- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
A probléma abból adódik, hogy haverom tök hülye ... hmm ... (nem találok rá jobb szót) mindenhez.
Szóval az ilyen szétszedem-kiporolom-összerakom dolog rám vár. Amúgy ezt már megcsináltam pár hónappal ezelőtt és nem javult a helyzet. Most gondolj bele. Itt szívok a tápjával, mikor Ő meg otthon kényelmesen nyomul az enyémmel. Hiába mondtam neki, hogy a tápja a ludas, csak azt hiszi el amit lát (cirkuszba ne menjen, mert a bűvész megeteti rendesen) Mivel nem tudtam sem én sem Ő kölcsöntápot szerezni, így (mivel a Tököm már tele volt a siránkozásával) hétfőn szétkaptam a gépem. Procchűtőtől nem fért ki a tápom, majd az Övével összeraktam. Ment a tápja nálam 1 napot és természetesen nálam elkezdtek jelentkezni a problémák, míg nála megszűntek. Most éppen az asszonnyal tárgyalja a dolgot, hogy 0 pénzből hogyan lehetne megoldani, mert kb. annyit szán az akcióra, ahogy a hozzáállásából látom. Lehet eddig azt hitte elektroműszerész vagyok és majd megszerelem?
Mondjuk igények azért vannak: sok tápcsati, passzív PFC, és főleg: minimum 400W
Annyira a számok birodalmában él, hogy ............. áhh inkább nem is írok rá semmit. -
katt777
félisten
Jó az AMD chipset (tesztek szerint megduplázza a 2 kártyás rendszer teljesítményét, vagy majdnem eléri ezt, persze program támogatottság függvényében), amellett a CF is jobb és szebb az SLI-nél. Ráadásul ár/érték jobb az ATI VGA-knál. Kérdés, nagy teljesítményű DX10-es kártyát akarsz-e, mert teljesítményben egyelőre az ATI nem érte utol az nVidiát, vagy egy nem túl drága, mégis gyors rendszert. NVidiához viszont állítólag min. nForce4 ajánlott, ebben biztosan segít valaki, akinek több tapasztalata van ebben. CF-höz mindenképpen AMD chipset-es (min. 580) lapot javasolnék (nekem MSI K9A Platinum bevált, de az ASUS hasonló lapja is jó), mert csak ezek 2X16PCI-E-sek.
CF-höz minden itt:
[link]
Támogatott hardverek, leírás, és amit még tudni kell.
[Szerkesztve] -
Geffry
aktív tag
Az nforce-os lapok 6100 ill 6150es integrált kártyáihoz volt szerencsém, ugyan nem szépen de pl még F.E.A.R.-t is toltam rajta... Az AMD chipset mellé ATI kártyácskák járnak, szerintem kb hasonlóak lehetnek.
Szal asszem el lehet mondani hogy az integrált videó igen jó, persze játékra nem való, azt csak viszonyítás kedvéért mondtam, de bármi másra untig elég.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sorozatok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gitáros topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Napelem
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ASRock Z490 PG + I5 10600K DELID CPU + XPG 16 GB RGB DDR 4 memória
- Kingston Fury Renegade DDR5 6400mhz kit
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- SZÜNETMENTES TÁPOK
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest