Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
A probléma abból adódik, hogy haverom tök hülye ... hmm ... (nem találok rá jobb szót) mindenhez.
Szóval az ilyen szétszedem-kiporolom-összerakom dolog rám vár. Amúgy ezt már megcsináltam pár hónappal ezelőtt és nem javult a helyzet. Most gondolj bele. Itt szívok a tápjával, mikor Ő meg otthon kényelmesen nyomul az enyémmel. Hiába mondtam neki, hogy a tápja a ludas, csak azt hiszi el amit lát (cirkuszba ne menjen, mert a bűvész megeteti rendesen) Mivel nem tudtam sem én sem Ő kölcsöntápot szerezni, így (mivel a Tököm már tele volt a siránkozásával) hétfőn szétkaptam a gépem. Procchűtőtől nem fért ki a tápom, majd az Övével összeraktam. Ment a tápja nálam 1 napot és természetesen nálam elkezdtek jelentkezni a problémák, míg nála megszűntek. Most éppen az asszonnyal tárgyalja a dolgot, hogy 0 pénzből hogyan lehetne megoldani, mert kb. annyit szán az akcióra, ahogy a hozzáállásából látom. Lehet eddig azt hitte elektroműszerész vagyok és majd megszerelem?
Mondjuk igények azért vannak: sok tápcsati, passzív PFC, és főleg: minimum 400W
Annyira a számok birodalmában él, hogy ............. áhh inkább nem is írok rá semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX B550-E GAMING Wifi
- G.Skill Ripjaws M5 RGB DDR5-6400 CL32 típusú memória 2 32GB(64GB) Kit.
- Asus TUF B450M Plus II használt eladó.
- Új, bontatlan Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Vengeance Grey EXPO - 10 év bolti garival!
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Beast White EXPO - 10 év bolti gari!
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi