Új hozzászólás Aktív témák
-
ericsike
csendes tag
Sziasztok! Lehet ,hogy csak nekem nem tiszta ez az AM2, AM2+ és AM3 mizéria ,de szeretnék feltenni egy kédés ,ami lehet elhangzott párszor még,ha nem is konkrétan ,de valamilyen formában. Van egy AM2-es Alaplapom Asus M2R32-MVP - olvastam ,hogy szídták az asus-t nem tom miért, mindegy - Ebbe bele tudok rakni AM2+ -os vagy AM3-mas procit. Nem akarok megint új alaplapot venni ,már nagyon költeni sem erre az egészre. Köszönöm előre is a válaszokat!
-
Gyuri27
félisten
válasz
Phantom1517 #12698 üzenetére
Keresőbe tessék beírni.
gyiku: az nem jó.
-
Borokafa
őstag
válasz
TomBoy1986 #12695 üzenetére
Az elég szomorú, hogy már ehhez is szerencse kell
-
Borokafa
őstag
válasz
TomBoy1986 #12687 üzenetére
Teljesen más véleményen vagyok.
Szerintem meg nagyon jó lap. x2-x3-x4 is nyúzva volt vele, és mindegyikkel problémamentes volt. -
Gyuri27
félisten
válasz
politomi #12690 üzenetére
Honlap írja. Van amin ddr2 van van amin ddr3. De mindegy. A lényeg az, hogy van!
Lehet a side port mellé adni a rendszer memóbol is.
Játék a red aler3 és az unreal tournament 3 is. Ezek pedig mennek 780g-l is szépen. Tehát emiatt nem kell vga-t venni. Pont ez a lényeg. -
politomi
tag
-
politomi
tag
Sziasztok.
A segítségeteket szeretném kérni. Az egyik ismerősöm megkért, hogy állítsak össze neki egy alap netes gépet. Egy X2 e5200 vagy egy 4850e típusú procihoz melyik chipsetes alaplap illik a legjobban? Integrált gpu-s megoldás kell neki mert játszani nem akar és vga már nem fér bele a keretbe. Ezeket néztem ki eddig, de ha van valami jobb ajánlatotok szivessen veszem.
[link]
[link]
Sajnos 15k fölé nem szeretnék menni. Tudom hogy a 780g chipset az komolyabb, de bízhatok az asrockban? Megbízhatóak? A giga mint márkában jobban megbízok, de az 780g-be már jelentősen drágább. -
TomBoy1986
veterán
válasz
MasterDeeJay #12681 üzenetére
-
diablo1984
veterán
válasz
diablo1984 #12685 üzenetére
nagyvolt a szám, sikerült is a jobb kisujjam körmét leütni....öröm és dizájn egyszerre, köröm nélkül kicsit extém kinézetű az ujjam....
-
gyiku
nagyúr
válasz
jw-t inkabb ne
-
Gyuri27
félisten
válasz
Azt tudtuk, hogy ebből a lapból jó néhány elhalálozott.
Az újjaknak van totyikja. Olvass bele.
Az msi dka, dka platinum egyesek szerint jó. Mások szerint az msi szart gyárt.
Annak ia van totyikja. Az olvasottak alapján nem rossz. Biostart nem kapsz itthon. A jw ugyan igéretes de volt bios bzgja. Úgy tudom javitva lett, szintén van totyikja. A bibi ottvan, hogy ezek meg drágábbak mint 30k. Kivéve a jw-t. -
válasz
Gyuri27 #12680 üzenetére
Nem igazán szeretnék Gigabyte lapot, előítélet igen. Ott kezdődött az egész hogy még s939-es időkben szívtam egy kn8nf9-u-val és azután többet nem akartam Giga lapot, most nagynehezen rábeszéltek tavaly itt hogy ne legyek előítélettel, na és most megint ugyan úgy szoptam vele. Amikor tehettem akkor Abit lapjaim voltak, persze már nincs Abit.
Tehát oké lehet Gigabyte, de csak akkor ha már valaki, legalább egy ember alaposan kitesztelte. A ezzel DS4-el is sokan szívtak, talán van is pár hozzászólás hogy nem lett éppen egy jó lap.
Más márkából van-e jó tuningpotenciállal rendelkező lap?
Jw-790x,Biostar 790gx,MSI 790gx (áraikat nem tudom) ~ valami infó/vélemény? -
Gyuri27
félisten
válasz
MasterDeeJay #12678 üzenetére
GIGABYTE GA-MA790X-UD4P, GIGABYTE GA-MA790X-UD4 ezeket nézted már?
-
A lényeget elfejeltettem hogy maximálisan 30eFt van rá.
Jó értelmes mondatokat írtam. -
Hali Mindenkinek!
Tudnátok ajánlani valami olyan am2+ lapot tuningra? A jelenlegit szeretném cserélni (Giga 790x-ds4), a fórumban már írtam a problémákról régebben amiket sajnos nem tudtam megoldani. (idle fagyás 240Ht felett akármennyire is primestabil a proci, CAS4 hiánya, gyenge FET hűtés....) De amúgy sem csak ezekért váltanék hanem kell egy másik lap hogy ezt a ds4-et letöltősé tehessem valami olcsó low power procival.
A jelenlegi proci marad benne, azt nem cserélem. (Phenom 9550)Köszi a segítséget!
-
gyiku
nagyúr
melyik 790 es giga lapot igp-vel?
-
Gyuri27
félisten
válasz
The Don #12671 üzenetére
Nade azt nem mondod neked pontosan melyik procid van. A másik ha dobozos procit vettél az oldalára rá van írva mennyi kell neki. Ebből leszámolod a droppot. Tehát 0,05-t adhatsz hozzá pluszban.
Ha a proci véletlenül az 1.4v-s akkaor bajban vagy (akkor is ha 1,35-s). Mert oda az 1,3 - dropp kevés lesz.
De ezt meg tudod csinálni, hogy rányomod ami van (fesz) és a 2000-1800-ról (mert ugye nem írtad melyik procid van) kezdesz szépen lejönni. 1700-1600 így tovább. Közbe meg minden állomásnál prime. Ahol stabil ott használd. Remélhetőleg valami gyári közeli órajelet kapsz. Persze az 1000MHz-nál jobbat. De annó ha kérdezel itt bárkit megmondtuk volna az a lap sz.r. Utolsó bios van rajt? -
The Don
csendes tag
hát lehet nem kellet volna a cpu-z...
90nm 1,260-at kap,lehet ez a baj? ma letesztelem 1,3al,ami a teteje a bios-nak...
-
The Don
csendes tag
ejjha,lehet ez alap kiindulási probléma a leállásoknak,valszeg,na meglesem cpu-z-vel,és jelzem mennyi,vagy linkelem,az a biztos.
-
Gyuri27
félisten
válasz
The Don #12668 üzenetére
Nem akarlak elkeseriteni, de az 1.2 volt lehet, hogy kevés. Mivel az 1800MHz-s verzióra az amd 1,25-1,4-t ír. A 2000-re meg 1.4. Na most az 1,2-l leszámolod a droppot ami ha szerencséd van ugyan nem sok de terhelésen hiányozhat. kap a procid 1,17 körül. Cpu-z-vel megkéne szemlélni mennyi alapon. majd prime elinditásakor.
-
The Don
csendes tag
sziasztok!
adott egy probléma,asus m2n mx se alaplap,iletve egy 3400+ sempron,1 giga kingmax,és egy inno 3d 7600Gs
térténet a következö:
telepités felmegy,semmi gond nélkül,majd amikor Perfect Word nevezetü játékot inditanám,szóftver hibával kilép.
esetenként ujraindul,minden gondolkozás nélkül összeomlik,kék halál,stb...ha a procit visszaveszem 1000mhz-re atom stabil,ramokat,illetve vga-t sikerült kiprobálnom másik lapban tökéletesen ment,a proci ott is hibázott,1000mhz-en tökéletesen fut.
érdeklödnék,mitöl lehet ez,ki volt már igy ezzel,lehet a proci nem tettszik a lapnak,vagy forditva?valami ötlet?
külön külön minden megy faszán, a procit kivéve,illetve igen egy sz@r mercury 450es tápom van,de jelen lapban stabilan hajt egy 6400+-t.
-
adam320
senior tag
Üdvözletem!
2x1 GB Geil Brack Dragonom van..ugyebár dual channel..damost enek a Ganged,vagy az Unganged a megfelelőbb?
-
band1103
őstag
válasz
nóri93 #12662 üzenetére
Nem csak hogy fejleszthető de kénytelen leszel fejleszteni mert a jelenlegi procid már nem megy bele sem a DDR1-es ram. Mindezekből újat kell venned ha új alaplapod veszel. Minimum egy AM2-es procit ill. DDR2-es ramot.
HERR Z: Az lehet de
1.nem szeretne játszani olyan játékokkal amihez sideportos IGP kellene. Azt már leírta hogy mit szeretne a géppel kezdeni, azokhoz a feladatokhoz pedig nem kell a drágább sideportos lap.
2.sok negatív tapasztalatot olvastam a sideportos alaplapokról. Csak egy újabb hibaforrás és akár filmnézésnél is hibázhat miatta. Van aki csak úgy tud filmet nézni (miközben egyébként kutya baja a rendszernek) hogy kikapcsolja a sideportot. Azért ajánlottam/ajánlom a sideportmentes lapokat. -
-
TomBoy1986
veterán
válasz
band1103 #12654 üzenetére
"A fejlesztéssel Nem lesznek szebbek vagy gyorsabbak a filmek, vagy nem jön be hamarabb a kedvenc weboldalad vagy nem töltődik le gyorsabban a kedvenc filmed-sorozatod."
Na az a rész egy nagy tévedés, pláne ha többablakos Firefoxot vagy éppen IE-t használ. Két mag elengedhetetlen, sőt...
Tudom jól, mert most is használok egymagos rendszert. Ha pl. videólejátszó oldalt néz az ember, akkor a szaggatás nagyon keményen elő tud jönni. -
band1103
őstag
válasz
Gyuri27 #12653 üzenetére
Ez a konfig abban az esetben már nem elég ha szeretnél Full HD minőségű filmeket is lejátszani. Abban az esetben viszont tényleg ideje váltani.
Támogatom a ASROCK A780FullHD választását a többi felsoroltat nem. + hozzá egy X2 5050e procit 2 GB rammal. Arra az alaplapra integrált HD3200-assal és a CPU-val is tökéletes lehet a Full HD filmek lejátszása. Azért emlegetem ezt a Full HD-t mert ez az egyetlen indok ami miatt váltanod kellene. Ha nem akarsz csak Xvid, Divx meg DVD filmeket nézni akkor a fejlesztéssel nem lesz jobb neked mert ezekre a filmekre és a többi általad említett célra jó a jelenlegi 939-es konfigod is. A fejlesztéssel Nem lesznek szebbek vagy gyorsabbak a filmek, vagy nem jön be hamarabb a kedvenc weboldalad vagy nem töltődik le gyorsabban a kedvenc filmed-sorozatod.
De ha van full (1080p) vagy fél(720p) HD képes kijelződ (monitor vagy TV) jó nagy képátlóval akkor lehet hogy a jelenlegi xvid de néha a DVD filmek is csúnyán néznek ki rajta és emiatt kellene full HD fimeket nézni akkor bizony jó lesz váltani. De semmi más gyakorlati hasznát nem látom a váltásnak.
-
band1103
őstag
válasz
madd dogg #12648 üzenetére
Nem biztos hogy mindenképpen. Amit írtál az igaz
de nem ismerünk róla semmit sem a gépéről, így nem adhatsz tanácsot mert mi van ha ... nem tudhatod. Lehet hogy az ő céljaira már bőven elég lesz az a konfig ami van neki ameddig él. És ha így van és mégis rábeszéled a váltásra akkor lehet hogy fölöslegesen húzol ki a zsebéből pénzeket.
-
madd dogg
senior tag
válasz
nóri93 #12643 üzenetére
Mindenképpen, én is onnan jövök, és nem mindegy, hogy egy 4000+-os x2-es prociért elkérik az életed, vagy hozzád vágják 6-8ezer forintért. Olcsóbbak a ramok, gyorsabba rendszer, egyszerűen ha az azonos teljesítményt tekinted, az AM2 olcsóbb a fejlettebb gyártástechnológiának köszönhetően.
-
madd dogg
senior tag
válasz
TomBoy1986 #12646 üzenetére
Oks, köszi szépen, vagy msi lesz, vagy a 790X UD4, csak abból most nem találok használtat, az újra meg még gyűjtenem kell
-
TomBoy1986
veterán
válasz
madd dogg #12637 üzenetére
Ami fel van tüntetve az nem azt jelenti. Az a szabvány szerinti feszültség. Annál jóval többet képes adni neki...
A hűtés nem árt a fet-ekre, de anélkül is lehet boldogulni, mégpedig úgy ahogy írtad is, azaz csak pár borda szükséges.
Én azt mondom neked, hogy ebben a 20K körüli kategóriában nem találsz ezeknél jobban felszerelt, s jobban használható lapot, feljebb viszont természetesen igen. Egyébként én a DKA790GX Platinummal 280 feletti FSB is elértem. Amire figyelni kell az az NB/L3 szorzó és az ACC Phenom I-nél.
-
nóri93
csendes tag
939-ről érdemes am2 re váltani? Nem tuningolom, igy nem tudom érdemes e
-
cl.aci
aktív tag
Sziasztok, itt is felvetem a problémámat, hátha egy okos ember tud rá javaslatot.
Lenne egy kérésem, akinek UD4-es lapja van és rádiós hálókártyát használ és netán még flopija is van megnézné, hogy ha a hálókártya a legalsó PCI slotban van és a flopi csatlakoztatva és engedélyezve van a biosban működik-e a hálókártya vagy látja-e a feladatkezelő, mert nálam teljesen eltűnt ebben a felállásban
Válaszokat és a fáradozást előre is köszönöm.
mod: Vista 64 bit és Win 7 alatt próbáltam XP-m nincs a gépen. F3 biosom van fent. -
diablo1984
veterán
válasz
TomBoy1986 #12636 üzenetére
kissé grill lenne!
madd dogg: kezeli, nyugi, a gigáák nem finnyások a ramokra, főleg az újabb chipsetesek!
-
madd dogg
senior tag
K9A2 Platinum V2-es lapot néztem a gyártói honlapon, és ezt találtam:
Main Memory
• Supports Dual DDR2 533/667/800/1066 (1066 for AM2+ only)
- 4 DDR2 DIMMs (240pin / 1.8V)
- Supports a maximum memory size up to 8GB.Megnéztem a 790GX-eket, azoknál is ez volt. 2.3V már bőven elég lenne nekem, azzal már 1200-on is megy a PI. Köszi szépen, utánaolvasgatok az Asrockoknak is, meg mindennek.
Még valami. Tuning is fontos, főleg a processzoré, és a gigabyte UD-s lapjain kívül csak a nagyon drága termékeken látok némi hűtést a feteken. Már nem olyan fontos, ne is keressem? Mivel a jelenlegi procim nem BE, és egy darabig még marad, fontos lenne legalább egy 250-260-as fsb-t elérnem, a kis asus bírta az athlonnal, phenommal nem megy 230 fölé. Pedig az M2N-E-n hőcsöves borda van. Akkor ha veszek egy középkategóriás lapot, vegyek hozzá chipsethűtőket is? Lehet nagyon láma okfejtés, ha igen, kérlek nézzétek el.
-
TomBoy1986
veterán
válasz
diablo1984 #12635 üzenetére
Elhiszem, de attól még tényleg ennyit lehet benne adni. Viszont még nem volt rá precedens, hogy beállítottam volna ennyit a benne lévő KingMaxnak
-
diablo1984
veterán
válasz
TomBoy1986 #12634 üzenetére
2,9V ???? pontjó, akkor ddr1-est is bele lehet sütni.... minek annyi fesz, szerintem a lagtöbb ram azonnal elhalálozna ekkora fesz mellett!
-
TomBoy1986
veterán
válasz
madd dogg #12630 üzenetére
Ebben a kategóriában a legjobb lapjai az ASRocknak vannak.
Ezekre gondolok:A legutolsóval simán elértek 3.9GHz-et Phenom II-nél.
MSI lapok pedig baromira nem 1.8V-ig engedik, ezt nem is tudom, hogy honnan szedted...
K9A2 CF pl. 2.9V-ot is enged a RAM-nak, míg a DKA790GX és a Platinum verziója is 2.3V-ig. -
madd dogg
senior tag
Sziasztok. Tudna valaki ajánlani egy értelmes AM2+-os lapot? Most egy Asus M2N-e-m van, egyetlen bajom vele, hogy a memóriáimnak 2,1V kellene ez meg csak 1,95-öt tud adni nekik. Mivel Phenom x3-as procim van, és a jövőben szívesen vennék majd phenom2-es procit, minenképpen komolyabb lapra van szükségem, de még az elfogadható 20-25ezres ársávban. (20-ezret használt árként értem). A nagy problémám, hogy az MSI lapok csak 1,8V-ig mennek memóriák terén, de semmiképp nem akarom cserélni a G.Skill Pi-ket, mert rengeteg jót hallok róluk. A Giganbyte UD sorozata nagyon tetszik, vagy mondjuk ds4-es lapok, de nincs ott a G.Skill a támogatott ramok listájánál, és nem akarok még1x befürödni. Az Asus meg nagyon drágán adja az AMD chipsetes lapokat.
Várom a tanácsokat, tapasztalatokat. Előre is köszi.
ui.: A milyen alaplapot totyikba is beírtam, de ott hivatkoztak erre a totyikra, ezért bemásoltam. Bocsi a duplázásért.
-
nesa
veterán
válasz
diablo1984 #12627 üzenetére
A giganal a jelmagyarazatba ez van N/A = Not support
-
band1103
őstag
Az AMD procik híresek arról hogy erősen alulfeszelve is tudják a dobozon írt teljesítményüket hozni.
pl.: az én 4000+ (nem röhög
) procim 1.35V helyett 1 volton megy normál 2100Mhz-en beton stabilan.
Tehát ha alulfeszeljük az ominózus cpu-t akkor talán mégis csinálhat csodát -
nesa
veterán
válasz
diablo1984 #12624 üzenetére
Kar ezt eroltetni 3 fazis nemcsinal csodat
-
nesa
veterán
válasz
diablo1984 #12622 üzenetére
Nezd meg jobban mert nem
Phenom II X4 940 3000Mhz 512KBx4 6MB Deneb 45nm C2 125W 3600 N/A
AMD Phenom II X4 920 2800Mhz 512KBx4 6MB Deneb 45nm C2 125W 3600 N/A
AMD Phenom X4 9850 2500Mhz 512KBx4 2MB Agena 65nm B3 125W 4000 N/A -
Rexcor
őstag
GA-M56S-S3 am2-es lap mennyivel csökkenti a phenom II x4 920 sebességét?
-
diablo1984
veterán
válasz
diablo1984 #12617 üzenetére
jah, i7-es foglalatra(integrált memvezérlős procok) csak 130W-os proci létezik az ellenfélnél egyenlőre, szóval e tekintetben nincs elmaradva az AMD, csak a tunning terén van jelentős lemaradása, bár a phenom 2-esekkel már sokat javított ezen az állásponton!
-
diablo1984
veterán
válasz
Borokafa #12616 üzenetére
jah, megtaláltam én is már, a többi 95W-os, a qx9650-es 130W-os, a qx9770-es 136W-os alapból, húzva azért jobban zabálhat!
phenom2-esek min 95W-ot esznek: [link]
a phenom 1-esekből van 2db 65W-os is: [link]gondolom a 2-eseken is gyúrnak még az AMD-nél, és kihoznak belőle takarékos tipusokat is!
jah és ugyebár, az intel így sem a max fogyasztását írja a procira, hanem az átlagot, arról nem is beszélve, hogy az AMD procija még a memvezérlőt is eteti.....csakúgy mint az intelnél az új foglalatú procik!
-
Borokafa
őstag
Na ja, találtam néhány 65W fogyasztásút:
Q9550S
Q9400S
Q8400S
Q8200S -
Borokafa
őstag
válasz
diablo1984 #12613 üzenetére
A legkisebbre is (legalábbis amivel találkoztam) 95W fogyasztást írt a gyártó pl. Q8200. Van most is egy Q9400 itt mellettem az sem 65-ös.
-
diablo1984
veterán
válasz
Borokafa #12611 üzenetére
az intel eleve másképp méri a fogyasztást(egy középértéket ír), nem beszélve arról, hogy az amd a memóriavezérlőt is a prociba építi, ami szintén eszik! szóval az intel sem eszik kevesebbet hasonló kategóriában.
kérdésedre a válasz: szerintem nincs, vagyis olyan akad, amire az intel 65W-ot ír rá, de bekap 95W.ot is alapórajelen, pedig az alapfeszük lentebb jár mint amd-jéknél....
tunningnál meg esznek mint a lovak! -
h.adam.92
őstag
válasz
VaniliásRönk #12607 üzenetére
bocsi, de a válaszodból ítélve egy b*nkó p*raszt embernek ítéltelek meg és gondoltam visszavágok, de a 2. válaszodból ítélve sztem tévedtem, bocsi
-
HERR Z
veterán
válasz
Gyuri27 #12608 üzenetére
"De az amd-nek ezt a proci kérdést rendbe kell raknia. Mert 4 magon a 140w sok. Főleg mikor a kunkurencia ezt tudja 65w-n is jó tuningal."
Sztem annak is örülnek hogy végre teljesítményben versenybe vannak. A L3 nélküli 4 magosok lesznek majd a takarékosak -igaz ott pont a kraft vész el
-
h.adam.92
őstag
válasz
VaniliásRönk #12604 üzenetére
remélem nem sértem meg kegyes személyed azzal, ha erre a kérdésedre nem válaszolok
ui: Mi a bánat az ANUS? Ugye nem az ASUS-t átnevezni ilyen nagyon trendin?
ui2.: köszönöm a linket!
-
HERR Z
veterán
válasz
Gyuri27 #12602 üzenetére
egy phenom 2 alapfesze 1.3V
ha az ember felrakja 1.4V-ra már eszik ~125W-ot, és ez nem számít annyira ipari tuningnak, mert az AMD is azt mondja hogy 1.425V-ig nem stressz a 45nm-es prociknak5 fázis kevés? 15k+ -os asrockokon már kb minden ennyi van, és a pwm rész szilárdelektrolitos(giga 780-ds3h rev2 4 fázis és 140w mellékesen)
az hogy a többi nem szilárdelektrolitos szerintem kb mind1, a hangkari nem lesz jobb tőle
A legolcsóbb giga lap amin van pwm hűtő...........a ds4 de az más miatt ratyi(elhalálozás, sb600), ill 24-25k-s lapok, szal oké, de ennyi pénze szintén nemlesz rá(amúgy igaz ha má' 140w-os akkor tarson is ki terhelés alatt is[pont ebbe szar a ds4])összegezve, mindenképp kompromisszumra kényszerül, meg kell szülnie mi kell és mi nem
-
h.adam.92
őstag
hyy
havernak nem sikerült húznom az x2 3800+ os amd-jét. amikor beállítok egy tuningot resinél sípol a lap és csak az alap beállításoknál hajlandó ismét működni. az alaplap asus m2n-e. vmi segítség esetleg?
-
Gyuri27
félisten
válasz
HERR Z #12595 üzenetére
Az nem tuning hanem gyilok. De igazad van, minek szarozni a 12v-l. Kössük rá a 230-ra mert akkor megy a tuning.
Ha valami nem megy alapfesz környékén azt megette a feni. Intel tud olyan procikat gyártani érdekes.Vga-ból vesszűk az új szériát mert kevesebb fogyasztás (melegedés) mellett, többet tud. Proci szinten meg megmaradtunk a p4 prescott idejében. Na ez
Semmi be sem kerül jobb lapot venni? Tehát ha 15k-m van szar lapra a többit valaki pótolja?
Mert ugyen vehetünk olyan lapot amire rávan írva a 140w ready, csak épp a kevés rajta a fázis. Meg pwm-n sincs borda. A kondik nagyrésze sem szilárd.Szóval nem lett ez átgondolva a részedről. Tisztellek, becsüllek, de most nincs igazad szvsz.
-
band1103
őstag
válasz
TomBoy1986 #12600 üzenetére
Ahhoz eddig hozzászoktam hogy egy szoftvernek hardverminimuma legyen de hogy egy hardvernek legyen szoftverminimuma... ez új
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Acer Aspire E5 - i7-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest