- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gyuri27 #12680 üzenetére
Nem igazán szeretnék Gigabyte lapot, előítélet igen. Ott kezdődött az egész hogy még s939-es időkben szívtam egy kn8nf9-u-val és azután többet nem akartam Giga lapot, most nagynehezen rábeszéltek tavaly itt hogy ne legyek előítélettel, na és most megint ugyan úgy szoptam vele. Amikor tehettem akkor Abit lapjaim voltak, persze már nincs Abit.
Tehát oké lehet Gigabyte, de csak akkor ha már valaki, legalább egy ember alaposan kitesztelte. A ezzel DS4-el is sokan szívtak, talán van is pár hozzászólás hogy nem lett éppen egy jó lap.
Más márkából van-e jó tuningpotenciállal rendelkező lap?
Jw-790x,Biostar 790gx,MSI 790gx (áraikat nem tudom) ~ valami infó/vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Eredeti játékok OFF topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Assetto Corsa EVO
- Androidos tablet topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő