- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
Te vagy az msi VR-je.
Igaz nem alap nélkül.AMD 790FX Black Edition processzorral - Állj át a Sötét Oldalra!
-
Gyuri27
félisten
-
Rolcsi20
senior tag
válasz
VaniliásRönk #6083 üzenetére
kemény 25k-ért vettem nyáron...azért nem mind1, hogy most meg cseréljem le egy 50k-s lapra...mert ugye most még annyik a 790fx lapok....
-
RtK
tag
válasz
VaniliásRönk #6087 üzenetére
Köszi a tippet!
-
RtK
tag
Hi! Havernak kéne tuning alaplap, mit ajánlotok!? Abit KN9-et már nem nagyon találok.
-
castorr
tag
Nézegettem a topicocat/forumokat sajna nemtaláltam valami sok infot a következő lapról: Gigabyte GA-M57SLI-S4
Ezt néztem ki.
Tulajdonképpen jólenne a GA-MA69G-S3H is de azon csak 4sata van. (és ugye SLI)Szóval ha van valakinek tapasztalata, és megosztaná (GA-M57SLI-S4)
Azt örömmel veszem.üdv
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #6083 üzenetére
Ne legyél ennyire kegyetlen.
-
-
serito
senior tag
válasz
Gyuri27 #6075 üzenetére
Beállítanám de nem tudom mit kellene. Ja a 1066-os ramokat majd csak később rakom bele a gépbe, most PQI 800-asok vannak benne. Ramok +0.1V-ot kapnak CPU +0.5v .Emelt órajelen (@3200mhz 14.5x221) a memóriáknak pont 800Mhz-en kellene járniuk, de próbáltam a memókat visszaosztva is de ugyanazt kapom: memória írás-olvasás a felére esik.
A [képek] alapján mit kellene át ill. beállítanom ha 800Mhz-es memók vannak a gépben és 3200Mhz-re szretném feltolni a CPU teljesítményt?
A gondom még az, hogy az everest (Vista x64 alatt) nem mutatja meg milyen memória van a gépben. Van erre vista-hoz való progi?
THX -
Rolcsi20
senior tag
hát ez fasza, a giga szinte az összes lapjára ad ki bios frissítést a phenomhoz, kivéve az 590SLI
-
serito
senior tag
Próbálgatom az új lapot. [link] Az FSB állítással nincs is gond ( és tényleg nem tudja a 15x -ös szorzót ) alapfeszen simán megy 3.2Ghz-en a CPU 14.5x221Mhz-es beállítással. Viszont a memóriakazelés rettenetesen leromlik mégcsak meg sem ismeri azokat. Memória írás-olvasás teszt ha ( AUTO) akkor 8500MB/s ha feltolom a CPU-t akkor csak 4200MB/s lesz. Miért? A memóriákat nem osztottam vissza mert ha marad a CPU/8 akkor pont 400Mhz-en futnának ami a 800Mhz-es memória alapfrekije.
A másik különös dolog, ha megnézitek az első képet (Everest) a memóriák időzítése sem egyforma. Ez lehet gond?
THX -
Gyuri27
félisten
-
Gyuri27
félisten
válasz
nándika #6070 üzenetére
Nem lenne az rossz ha karácsonyra beöltöznél jézuskának és a fa alá egy ilyen gyenge gigát csempésznél k jó áron.
Kell nyugatra a lap. Az asus az egyik cég aki nem hanyagolja el kelet európát. Viszont a nyugatot előrébb veszi nyilván való okok miatt. Illetve a nyugaton megmardt raktárkészletet a réggebbi lapokból itt próbálja meg szerintem eladni. Azért is volt náluk legelőször am2+ bios.De ne csüggedj mi veled vagyunk teljes vállszélességgel. Még akkor is ha a has szélességemmel többre mennél.
Homer Simson sk. -
nándika
aktív tag
Hát skacok ezek a lapok valahol elvesztek
Nem értem, se az ASUS sem a DFI nem töri magát hogy piacra kerüljenek a lapok!
És a gigahát nem is tudom nem rossz visszont számomra nem az igazi!
-
Gyuri27
félisten
válasz
Komplikato #6068 üzenetére
Mert ezt nem a pc partner gyártja a sappinak, hanem a dfi.
-
ftc
nagyúr
-
nesa
veterán
Az abit is kiguritott 2db AM2+ deszkat de nemhoztak lazba ,olyan mint 1 atkeresztelt AN52s ,csinalhatna valami AMD chipes deszkat mar.
-
lsc
nagyúr
válasz
diablo1984 #6047 üzenetére
hali
Van egy egyszerű módszer /telefon / én is így csináltam , a harmadik boltban olyan volt , és akkor ott kell megvenni.Egyébként sokak véleménye szerint az EE verziót / ami 65 W-os / jól lehet húzni. -
rollins
őstag
válasz
diablo1984 #6043 üzenetére
Aha, csak ha az a windsor F3, akkor jobban megéri, nem beszélve hogy a G1 -es brisbane lassabb.
-
törölt tag
válasz
diablo1984 #6043 üzenetére
igen, a depo-t nézegetve nincs jelentős árkülönbség.
amúgy ebből az összehasonlító táblázatból néztem ki az adatokat: [link] -
diablo1984
veterán
-
törölt tag
hali, ismét felmerült egy kérdés. kinéztem egy 5200+ procit, de kétféle is létezik belőle:
2,7 GHz 65nm 1MB cache
2,6 GHz 90nm 2MB cachemelyiket válasszam?
-
misix
csendes tag
csakmert azt olv. hogy a windsor(90nm) techn. a Brisbane(65nm) tecn épül de a windsor kicsit többet eszik (85W) az utóbbi meg (60W-körül)
De hogy a windsor sokkal stabilabb mint a Brisbane.
Valaki igazolni tudja ezt?
-
misix
csendes tag
Szerintetek mennyire fontos, az AM2-s prociknál, hogy Windsor v. Brisbane mag van e benne?
-
rollins
őstag
Itt írják hogy lesz k10-es bios jó pár Gigabyte laphoz is, de én nem látom a gigabyte oldalán
(meg iszonyú lassan jön be). Már azt hittem tojnak rá. Bár a teszteket nézve, lehet most már tök mindegy. Az nForce 590 lapok most kimaradnak.
-
tevEeee
csendes tag
na igen,ha az ember akar egy erősebb procit,akkor uj lap is kell neki,ha új lap,akkor új ramok, ha új lap akkor lehet h nem agp-s hanem PCIE-s akkor új videó kari is,szal akkor már miert ne egy új tápot is h meg hajtsa az egészet....szal...
gg
-
Gyuri27
félisten
K10-re felkészített lapok garmadája a Gigabyte-nál (Peti!!! ehhez már vehetjük a cl3-s ocz-t és a kettő egyűtt 40k
)
-
Gyuri27
félisten
-
Oliverda
félisten
-
diablo1984
veterán
válasz
VaniliásRönk #6016 üzenetére
giga közt is van hibás, pl az enyém grafikailag hibás, most nézik gariban, mert akármilyen ati karival csíkozott, hibázott a kép, sőt még az IGP-vel is! tunningra tényleg tud annyit mint az abit kn9s, csak remélem, hogy hamar cserélik!
-
deMarco
tag
válasz
VaniliásRönk #6016 üzenetére
jajjjjj
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
#51736960 #6013 üzenetére
Lehetőleg ne ANUS legyen, inkább ez. GigaByte MA69G-S3H (int. VGA miatt nem kell parázni, el van békésen a háttérben ha nincs rá szükség)
-
törölt tag
válasz
VaniliásRönk #6012 üzenetére
hm, egy havernak kell, nem tudom a pontos típust, csak annyit, hogy asus. játékra kell neki, egy 8800 gts lesz hozzá.
-
törölt tag
hali, egy am2-es lapba milyen proci most a legjobb vétel? (20-30k van rá).
az utóbbi időben nem nagyon kísérem figyelemmel a hardverpiacot, azt sem tudom, hány magnál járunk már -
Gyuri27
félisten
Megérkeztek az MSI AMD-s újdonságai
tetszik (peti ebből 7xx-x lap lesz, nem 690-n)
-
ftc
nagyúr
-
Hali!
1 Abit KN9ultra-t szeretnék lecserélni 1 jobbra (ez is jó de mostmég jó áron el tom adni), mit ajánlottok? AMD chipesre gondoltam, tuning mindenkép fontos, 1 5000+ BE lesz benne. Gondolkodom 7xx-en, ezt érdemes már most (kb. 1 hónapon belül) megvenni, vagy vegyek 6xx-t? A 6xx-be belehet rakini a 1066os ramot?
-
Gyuri27
félisten
válasz
nándika #6000 üzenetére
Vazz ilyenkor írsz? Mindig csak a munka.
Én meg 03:30 kelek nem tudok ilyenkor már itt lenni.
Nekem a 200 sokk. Erre épül és a dfi gyártja a sapphire következő pure szériáját.
ftc: jó nekem az sb600 is. Csak az is drága 790-s kivitelben. 780.n meg nem van. Sanyarú az élet.
-
nándika
aktív tag
Na most megnéztem a DQ6 40euroval drágább
Akkor viszont már a DFI jobb vásárnak tünki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Vicces videók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest