Új hozzászólás Aktív témák
-
madd dogg
senior tag
válasz
nóri93 #12643 üzenetére
Mindenképpen, én is onnan jövök, és nem mindegy, hogy egy 4000+-os x2-es prociért elkérik az életed, vagy hozzád vágják 6-8ezer forintért. Olcsóbbak a ramok, gyorsabba rendszer, egyszerűen ha az azonos teljesítményt tekinted, az AM2 olcsóbb a fejlettebb gyártástechnológiának köszönhetően.
-
madd dogg
senior tag
válasz
TomBoy1986 #12646 üzenetére
Oks, köszi szépen, vagy msi lesz, vagy a 790X UD4, csak abból most nem találok használtat, az újra meg még gyűjtenem kell
-
madd dogg
senior tag
K9A2 Platinum V2-es lapot néztem a gyártói honlapon, és ezt találtam:
Main Memory
• Supports Dual DDR2 533/667/800/1066 (1066 for AM2+ only)
- 4 DDR2 DIMMs (240pin / 1.8V)
- Supports a maximum memory size up to 8GB.Megnéztem a 790GX-eket, azoknál is ez volt. 2.3V már bőven elég lenne nekem, azzal már 1200-on is megy a PI. Köszi szépen, utánaolvasgatok az Asrockoknak is, meg mindennek.
Még valami. Tuning is fontos, főleg a processzoré, és a gigabyte UD-s lapjain kívül csak a nagyon drága termékeken látok némi hűtést a feteken. Már nem olyan fontos, ne is keressem? Mivel a jelenlegi procim nem BE, és egy darabig még marad, fontos lenne legalább egy 250-260-as fsb-t elérnem, a kis asus bírta az athlonnal, phenommal nem megy 230 fölé. Pedig az M2N-E-n hőcsöves borda van. Akkor ha veszek egy középkategóriás lapot, vegyek hozzá chipsethűtőket is? Lehet nagyon láma okfejtés, ha igen, kérlek nézzétek el.
-
madd dogg
senior tag
Sziasztok. Tudna valaki ajánlani egy értelmes AM2+-os lapot? Most egy Asus M2N-e-m van, egyetlen bajom vele, hogy a memóriáimnak 2,1V kellene ez meg csak 1,95-öt tud adni nekik. Mivel Phenom x3-as procim van, és a jövőben szívesen vennék majd phenom2-es procit, minenképpen komolyabb lapra van szükségem, de még az elfogadható 20-25ezres ársávban. (20-ezret használt árként értem). A nagy problémám, hogy az MSI lapok csak 1,8V-ig mennek memóriák terén, de semmiképp nem akarom cserélni a G.Skill Pi-ket, mert rengeteg jót hallok róluk. A Giganbyte UD sorozata nagyon tetszik, vagy mondjuk ds4-es lapok, de nincs ott a G.Skill a támogatott ramok listájánál, és nem akarok még1x befürödni. Az Asus meg nagyon drágán adja az AMD chipsetes lapokat.
Várom a tanácsokat, tapasztalatokat. Előre is köszi.
ui.: A milyen alaplapot totyikba is beírtam, de ott hivatkoztak erre a totyikra, ezért bemásoltam. Bocsi a duplázásért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Filmvilág
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- További aktív témák...
- Corsair Dominator Platinum 32GB DDR5 6000mt/s (2x16GB)
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- Patriot Viper Steel RGB 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Alza garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- SkHynix 16GB (2x8GB) DDR5 5600MHz SODIMM, Laptop RAM
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged