- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
band1103
őstag
válasz
madd dogg #12648 üzenetére
Nem biztos hogy mindenképpen. Amit írtál az igaz
de nem ismerünk róla semmit sem a gépéről, így nem adhatsz tanácsot mert mi van ha ... nem tudhatod. Lehet hogy az ő céljaira már bőven elég lesz az a konfig ami van neki ameddig él. És ha így van és mégis rábeszéled a váltásra akkor lehet hogy fölöslegesen húzol ki a zsebéből pénzeket.
-
TomBoy1986
veterán
válasz
madd dogg #12637 üzenetére
Ami fel van tüntetve az nem azt jelenti. Az a szabvány szerinti feszültség. Annál jóval többet képes adni neki...
A hűtés nem árt a fet-ekre, de anélkül is lehet boldogulni, mégpedig úgy ahogy írtad is, azaz csak pár borda szükséges.
Én azt mondom neked, hogy ebben a 20K körüli kategóriában nem találsz ezeknél jobban felszerelt, s jobban használható lapot, feljebb viszont természetesen igen. Egyébként én a DKA790GX Platinummal 280 feletti FSB is elértem. Amire figyelni kell az az NB/L3 szorzó és az ACC Phenom I-nél.
-
TomBoy1986
veterán
válasz
madd dogg #12630 üzenetére
Ebben a kategóriában a legjobb lapjai az ASRocknak vannak.
Ezekre gondolok:A legutolsóval simán elértek 3.9GHz-et Phenom II-nél.
MSI lapok pedig baromira nem 1.8V-ig engedik, ezt nem is tudom, hogy honnan szedted...
K9A2 CF pl. 2.9V-ot is enged a RAM-nak, míg a DKA790GX és a Platinum verziója is 2.3V-ig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest