- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Netfone
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Probiker #4328 üzenetére
Annyi idő alatt már tuti kisültek a kondik, akárilyen bikák is lehettek
Ez a hibaprobléma nem annyira sűrűn fordul elő, de nekem is égnek állna a hajam, ha csak úgy lenne hajlandó elindulni a gépem, ha előtte áramtalanítva volt.
Mondjuk az üzem alatti lekapcsolás már jelzi, hogy tényleg problémázik valamiért a lap.
Egy barátomnak ilyen menetközben lekapcsol dolog volt egy lapjával, rögtön miután megvette első PC-jét 230k körül. Nem is volt ideges
Bevittük a gépet a szervízbe, ahol cserélték a lapot, de akkor már egy kis ráfizetéssel másikat kértünk inkább helyette.
Mondanom sem kell, hogy az új lappal is ugyanazt csinálta, ami ráadásul más gyártó terméke volt, szóval semmi egetverő egyezőség.
Na akkor a tápomat bedobtuk a gépébe, az övét meg az enyémbe (ugyanolyan chifi táp volt mindkettő). Onnantól megszűnt a lekapcsolgatás. Nálam meg nem jelentkezett a problem, így azóta is ugyanaz a tápfelállás. Bár én azóta már kétszer cseréltem gépet, de gond nincs a táppal
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest