- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Andor111
csendes tag
Sziasztok!
Alaplap:Gigabyte GA-M56S-S3 ,CPU:QuadCore AMD Athlon II X4 640
Lefagyott 1párszor a gépem ,de egy restart után amit a házon a gomb benyomásával értem el,most úgy tűnik nem jött össze!
Az történt ,hogy minden indulásnál mikor még fekete fehér minden,a betűk be vannak kockásodva és kivehetetlen az összes írás,viszont amikor el ér odáig ,hogy fel ajánlja ,hogy milyen állapotban induljon a gép ,semmi gond onnantól,de ezt is csak csökkentett módban tudom elérni,a normál módú indításnál sok várakozás majd kék halál, és újra indul az egész..
elképzelhető,hogy az alaplapom gyenge 1ekora proci működtetéséhez?
Köszi a válaszotokat előre is -
wesaaa
aktív tag
CSő all
az lenne a probléma
h egy gépbe belerakok egy 200as samsung ide vinyót
és mikor bootolja a lemezt felmásolja a fájlokat majd kikapcsol a gép vagy újraindul
erre mi a megoldás??
HELP!! -
gabo9201
senior tag
válasz
diablo1984 #13195 üzenetére
Köszi a választ. Erről nem is hallottam. Az egyik Giga lapra kiadtak egy BIOS frissítést az új procikhoz és ha az új procikkal megy akkor hamar meghalnak?
-
diablo1984
veterán
válasz
gabo9201 #13194 üzenetére
az alaplap áramköre gyér hozzá illetve a biosa nem támogatja a procit! így annyit ír ki, hogy unknow a processzor, márha elindul, nem biztos, hogy ha el is indul, hogy tudja normálisan használni a procit, meg az is elképzelhető, hogy az alaplapban kiég valami, ami nem bírja el! egy olyan nagy gyártó, mint az asus ha a lap bírná a gyűrődést, akkor lökne rá egy biost, de ez valszeg fizikailag képtelen rá!
lásd a ds3-as gigát, hogy fizikailag jó, megy benne az újabb proci biosfrissítés után, de megadja magát a lap igen hamar....
-
gabo9201
senior tag
Üdv mindenkinek! Egy nagyon eszement kérdést szeretnék feltenni. Valaki volt-e már olyan elvetemült, hogy kipróbálta egy olyan alaplapban az új Athlon II/Phenom II processzorcsalád valamely tagját, ami a gyártó specifikációja szerint nem támogatja az Athlon II/Phenom II processzorokat? Pl.: ASUS M2N. Ha jól tudom fizikailag nincs akadálya, és nem is szenvedhet károsodást a proci.
Esetleg instabillá teszi a rendszert? Vagy el sem indul egy ilyen procival a rendszer?
Ha esetleg valakinek van ilyesmivel kapcsolatban tapasztalata kérem ossza meg, mert nagyon érdekelne.
Üdv! Gábor -
Debilon
addikt
akkor marad a telefonálgatás..
bár Asrockot nem is nagyon forgalmaznak felénk, vagy ha igen akkor csak a nagyon low-end lapjaikat mind intel és amd fronton..
ha meg van akkor csak rendelésre, hogy leteszem előre az 50%-ot legalább.. vagy ismi dolgozik egyik kiskerben itt nálunk, pcx-ről rendelik a cuccokat mint pcx nagykertől, aztán mint kiderült ugyanannyiért kapják mintha én rendelném meg onnan a webshopból..
-
Debilon
addikt
igen, azt láttam hogy nem nagyon vannak am2+ lapok..
bár iponon azért találni még, meg pécsen is pár helyen
-
Debilon
addikt
hali!
am2+ lap kéne a mostani KN9-S helyére, mit lenne érdemes?
am2+ nekem bőven elég lenne (jelenleg tuti) ezért is nem váltok am3-ra most785-ösöket nézgettem MSI, Asrock.. de amit Gyuri27 írt Asrock 790-es is érdekes lehet..
-
Gyuri27
félisten
válasz
diablo1984 #13174 üzenetére
-
törölt tag
válasz
diablo1984 #13179 üzenetére
Volt nF-os alaplapom. ~120GiB-nyi adatom bánta (egyértelműen a chipset fantasztikus lemezalrendszere miatt). Fent említett ismerősömnél is egy nF-os lap főtt el. Akik javítanak lapokat minden esetben kiemelik, hogy az nF5-től kezdődő lapokon eléggé jellemző hiba az nFos elhalálozása. Lehet 10k, de szerintem 1k-t sem ér újonnan semmilyen nFosos lap.
-
diablo1984
veterán
válasz
#65675776 #13178 üzenetére
jah, sógoromék munkagépének kell, tervezget cad-en, ahhoz nem annyira szuper, ha valami bújkál egy gari nélküli lapban! találtam egy zsírúj gigát, nforce 7025-ös chippel, egy kalap fos, magamnak nem venném meg, de irodai célra jó és valszeg stabil is, mivel csak mennie kell, semmi extra és tunning sem lesz rajta! jah és 10,1k mindösszesen 3 év garral....
bele zsírúj 2gb-os 800-as ddr2-es ram 5900, márcsak egy egyszerű X2-es proci kellene bele, de ez lesz a nehéz feladat, mert az apróban is marha sokat kérnek érte, alig van, újonnan meg az am3-asok drágák kissé.... -
törölt tag
válasz
diablo1984 #13174 üzenetére
Igen, munkatársam is ezzel szív. Lepukkant az AM2 lapja (megmihálylott az nFos rajta. Már amikor először kínlódott, és lefőtt az IDE port, akkor mondtam neki nézzen szét valami másért, hát nem tette), most vennie kellene egy másikat, de alig van valami.
Az meg érthető, hogy már szinte csak AM3 lap van, elvégre prociból is csak AM3-at gyárt már jó ideje az AMD asztali vonalra.
Egyébként igen, AM3 lapban csak AM3 proci megy.
-
diablo1984
veterán
hogyisvan ez, az am2+-as lapokban megy az am3-as proci, de am3-ban az am2-es az nem? kihaltak újban az am2+-os, am2-es lapok, mindenfele csak am3-asok vannak....
-
Mercutio_
félisten
válasz
atti_2010 #13164 üzenetére
Kösz, hogy rám szánjátok az időtöket
XP alatt úgy néz ki, hogy nem sikerült utólag AHCI-síteni a rendszert
registry file importál, IaStor.sys megfelelő WIN könyvtárba bemásolva, SB8xx driverfile-ból (intéző .inf file-on jobbklikk és telepít) XP-s driver felrakva, reboot, biosban s-ata mód AHCI-re átállítva, erre bootnál kiírja, hogy nem talál system partíciót, majd win indító képernyő és rögtön utána kékhalál.
Holnap csak az ODD és az SSD-vel nyomok egy win7 installt, meglátjuk úgy mire jutok.
Ha felment a Win7 az SSd-re, és utána rádugom a rendszerre az eddigi vinyót (biosban bootra persze az ssd lesz beállítva) és átrakom a biost ahci-re, akkor fogja rendesen kezelni a régi, vinyót?
Oliverda: Melyik a "legutolsó AHCI meghajtó"?
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Oliverda #13167 üzenetére
Nekem Abu olyasmit irt hogy csak a 8xxx szériával megy a TRIM.
A Trim funkciót csak az SB850-es déli híd támogatja.
Korábban ezt már kérdeztem az AMD-től:
We do support TRIM but only on our newer SB8xx and above chipsets using drivers -
1.2.1.263 or newer from our website.Üdv.: Abu
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Mercutio_ #13163 üzenetére
Az a helyzet, hogy a TRIM-et az SSD-n kívül az operációs rendszernek, sőt még az alaplapi drivernek is támogatnia kell. A TRIM parancsot ugyanis az operációs rendszer küldi el a SATA-meghajtóprogram felé, majd az továbbítja az SSD felé. Jelenleg csak a Windows 7 és a Windows 2008 R2, illetve a Linux 2.6.33-as kernele támogatja. A Windows Vista és Windows XP tulajoknak, illetve a korábban kiadott kernelre épülő Linuxot használóknak más megoldást kell találniuk. Erre hivatottak a különböző "garbage collector" (GC), azaz szemétgyűjtőként ismert programok, mint amilyen az Intel-féle SSD Toolbox vagy az Indilinx-vezérlős SSD-khez írt wiper, illetve a Linuxos wiper.sh, az erre épülő DiskTRIM és a hdparm. A GC-programok általában az SSD felülírhatóként megjelölt területeit írják teli FF-fel (255-ös érték), így létrehoznak egy akkora fájlt amekkora az SSD-n található szabad terület, majd letörlik azt, így gyakorlatilag megtisztítják az SSD "felületét". Ez a megoldás lassú és körülményes, mert a programot manuálisan kell futtatni, de még mindig jobb, mint a semmi.
-
Mercutio_
félisten
válasz
Oliverda #13161 üzenetére
Az SSD-re Win7 fog menni
, de amíg nem költözöm át teljesen rá, addig is az XP-t kicsit szeretném rendbeszedni, és elérni, hogy bootolásnál attól függően, hogy az SSD-s Win7 vagy a vinyón lévő XP-t indítom a biosban ne kelljen váltogatni AHCI és IDE mód között.
Basszus, szóval TRIM win7 alatt se lesz ezzel a lappal?
Van helyette valami más SW-s megoldás az SSD élettartam és sebességmegőrzésére, vagy nincs akkora jelentősége?
-
Mercutio_
félisten
válasz
atti_2010 #13158 üzenetére
Először is a BIOS-ban a SATA vezérlőjének módját állítsuk AHCI-ra, ugyanis a TRIM parancsot csak az AHCI meghajtóprogram képes továbbítani. Ha a Windowst előzőleg IDE módban telepítettük fel, akkor sincs gond. Windows Vista/7 operációs rendszerekhez töltsük le ezt a regisztrációs fájlt, Windows XP-hez pedig ezt használjuk. A Windowst IDE módban elindítva importáljuk be a regisztrációs fájlt a Windowsba. Windows XP alatt az innen letölthető fájlt másoljuk be a Windows/System32/Drivers könyvtárba (az XP-s megoldás csak Intel chipsetes alaplapokkal működik), majd indítsuk újra a gépet. A BIOS-ba lépve ezután a SATA módot kapcsoljuk át AHCI-ra, így el fog indulni a Windows, és feltelepíthetjük a déli hídhoz letölthető SATA drivert. -
Mercutio_
félisten
-
Mercutio_
félisten
Szakik létezik, hogy nincs 780G+SB700-hoz (Asrock A780FullHD) XP-re AHCI driver?
A raid az tudtommal nem az, illetve nem megy fel, ha nincs raidben a lap. -
Gyufaaa
veterán
Én az adatlapomon lévő deszkával hajtottam egy x2 550BE-t 3.7Ghz-en (C2). Semmi probléma nem volt vele. Jelenlegi prockóm alatt is ez tanyázik és semmi probléma vele. Az, hogy neked melyik márka szimpatikus, azt csak te döntheted el. Én tutira az AsRock lapok közül válogatnék ebben az árban, mert felszereltségben fullos deszkák és nem okoznak csalódást teljesítményben sem. A 880G -n már valaki tesztelt 890GX BIOS-t és hibátlanul műkszik neki (persze az más tészta, hogy ilyesmibe szeretnél-e búvárkodni). Én a két AsRock közül választanék.
-
RootRulez
félisten
válasz
ricsi99 #13151 üzenetére
A CPU support szerint megeszi azokat is.
-
ricsi99
addikt
Üdv
Láma kérdésem lessz mert utoljára 939-es foglalattal volt amd-s lapom.
Létezhet olyan hogy am2+ os foglalatu alaplapban nem megy a régi windsor magos proci?
Konkrétan Asus M4N78 lapról lenne szó. -
H@mu
tag
Üdv fórumtársak!
Lenne egy kérdésem. DDR3-as alaplapot szeretnék venni, lecserélve ezzel a régi DDR2-es lapomat és memóriákat. A 3 lap közül vacilálok mivel az áruk kb egyformán mozog. Melyiket érdemes megvenni? Asrock alaplapom még nem volt és valahogy nem is igazán szimpi, de mi a személyes véleményetek erről a márkáról és lapokról? Tudom hogy a 890gx jobb mint a másik 2, de a márkával valahogy nem vagyok kibékülve, egyszer volt régen asrock lapom, de csak kb 1 hétig mert probléma volt vele, tehát úgy veszem mint ha nem is lett volna....Ám proci 550be van hozzá, vga 4770. Azért veszek vga-s lapot mert ha cserélek vga-t akkor addig is tudjak mivel gépezni
2x2 gb 1600mhz-es ocz ramot szeretnék bele, konkrétan ilyet. Asus-t azért választanám mert sok jó funkció van rajta, pl: TurboV EVO, Turbo Key, GPU Boost, Auto Tuning .....
- Asrock 890GX Extreme3
- Asrock 880G Extreme3
- ASUS M4A88TD- M/USB3Kérlek segítsetek dönteni! KÖSZÖNÖM!
ui.: véleményeket kérek, nem csak olyan választ hogy ezt mert szerintem ez jobb....érvelj
-
-
H@mu
tag
Hali fórumtársak!
Lenne egy kérdésem. Mi a különbség az Asus M4A88TD-V EVO/USB3 és M4A88TD-M EVO/USB3 között? az az egy betű
Köszi a választ!
-
Sziasztok!
kérdés:
Alaplap neve
Abit AN-M2HD
Ebbe mehet am2+ proci
chipset ugyanaz mint az Asrock lapnál(abba mehet)
-
RootRulez
félisten
Sziasztok! Ismeritek a Gigabyte GA-M720 US3 típusú alaplapot? Érdemes olyat venni?
-
almos94
aktív tag
Sziasztok!
Nekem M2N68-AM alaplapom van,benne AMD Phenom 9550(2.2GHz). Az lenne a kérdésem,hogy ebben lehet-e NB-t és HT-t visszaosztani és ha igen,akkor hol? -
HalasKYO
aktív tag
A kérdést feltettem a nagy alaplapos totyikban is de hátha itt specifikusabban tudtok hozzászólni. A probléma:
Nekem egy olyan problémám volna, hogy van egy Sapphire AM2RS790G s alaplapom
most egy 3800x2 döcög benne, de mivel 3ds max al dolgozok , ezért bele szeretnék tenni egy 1090T Black Editiont. (akkor venném meg a proccot ha tuti megy benne)A Sapphire biosai közt van egy AMI bios ami elvileg tudja a 6 magosokat,
Az én lapomban Award bios van.
Kérdésem az lenne hogy tud e erről vkivmit ?Lehet e átfesselni Awardról AMI BIOS ra ?
Fog e menni benne 99% ra a 6 magos (HT3 at tudja a 790G elviekben)
DDR2 ugyebár...ez adott
Win 7 ulti ra van e winflash sapphirehoz ?Válaszokat és segítségeket hakérhetném akk PM ben .köszönöm
-
N-vidi-A
őstag
válasz
diablo1984 #13139 üzenetére
Erre gyanakszom, de nem nagyon értem, miért.
AMD-ben egyáltalán nem vagyok otthon sajnos, de akkor az kizárt, hogy a memóriát nem csipázná a lap?
-
N-vidi-A
őstag
Sziasztok.
Lenne egy MSI k9n6gm alaplap, és benne 2x2 Gb 800mhz OCZ Reaper HPC CL4 modulok, és belőttük 2,2v (gyári fesz) 800mhz, proci minden más egyéb is alapon, és nem akar stabil lenni...
elvileg új, hibátlan ramok, esetleg nem szereti a lapot?
Esetleg valami javaslat?
-
(Bundás)
addikt
Magot le lehet-e tiltani valahogy Windowsban? Azt tudom, hogy a feladatkezelőben ki lehet pipálni bizonyos futtatásokat melyik mag rendezze, no de teljes egészében kiütni az egyik magot Windows indításkor?
Köszi
-
nanus
senior tag
válasz
rayoliviero #13104 üzenetére
Talán ez egyszerűbb mint az ezeréves nyomtatóhoz alaplapot venni.........
-
Jester01
veterán
válasz
Tubica #13131 üzenetére
Lásd #13129. El kellene olvasnod a lapod leírását akkor te is tudnád. Úgy színeznek, ahogy kedvük tartja. A te lapodon az azonos csatornák azonos színűek (logikusan). Ha dual channelt akarsz akkor értelemszerűen különböző csatornákba kell tenni a modult, tehát a te lapodon különböző színűbe.
-
Jester01
veterán
válasz
Tubica #13125 üzenetére
Van egy MSI K9N Neov2-es alaplapom a legújabb biossal. Ugyebár 4 foglalata van, dual-ba így néz ki +-+- namármost, nekem valamiért nem a színeknek megfelelően van a dual, hanem egymás mellett, valahogy így ++-- és nem tudom miért.
Ezt most nem egészen értem nálad mi van, de különböző színű foglalatokba, egymás mellé kell tenni a modulokat, akkor lesz dual channel.
Ezenkívül az egyes számú foglalatban kell memóriának lennie, tehát két modul esetén dual channel akkor lesz ha az egyes (a processzorhoz legközelebbi, zöld) és a kettes (a mellette lévő narancs) foglalatban van. Most akkor nálad így van vagy sem? -
válasz
diablo1984 #13126 üzenetére
és a dula chanel-es problémára valami ötlet ?
-
diablo1984
veterán
válasz
Tubica #13125 üzenetére
abba a lapba tolhatsz minden ddr2-es ramot, minden eszi, nem finnyás(nekem is van egy ilyen lapom a másod gépemben! azt megnem mondom most neked, hogy hogy vannak a színek, de nem a közvetlen egymás mellettiben megy dualban, ez rémlik!
ha van 2x2gb-od, kingmax és samsung, és dualban kezeli, akkor ne váltsd fel 2x1gb-ra, hanem örüjjé neki! a lap amit beállít magának időzítést, és hibátlanul megy, akkor hagyd azon, nagyon nem éri meg játszogíatni vele, főleg, hogy nem egy márkájúak a ramok, másrészt instabilitást okozhat, harmadrészt meg annyit úgysem tudsz vele nyerni, hogy kockáztasd!
-
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni.
Van egy MSI K9N Neov2-es alaplapom a legújabb biossal. Ugyebár 4 foglalata van, dual-ba így néz ki +-+- namármost, nekem valamiért nem a színeknek megfelelően van a dual, hanem egymás mellett, valahogy így ++-- és nem tudom miért.
Most egy CL5-ös Kingmax memória van benne ( 2gb ) és egy CL6-os memória van benne ( 2gb ) Dual-t ír ki. Ez hogy lehet, mikor nem is egyforma színbe vannak, hanem egymás mellett.
Másik kérdésem pont az időzítéssel lenne. A kingmax CL5-ös 400Mhz-en ( 800mhz ) a Samsung pedig CL6-os 400Mhz-en ( CL5-be 333mhz ) megfér egymás mellett a két memória ? Vagy, ha a CL5-ös memóriát lecserélem 2*1gb CL6-osra, akkor semmi baj nem lehet ? ( így sincs semmi, a gép hibátlanul üzemel )
Remélem tudtok segíteni, nagyon fontos lenne.
Amúgy az alaplap támogat CL6-os ramokat ?Köszönöm
Üdv. Tibi -
B4l!nt
aktív tag
Hello!
Lenne egy kérdésem a témával kapcsolatban.
Én már régóta inteles vagyok és nemigazán követtem nyomon az amd foglalatrendszerét.Ezzel kapcsolatos lenne a kérdésem:
Adott egy Gigabyte GA-M52L-S3 alaplap. Ebből a rev2-es cpu support lista szépen írja, hogy mennek vele az am3-as procik biosfrissítés után. Nálam (havernál) egy rev1-es lap van amire az am3-as procikhoz N.A-t ír. Mivel a reviziók között nem szokott nagy eltérés lenni ezért gondoltam arra, hogy ezzel is mennie kéne az am3-as prociknak csak nem tesztelték. Meg tud ebben valaki erősíteni? vagy teljesen más a 2 lap és a rev1-es lappal csak am2 és am2 plusz megy?Bálint
-
krisztiánzen
csendes tag
oks
köszi -
Gyuri27
félisten
válasz
krisztiánzen #13118 üzenetére
Ha biosban auton hagyod, akkor egy vga bekerülésekor az integrált szépen lekapcsol.
-
krisztiánzen
csendes tag
még 1 kérdés
ugyan az a lap: ASUS M4N78-AM
ezen van integrált gpu. ha tolok bele egy video kártyát akkor az alaplapi automatikusan letiltódik vagy biosban kell állítgatni valamit -
krisztiánzen
csendes tag
válasz
diablo1984 #13116 üzenetére
köszönöm
-
diablo1984
veterán
válasz
krisztiánzen #13115 üzenetére
csinos lap, de semmi sallang, az árgép a legolcsóbb helyen zsírújonnan 12500-ért hozza ki, ha garos még kb egy 10-est lehet érte kapni.....kb....
-
krisztiánzen
csendes tag
sziasztok egy kis off
használtan némi garanciával ezért: ASUS M4N78-AM a lapért mennyit lehet adni?
tudom , h van erre topik de ti napi szinten képben vagyok ezzel a termékkel.pls help & sry az off-ért
-
diablo1984
veterán
válasz
PalesCS #13113 üzenetére
hát visszafelé nem engedi flashelni, és gyári progi sincs ami ezt megtenné neked! anno én úgy raktam vissza barbár módon, hogy jra felraktam a friss biost és flash közben reset, majd vakon bios frissítés.....
na ezt ne próbáld meg, inkább nyugodj bele, vagy keress olyan progit, ami force-olja a frissítést! -
PalesCS
csendes tag
Sziasztok, sürgős segítséget szeretnék kérni!
asus m2n-sli 560 mcp lapom van, bios lett frissítve de nem vált be mert csak galibákat okoz. Szeretném visszarakni bele a 0201 bin-t de sehogy sem engedi. Próbáltam az EZ Flash-el de se floppiról, se lemezről, semmiről sem engedi visszaállítani (DOWNGRADED ROM FILE WAS NOT SUITABLE FOR THE SYSTEM( ezt irja). Próbáltam asus update-al is a cash free bios pedig mint ha nem is létezne
Ha valaki tud megoldást jelezzen
-
MrCsiT
addikt
válasz
#65675776 #13108 üzenetére
Értem, amit írsz, hogy
"a memóriavezérlő a processzorban van." , de ha 8xx chipsettel nincs egyetlen lap sem, ami ddr2 ramos lap lenne, mert a "van vagy száz" az ddr3 rammal szerelt lap, akkor a hajamra kenhetem, hogy a proci támogatná a jelenlegi ramomat?!kritétiumok:
- ddr2 1066+ támogatás
- ACC
- lehető legkisebb energiafogyasztás 2D-ben
- 780G chipsetnél bővebb funkcionalitás (ebben benne lehet az előző pont is, hogy pl. takarékosabb)
- 1 db PCI-E elég lehet, nem tervezek CF-et.Ezekkel a feltételekkel keresnék az MSI 785GT-E63 - nál modernebb lapot, ha létezik
-
törölt tag
válasz
MrCsiT #13103 üzenetére
Mint Gyuri27 is írta SB710 vagy SB750 megléte a lényeg.
A memóriatámogatáshoz viszont semmi köze a chipsetnek, ugyanis a memóriavezérlő a processzorban van.
Az összes ilyen lapot pedig nehéz lenne felsorolni, mert van vagy száz. Konkrétabb igényeket kellene megfogalmazni, hogy konkrét lapot ajánlhassunk. Mert ugye 10k-tól 40k-ig vannak ilyen lapok.
-
MrCsiT
addikt
válasz
Gyuri27 #13105 üzenetére
olyat keresek, ami a jelenlegi 780G chipsetes Asrock lapomnál energiatakarékosabb, és/vagy funkcióiban többet tud (pl. usb3 ) , viszont a ddr2 ramjaimat nem szeretném ddr3-ra cserélni egyelőre, ezért keresem ezt am2+ - ban. sideport nem baj, ha nincs rajta, de int.VGA-sat szeretnék
-
lsc
nagyúr
válasz
rayoliviero #13104 üzenetére
Ezen [link] biztosan van lpt kimenet, asszony gépében ilyen van.
-
rayoliviero
veterán
Tudtok nekem ajánlani olyan alaplapot,amibe Phenom II 550 procit lehet tenni és régi típusú nyomtatót (nyomtató portos) lehet rákötni? Olyan érdekelne, amiben normális chipset van és olyan 20000 Ft körül van. pcx.hu jöhet szóba csak
Köszönöm.
-
MrCsiT
addikt
válasz
#65675776 #13101 üzenetére
hm.. a kérdést megértetted ( írod: "a 8xx-ekből kikerült az ACC" ) , épp csak nem válaszoltál rá
..tudom, hogy értesz a témához, de azért a kedvedért átfogalmazom picit : azt szerettem volna megtudni, hogy a T. fórumozók jelenlegi, legjobb tudomása szerint, melyik az a legutolsó chipset ( pl .vagy 785G , vagy 790GX , vagy valamelyik 8xx, ahogy voltál is kedves említeni ) amire/ -val,-vel épült olyan lap, ami
a, KEZELI a DDR2-t
b, ACC-t is tud ?
Tudsz tehát olyan lapot mondani, - és ez szerintem am2+ lesz, mert am3 csak ddr3-at kezel - ami kielégíti a fenti feltételeket ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Micron SO-DIMM laptop memória 4GB DDR4 3200MHz MTA4ATF51264HZ-3G2J1
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest