- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Synthwave #4232 üzenetére
Az 1GB kapacitás miatt tekintem átmenetinek. Főleg a 2x512-őt, mert azt meg bővíteni is gáz lesz (adhatod el, hogy vegyél 2x1GB-ot majd). A sima 1GB-os már valamivel jobb, mert könnyebb találni neki majd párt, bár ezzel is kell kicsit előre okoskodni.
Én inkább valamelyik Asrockot ajánlom, mert azzal még valamicske tuningot is tudsz majd csinálni. Az Asus lapról meg egy biztos: tuningot annál a lapnál elfelejtheted
A Giga lapot mindössze csak azért javasoltam +5k -ért, mert azt nemigen kellene később cserélni, míg amiből válogatsz azokat igen. Mivel nem írtad milyen későbbi igényeket akarsz kielégíteni, így jó alternatíva lett volna. De ha mindenképp SLI rendszert akarsz később összerakni, akkor a Giga lap nem jut szóhoz. -
AtHoS
nagyúr
válasz
Synthwave #4223 üzenetére
Első ránézésre nekem a memó tűnik átmenetinek (főleg a 2x512 leosztás), de végülis Te tudod.
A felsorolt lapokat nem tudom jószívvel ajánlani, de azt sem tudom, hogy később mire is szeretnél váltani, mert nem mindegy!
Azt látom, hogy annyira átmeneti lapot akarsz, hogy VGA is legyen rá integrálva. Egy 690G chipes lapot javaslok neked megvételre, mert még ha ideiglenesen is de jóval gyorsabb az integrált vidkari benne, mint a 6100-asoké. Ha meg picivel többet is rá tudsz szánni a lapra (ugye itt jön a későbbi váltás képbe, mint befolyásoló tényező), akkor az előbbi hozzászólásomban is említett Gigabyte GA-MA69G-S3H lapot ajánlanám, ami tuningra is tökéletes választás és a felszereltségére sem lehet panasz. Ennek az ára a felsorolt lapokhoz képest ~5k plussz költség. Proci buszt nem felezi, 800-as memókat lehet benne hajtani 1000-en vagy akár felette (természetesen, ha a memó bírja), grafikus slot 1* PCI-E x16 + 1* PCI-E x4 for Crossfire support, HT 1500MHz-en is működőképes (kis VGA tuning)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- Asrock B360M Pro4 microATX - elkelt TheCrafter22 kollégának, értékelésre vár
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte Z97X-UD5H + i7-4790K + 16GB DDR3
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15 - eladva Pál úr kollégának, értékelésre vár
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SZÜNETMENTES TÁPOK
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest