- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Elődjéhez képest sokat változott a Redmi Note 15
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Az attól függ, mit teszel CF-be. 2600XT-vel biztosan sunyíthat.
Nekem van egy X1950XT, aztán vagy lesz bele még egy, vagy 2900Pro, mert az az alaplapi szoftveres CF, amelyet az XT-k használnak, állítólag nem olyan gyors, mint a hidas megoldás. Nem tudom, mert SEHOL NEM TALÁLTAM MÉG TESZTETerről. 2900Pro-nak jönnie kell hamarosan, mert már a 3000-est is beharangozták.
Ki kell kalkulálni, melyik az olcsóbb, árat és fejleszthetőséget is szem előtt tartva. Fejlesztés (de még ár) szempontjából talán az ATI + CF, a gyártók is egyre jobban kezdenek ráállni (pl. Intel, még ha az csak 4X+16X is egyelőre).
Tényleg dönteni kell, mert SLI-kártyát CF-be, vagy CF-t SLI-be kötni nem jelent túl sok jót.
De azért a 8600 GT nem rossz, még ha megnehezíti is a döntést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest