- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Synthwave #4232 üzenetére
Az 1GB kapacitás miatt tekintem átmenetinek. Főleg a 2x512-őt, mert azt meg bővíteni is gáz lesz (adhatod el, hogy vegyél 2x1GB-ot majd). A sima 1GB-os már valamivel jobb, mert könnyebb találni neki majd párt, bár ezzel is kell kicsit előre okoskodni.
Én inkább valamelyik Asrockot ajánlom, mert azzal még valamicske tuningot is tudsz majd csinálni. Az Asus lapról meg egy biztos: tuningot annál a lapnál elfelejtheted
A Giga lapot mindössze csak azért javasoltam +5k -ért, mert azt nemigen kellene később cserélni, míg amiből válogatsz azokat igen. Mivel nem írtad milyen későbbi igényeket akarsz kielégíteni, így jó alternatíva lett volna. De ha mindenképp SLI rendszert akarsz később összerakni, akkor a Giga lap nem jut szóhoz. -
AtHoS
nagyúr
válasz
Synthwave #4223 üzenetére
Első ránézésre nekem a memó tűnik átmenetinek (főleg a 2x512 leosztás), de végülis Te tudod.
A felsorolt lapokat nem tudom jószívvel ajánlani, de azt sem tudom, hogy később mire is szeretnél váltani, mert nem mindegy!
Azt látom, hogy annyira átmeneti lapot akarsz, hogy VGA is legyen rá integrálva. Egy 690G chipes lapot javaslok neked megvételre, mert még ha ideiglenesen is de jóval gyorsabb az integrált vidkari benne, mint a 6100-asoké. Ha meg picivel többet is rá tudsz szánni a lapra (ugye itt jön a későbbi váltás képbe, mint befolyásoló tényező), akkor az előbbi hozzászólásomban is említett Gigabyte GA-MA69G-S3H lapot ajánlanám, ami tuningra is tökéletes választás és a felszereltségére sem lehet panasz. Ennek az ára a felsorolt lapokhoz képest ~5k plussz költség. Proci buszt nem felezi, 800-as memókat lehet benne hajtani 1000-en vagy akár felette (természetesen, ha a memó bírja), grafikus slot 1* PCI-E x16 + 1* PCI-E x4 for Crossfire support, HT 1500MHz-en is működőképes (kis VGA tuning)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3698
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő