Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Lehet ám, hogy fixáltam...De akkor az AMD saját progija meg mért 1.1-et jelez, mikor leveszi az órajelet?
Az AMD oldaláról töltöttem le, a legalsó a driverek/softok között, grafikusan jelzi ki az órajeleket, magkihasználtságot, feszt, a másik verziótól folyton kékhalálozott a gép/eddig mind
/
Tegnap volt időm kicsit tesztelgetni, 3000-es sempronnal a Cobra 11 demóját próbáltam múltko, játszhatatlanul szaggatott, mot csak annyi változás volt, hogy 4200-es x2 ment a helyére, és úgy pörgött, öröm volt nézni
A 2 mag miatt táltosodott volna meg a game, vagy a nagyobb órajel, esetleg L2 miatt?
Catalystból melyiket érdemes felrakni a 690g lapokhoz?
szerk: #4303 manutdzoli: régi szép idők...tedd azt, amit ftc javasolt és nem lesz gond.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE GA-78LMT-S2P+FX4100 proci+8 gb ddr3
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Itt van egy kis Prémium AM4 lapocska! MSI MAG X570S TOMAHAWK MAX WIFI INGYEN FOX
- SAMSUNG és SKHYNIX 8GB DDR4 RAM-ok!
- Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600MHz WHITE - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az AMD oldaláról töltöttem le, a legalsó a driverek/softok között, grafikusan jelzi ki az órajeleket, magkihasználtságot, feszt, a másik verziótól folyton kékhalálozott a gép/eddig mind
/
A 2 mag miatt táltosodott volna meg a game, vagy a nagyobb órajel, esetleg L2 miatt?