Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Macrodroid
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
PROHARDVER! témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Ez legyen a legnagyobb gond

Annak idején valamelyik lapgyártónál (már nem emlékszem melyik volt) is elemproblémák voltak. Akkor váltott Maxel elemek alkalmazására. KTS elemmel még nem találkoztam, de inkább csak nem volt még problémám elemmel eddig. Amúgy sem szoktam szemrevételezni eme ''jelentéktelen'' alkatrészt. Ezt meg épp kifogtam. Azért kíváncsi vagyok rollins lapjában milyen elem van. Valószínű azonos szériából lehet az övé is.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- Google Pixel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Forrmell.enn
- Melyik tápegységet vegyem?
- Okos Otthon / Smart Home
- Linux haladóknak
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Asus TUF B450M Plus II használt eladó.
- Új, bontatlan Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Vengeance Grey EXPO - 10 év bolti garival!
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Beast White EXPO - 10 év bolti gari!
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (1 modul) DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti garival! -
- Új, felbontott Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti gari! -
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Boyoye digitális beltéri HD tv antenna / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi