- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
band1103
őstag
válasz
madd dogg
üzenetére
Nem biztos hogy mindenképpen. Amit írtál az igaz
de nem ismerünk róla semmit sem a gépéről, így nem adhatsz tanácsot mert mi van ha ... nem tudhatod. Lehet hogy az ő céljaira már bőven elég lesz az a konfig ami van neki ameddig él. És ha így van és mégis rábeszéled a váltásra akkor lehet hogy fölöslegesen húzol ki a zsebéből pénzeket. -
TomBoy1986
veterán
válasz
madd dogg
üzenetére
Ami fel van tüntetve az nem azt jelenti. Az a szabvány szerinti feszültség. Annál jóval többet képes adni neki...
A hűtés nem árt a fet-ekre, de anélkül is lehet boldogulni, mégpedig úgy ahogy írtad is, azaz csak pár borda szükséges.
Én azt mondom neked, hogy ebben a 20K körüli kategóriában nem találsz ezeknél jobban felszerelt, s jobban használható lapot, feljebb viszont természetesen igen. Egyébként én a DKA790GX Platinummal 280 feletti FSB is elértem. Amire figyelni kell az az NB/L3 szorzó és az ACC Phenom I-nél.
-
TomBoy1986
veterán
válasz
madd dogg
üzenetére
Ebben a kategóriában a legjobb lapjai az ASRocknak vannak.
Ezekre gondolok:A legutolsóval simán elértek 3.9GHz-et Phenom II-nél.
MSI lapok pedig baromira nem 1.8V-ig engedik, ezt nem is tudom, hogy honnan szedted...
K9A2 CF pl. 2.9V-ot is enged a RAM-nak, míg a DKA790GX és a Platinum verziója is 2.3V-ig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gumi és felni topik
- Villanyszerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- LEGO klub
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Commodore 64
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASUS PRIME Z590-P
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de nem ismerünk róla semmit sem a gépéről, így nem adhatsz tanácsot mert mi van ha ... nem tudhatod. Lehet hogy az ő céljaira már bőven elég lesz az a konfig ami van neki ameddig él. És ha így van és mégis rábeszéled a váltásra akkor lehet hogy fölöslegesen húzol ki a zsebéből pénzeket.
.Az én Corsair-om sincs a listán mégis nagyon jól megy vele.(78G-DS3H)