 11 demóját próbáltam múltko, játszhatatlanul szaggatott, mot csak annyi változás volt, hogy 4200-es x2 ment a helyére, és úgy pörgött, öröm volt nézniA 2 mag miatt táltosodott volna meg a game, vagy a nagyobb órajel, esetleg L2 miatt?
Catalystból melyiket érdemes felrakni a 690g lapokhoz?
szerk: #4303 manutdzoli: régi szép idők...tedd azt, amit ftc javasolt és nem lesz gond.
[Szerkesztve] -
eXodus
őstag
A jelenlegi lapban ment 3GHz-et 1.35V-on?
Nem egy abitban ment annyit.
Állítólag van ilyen ''bug'' ''???'' ennél a lapnál, h kevésbé húzható pedig az ''fsb'' bírná.
(Sok infó nincsen róla...és állítólag)
Többit kipróbálom holnap. (Főleg az 1x HT-t, előző hdzekből kiindulva.)
Jah és ment privi. -
katt777
félisten
Gondoltam, érdekel pár embert, és nem tévedtem.
Amennyire én látom, itt arról van szó, hogy Mo.-ra esetleg régebbi kiadások kerülnek, olcsón, elfekvő raktárakból, de itthon még jó áron eladhatóan (ha nem igazak az ''elvonási tünetek''). A CPU-m 2006. novemberi, tehát az utána gyártott hardvereknek elméletileg tartalmazniuk kell a bonusokat. Másképp bizonyára kiemelték volna, hogy mely gyártó mely termékeinél keressük (mint pl. a CF preferenciáknál), hiszen az AMD-nek az az elemi érdeke, hogy minél többen látogassák az akciós oldalt, ezáltal pedig minél teljesebb képet kapjanak vásárlóikról, illetve arról, hová jutnak el a termékeik, illetve mely piacokon kell erősíteniük.
Vagy olyan országokból hoznak be alkatrészeket, amelyekben nem érvényes az akció. De szerintem általános.
[Szerkesztve] -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Jó, hát igen, de az + ~5k...Nem 10 700 forint (boltban)...
Inkább talán HyperX menne bele. (Miért a RAM inkább átmeneti?? Jó, a 2*512-es megoldásról nekem sincs túl jó véleményem...)
Esetleg egy
ASRock AM2NF6G-VSTA
vagy
ASRock AliveNF6G-DVI
vagy
ASUS M2N-MX
??
Az integrált VGA majdnem mindegy, hiszen egyelőre Quake 3-azok meg 3ds MAX-ozok (jó, ehhez nem mindegy, de csak kihúzom valahogy...)
Később meg (ha lesz pénzem) úgyis Abit Fatal1ty AN9 32X vagy 590SLI-chipsetes DFI... -
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
Jah gyorsabb, bár én 3D marknak nem hiszek. Mondjátok már meg pls, melyik drivert érdemes felrakni a vganak, letöltöttem a Cobra11 demóját, de 800x600-ban lown játszhatatlanul lassú
szerk: #4146 dobost: ne parázz az AMD chiptől, sztem nem jobb vagy rosszabb az nv cipeknél, pozitívumként talán annyi, hogy hűvösebb
[Szerkesztve] -
katt777
félisten
Az attól függ, mit teszel CF-be. 2600XT-vel biztosan sunyíthat.
Nekem van egy X1950XT, aztán vagy lesz bele még egy, vagy 2900Pro, mert az az alaplapi szoftveres CF, amelyet az XT-k használnak, állítólag nem olyan gyors, mint a hidas megoldás. Nem tudom, mert SEHOL NEM TALÁLTAM MÉG TESZTETerről. 2900Pro-nak jönnie kell hamarosan, mert már a 3000-est is beharangozták.
Ki kell kalkulálni, melyik az olcsóbb, árat és fejleszthetőséget is szem előtt tartva. Fejlesztés (de még ár) szempontjából talán az ATI + CF, a gyártók is egyre jobban kezdenek ráállni (pl. Intel, még ha az csak 4X+16X is egyelőre).
Tényleg dönteni kell, mert SLI-kártyát CF-be, vagy CF-t SLI-be kötni nem jelent túl sok jót.
De azért a 8600 GT nem rossz, még ha megnehezíti is a döntést. -
Gyuri27
félisten
azt hittem érted. Az nem a doboz szerialja hanem a benne lévő terméké.
Chaser: pl a sapi lapokat nem kellene bevezetni mert mindenki is meri. Amúgy pl az aqua is sok helyen reklámoz, tehát annak az egyik sarkába lehetne tenni egy új terméket. Inkább az a baj, hogy ott is a fejesek csak azokat ismerik. Mint nálatok, hogy a intel a valami. Az amd-ről meg két szót nem tud nyögni. Szerintem. -
diablo1984
veterán
ennyire kuka lenne a lap???
mod: a beállítás után elmentésnél nem az lehet a ludas, hogy érzékelte, hogy szar van a levesben (mikor sípolt) utána cmos resettel megszakítottad a kört, utána meg ő maga a következő újraindításkor resetelte magát?? ez egy modernlapos fícsör, csak szerintem a cmos resettel kavartál be neki! ha sípol, hagyd úgy, kapcsold ki, majd újra be! szerintem akkor az alapbeálításokkal fog bejönni a bios!
[Szerkesztve] -
Gyuri27
félisten
Gyanakszom arra, hogy a ''feles'' szorzók kavarnak be.
Szerintem próbáld 10x szorzóval. Az 533-ra vissza osztást sem birja?
Balinov: esetleg everest ellenőrzésként? Nem lehet, hogy a ddr2 spd-jét állitja a lap be alpnak? Ami sajna cl5.
ftc: látod kellenek az 1000-s v 1066-s ramok.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- 8 gb ddr3L-1600 mhz samsung laptop memória
- MEGÉRKEZTEK + VAN ÚJ és Jönnek MÉG! - 1GB (15db) - 2GB (15db) - 512MB (1db) DDR2 RAM-ok (és Kitek)
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
- MSI MEG Z-790 ACE alaplap + INTEL CORE I9 13900K proci + 32 GB DDR5 memória Félkonfig
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest