Hirdetés
- One UI a Samsung hűtőn is, hétéves frissítési ígérettel
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mobil flották
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
rollins #4686 üzenetére
Valóban elem probléma.
Véletlenül nézegettem Everesttel (na jó azért nem véletlenül, de nem emiatt) az Érzékelő adatokat, ahol feltűnt, hogy az Elemnél 0.5V körüli érték pislog rám
A szekrény tetejéről előhalásztam egy Abit NF7 lapot (barátomnál adta be a kulcsot pár évvel ezelőtt), kiokoskodtam belőle az elemet, majd multiméterrel lemértem a feszt. 2.8V lett a diagnosztizálás eredménye. Gyorsba kipattintottam a Giga lapból is az elemet, ami multiméternél 0.9V környékéről csökkenő tendenciát mutatott.
Az elemcsere azonmód megtörtént, de én bolond áramtalanítva vettem ki a gigából az elemet, így az összes BIOS beállítást újra el kellett végezni. Most 2.82V figyel Everestben az elem mellett.
Remélem ez a Maxel elem ha már kibírt idestova 3-4 évet még ellesz egy darabig
Az eredeti KTS-ről pedig megvan a véleményem
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (1db , utolsó ... aki kapja ...)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest