Új hozzászólás Aktív témák
-
Geffry
aktív tag
Az nforce-os lapok 6100 ill 6150es integrált kártyáihoz volt szerencsém, ugyan nem szépen de pl még F.E.A.R.-t is toltam rajta... Az AMD chipset mellé ATI kártyácskák járnak, szerintem kb hasonlóak lehetnek.
Szal asszem el lehet mondani hogy az integrált videó igen jó, persze játékra nem való, azt csak viszonyítás kedvéért mondtam, de bármi másra untig elég. -
Geffry
aktív tag
Ez csak egy gyorsválasz, nem néztem utána szal szorri ha tévedek, de abból kiindulva h a crossfire az az ati féle sli szal dual vga, így ez valószínű ezt a funkciót támogatja, úgyhogy ha erre gyúrsz akkor ez a lapod. Az AMD 690G pedig ha emlékeim nem csalnak integrált kártyát vezérel, szal mATX-ben van jelen.
Dell 2407wfp OMFG! UTFG! BKV! Le a kalappal, elfelezhetnénk
[Szerkesztve] -
Geffry
aktív tag
Szerintem nincs mire várni, a DDR2 a békasegge alatt, az AM2-es procik ára annyira lent van hogy a billegő asztallábat is azzal támaszthatnánk ki, stb... Chipset ügyében nemhiszem hogy érdemes várni, csak amiatt szinte biztos hogy nem. Bár nem értettem a szavaidat, AMD chipsetes lapot keresel vagy csak valami nagyon ütős nforce akármennyit?
Saphire lapot meg még nem nagyon láttam kis hazánkban, szerintem néhány üzlet hajlandó berendelni, de kell hozzá egy marék szerencse... itt szegeden az X86-ban a srác tuti megcsinálná.Mindenesetre nézz körül a honlapjukon hátha van rendelés. [link]
Hát ennyi... sok sikert!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Apple Watch
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Asztalos klub
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen légkondit a lakásba?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest