Hirdetés
- One UI a Samsung hűtőn is, hétéves frissítési ígérettel
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Honor 90 - modellalkat
- iPhone topik
- Passzív aktivitáskövetőt mutatott be a Polar
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco F7
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Gondoltam, érdekel pár embert, és nem tévedtem.
Amennyire én látom, itt arról van szó, hogy Mo.-ra esetleg régebbi kiadások kerülnek, olcsón, elfekvő raktárakból, de itthon még jó áron eladhatóan (ha nem igazak az ''elvonási tünetek''). A CPU-m 2006. novemberi, tehát az utána gyártott hardvereknek elméletileg tartalmazniuk kell a bonusokat. Másképp bizonyára kiemelték volna, hogy mely gyártó mely termékeinél keressük (mint pl. a CF preferenciáknál), hiszen az AMD-nek az az elemi érdeke, hogy minél többen látogassák az akciós oldalt, ezáltal pedig minél teljesebb képet kapjanak vásárlóikról, illetve arról, hová jutnak el a termékeik, illetve mely piacokon kell erősíteniük.
Vagy olyan országokból hoznak be alkatrészeket, amelyekben nem érvényes az akció. De szerintem általános.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest