- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
maj-viktor #5639 üzenetére
Tervezem a tokját fóliázni, ott ahol kilát. Kemény ára van vízálló toknak. Egy bogár elég komoly gondot tud okozni 100 felett. Volt ami akkorát ütött, hogy a fejem kicsit hátradőlt. Ha egy ilyen a kamerát kapja el annak annyi. Röviden: A bogár probléma.
-
sigma13
csendes tag
válasz
maj-viktor #5627 üzenetére
A videón látható módon oldottam meg az árnyékolást, nekem ez működik.
https://www.youtube.com/watch?v=q31s6NDFUlA&feature=youtu.be
A kamera elektronikájának elektromágneses sugárzása zavarja a GPS vételt. Azért lehetséges, hogy a wifi-s verzió sugárzása kisebb, mert pont ezen tulajdonsága miatt, nagyobb figyelmet kaphatott az árnyékolás.
Nem ismeretlen ez a jelenség a mobius akciókameráknál sem, bár ott, ha jól tudom a wifi zavar be.Ettől függetlenül viszont nagyon elégedett vagyok vele. Örülök, hogy vettem egyet, ár-érték arányban verhetetlen
Egyébként tud valaki olyan kiegészítőt hozzá, ami védi a lencsét? Félek, hogy megkarcolódik, mivel kilóg a borításból.
-
válasz
maj-viktor #5635 üzenetére
Ja jó.
Akkor innentől mint "rajongót" kezellek.
Már sztem nem vakarod le magadról, hogy több vagy mint átlag Viktor a fórumról. Ha SJ4000 akkor maj-viktor. Én már mielőtt ide benéztem ebben a tudatban voltam.
Szivárognak a dolgok, ember olvasgat stb. -
válasz
maj-viktor #5628 üzenetére
A mellkas tartón kb nem is spóroltam, "tőletek" is hozathattam volna. Akkut biztos nem merek kintről hozatni, de az odább van.
-
Mustadjoci
tag
válasz
maj-viktor #5624 üzenetére
sziasztok,
Hamarosan kimegyek és kipróbálom én is, nekem a tereprallin lenne hátrány, mert a gps es térképeket nezavarná, mind a kettő egymás mellett lenne, hamarosan jövök, hogy megerősitsem, nálam is ez a helyzet. -
válasz
maj-viktor #5624 üzenetére
A motor is extrém sport (gyakran) ezt hidd el.
Rendelés napján 1 vidi már vett volna, ma lett volna még egy. Igazából kisebb filmet tudnék vetíteni.
-
sigma13
csendes tag
válasz
maj-viktor #5622 üzenetére
Nekem szerencsére egy alufólia darab felhasználásával megoldódott a helyzet. A GPS vevő alá közvetlenül beragasztottam egy jókora darabot (két oldali szigeteléssel) és most jobb lett. Kicsit később lesz ready to fly, de ez már elfogadható. Nem okoz gondot repülés közben, de jó tudni róla.
-
sigma13
csendes tag
válasz
maj-viktor #5613 üzenetére
-
GeryGreyhoun
tag
válasz
maj-viktor #5613 üzenetére
De ha nem a wifi zavarja, akkor mi? Érdekes.
A portálra amúgy rálátok itthon az erkélyről cigizés közben, brahiból bekékítem ha van ADA refactorom, utána lerombolom és bezöldítem, kvázi ingyen AP
-
Mustadjoci
tag
válasz
maj-viktor #5584 üzenetére
viktor neked eddig hány rendelésből hány cikkedet vámotatták le?
nekem kb. 4 ezer rendelésből (amibe volt persze minden de jó sok műszaki cucc, mind kinából) eddig 3at. az egyik egy tablet volt a másik egy turbófeltöltő és még valami amire már nem is emlékszem. -
Real_Necro
veterán
válasz
Egyébként a számításaidat alapul véve már jobban megéri pl angoloktól berendelni, mert árban kb ugyanerre az árra jutsz és meg jön 1 hét alatt, valamint garanciát is talán könnyebb intézni. Szerintem.
-
GeryGreyhoun
tag
válasz
Arról nem is beszélve, hogy a 18 ezres ár (72$) kevesebb, mint amennyiért én a közvetlenül a gyártótól veszem közepesen nagy tételben (elárulom: a legolcsóbban 75$-ért lehet hozzájutni, de ehhez 300 darabot kell venni, és még ehhez is hozzájön darabonként kb 5$ szállítási költség, mert 2-3 darab fölött nincs chinapost freeshipping) szóval egyértelmű, hogy fake a cucc. Vagy az eladó hülye, és beszerzési ár alatt árulja - de szerintem ennek kisebb a valószínűsége
-
TaliGa
aktív tag
válasz
maj-viktor #5542 üzenetére
Az electropointnál a Wifis verzióhoz is él a kuponkód, és az extra cucc együtt (+kiegészítő, ha pótakkuval rendeled)?
-
OccsE
aktív tag
válasz
maj-viktor #5549 üzenetére
....es mi lehet a kulonbseg? Mert csak a kijelzo mereteben latok valtozast pozitiv iranyban...
Es erdekes modon jobb az ara mint az SJCAM brandes wifi-snek... -
Papa-Het
aktív tag
válasz
maj-viktor #5513 üzenetére
Nincs olyan hogy olcsó gopro hero 4, már bocs a kukacoskodásért.
Csak a 4-es szériával együtt adták ki a HERO-t. Simán csak HERO a neve, csak hogy pontosítsuk a dolgot
A 4-ből Black és Silver van... utóbbi lcd hátlappal.
-
válasz
maj-viktor #5472 üzenetére
Azért tartok ettől az öntapadós dologtól, mert aki ismeri a sor2 motor járását az tudja, hogy veseköve nem lesz az embernek, ehhez hozzájön a vezető stílusa, az utak minősége és úgy járhatok mint az MD80-al. Úttól pár centire volt szuper erős mágnessel a villához rögzítve. Hát leesett.
A bukóra is felrakom ezt a cuccot öntapadóval és leesik akkor sírva fakadok. Soha nem bíztam ezekben a dolgokban.Ha azt mondjátok tart akkor elhiszem, másom nincs.
Öv max a mellkashoz lesz jó nekem, meg csuklóra. -
DreaD88
tag
válasz
maj-viktor #5441 üzenetére
Lehet nem pontosan írtam le, hogy melyiket kaptam. Tehát abban a táblázatban ahol fel vannak tüntetve verziók, azok közül a legfelső. De hogy tényleg egyértelmű legyen itt van róla kép, a bekoszolódott SGS2 nagyszerű kamerájával (elnézést a képminőségért, a telefon lecserélőben van, de még nem jött meg a Redmi Note):
(#5453) Mustadjoci
Szóval W-vel kezdődik, viszont 0928-as, amit még nem láttam sehol. SymbianOS kollégának is írtam privátban, hogy már megpróbálkoztam volna egy fw downgradeléssel, de még megvárom, hogy mit válaszol/tanácsol az ebayes eladó. Lehet h a 0928-as fw miatt nem működik az SJCAM HD, meg a többi app.
-
Real_Necro
veterán
válasz
maj-viktor #5450 üzenetére
Pedig ha WB-n legalább egy beállítható opció lenne...
FW-el hogy állunk most nem wifis verziónál? Igaz mostanában nem kapom vissza a kamom, de max szólok bátyámnak tolja fel rá az újat.
-
válasz
maj-viktor #5450 üzenetére
Csak érjen ide. 21 fontot nem fizetek a TN-ért. Így csak várom mint a messiást. Sandisk class4-es 8 gigásat kap. 720P-be remélem meglesz a 120 perc. Akku mit bír? Mert arról hallottam ezt is azt is. Wifi off opcióval. Nem mintha gondot okozna menet közben tölteni, de jobb a könnyebbség és remélem sokat elmegy. Egyik ismim egy gopro hasonmást vett, nem másolat, mert van márkaneve, Easypix GoXtreme WiFi Control Action Camera. Akku 3 órás, felvétel 5 óra 1080P-be 32g-s karira.
maj-viktor! Nincs change log?
-
válasz
maj-viktor #5447 üzenetére
Ezeket már átrágtam, olvaslak titeket.
Minden esetre érdekes lesz a dolog, mert mert. Igazából lehet kamu, de ha videót rögzít és az jó akkor engem nem érdekel. Úgy is szólok banginak ha kamu, de legalább kapnak egy fajintos értékelést is. Ha képesek mail írni, hogy mutassam be a hubsan X4 töltőt akkor erről is fognak.Amúgy ami a kollégának van és ahogy írod kamu abba én is beleszaladtam, de végül elkerültem és maradtam a boltnál és még mindig abban a hitben vagyok, hogy eredetim lesz. Google play-en forog pár app hozzá és megpróbálnák őket sorban.
-
válasz
maj-viktor #5441 üzenetére
He? Ennyire nem egyértelmű, hogy eredeti vagy sem?
Ez azért vicces mert az enyém is ilyen lesz (képek alapján). Még a FW verzió is W-vel kezdődik. És az eredetinek van jelölve, mert külön kapható a nem eredeti bangaddoon. Hopp!
-
Priszi
csendes tag
válasz
maj-viktor #5404 üzenetére
Viktor én a kereskedelemben dolgozom 14 éve és nem egy Hipermarket pénztárosaként. Én minden dolgozómtól elvárom, hogy maximálisan tisztában legyen a futó promóciókkal és megtegyen mindent az ügyfélért. Amiről itt szó van, azt úgy hívják keresztértékesítés. Ez most elmaradt. Én is vesztettem rajt és Ők is.
Egy tapasztalás volt, amit megosztottam a közösséggel.
Ezért cserébe nem kértem semmit, kioktatást sem. Azt sem kértem, hogy "elmond nekem, hogy működik...".Ami meg szintén kommentként jött, csak nem Tőled, hanem Real_Necro-tól: Ingyen élő magyarozni olyanokat akik Magyarországon vásárolnak ÁFÁ-al? Gyerekek, Ti azért tanulhattatok ingyen a felsőoktatásban, mert voltak olyan hülye "ingyenélő" emberek ebben az országban, akik itt költötték el a pénzüket és így ide adóztak. Nem pedig azon remegtek, hogy átcsúszik e a cucc a VÁM-on és így lényegesen olcsóbban, adó és VÁM nélkül szerezzenek be dolgokat külföldről, miközben a lenézett Többieknek befuccsol a vállalkozása, és nőnek a kiadásai itthon. Innen nézve ki az ingyenélő? Minden csak nézőpont kérdése, onnan nézve balek, innen nézve tudatos vásárló, akinek köszönhetően a magyar kereskedőnek van még munkahelye (csak vigyázzon rá, nehogy a többi "ingyenélőnek" is kinyíljon a szeme).
Amúgy meg hagyjuk a szájkaratét és maradjon a topik szakmai! Továbbá tiszteljük a másik véleményét, akkor is ha nem értünk vele egyet!
-
válasz
maj-viktor #5420 üzenetére
Látom te is arra mozogsz amerre én. Jó látni mit látna ha nekem is lenne.
Én azért aggódok h nem kéne neki minden látni. A dunakanyarból Szentendrére 7 perc alatt beérni pl.
Ha lesz wifis lesz. -
Priszi
csendes tag
válasz
maj-viktor #5391 üzenetére
Valóban nem vettem +akkut. De el sem hangzott, hogy akarok e venni, mert mától ilyen és ilyen akciónk van.
-
Real_Necro
veterán
válasz
maj-viktor #5373 üzenetére
Esetleg ha egy tyúk fejére szereli...
-
llaszlo
veterán
válasz
maj-viktor #5321 üzenetére
Az eredetinek a wifi bekapcsolója oldalt van, a kamunak meg felül. Ez is egy támpont.
-
Real_Necro
veterán
válasz
maj-viktor #5298 üzenetére
Akivel meg lehet etetni a marketingmaszlagot...
-
quby
őstag
válasz
maj-viktor #5296 üzenetére
-
Pompi
nagyúr
válasz
maj-viktor #5240 üzenetére
"szemben a free postás ~1hónappal!"
Nem kötekedés, mert tényleg lehet annyi, sőt akkár több is, de simán meg tud jönni hamarabb, nekem már volt, hogy 1 hét alatt jött meg kínából motyó. Most az SJCAM-em, 10 azaz tíz nap alatt ért az országba free posttal!
A felháborító az, hogy utána a magyar posta ült 6 napig amíg kiküldték a vámkezeléses levelet és mivel elkavarták a beküldött papírokat, így már 21 napja tart a kezelés. Tegnap küldtem újra a papírokat, remélem jövő hét elején kihozzák végre.
-
Tobika1
senior tag
válasz
maj-viktor #5242 üzenetére
Válaszoltak a foxoffertől, sajna tegnap már feladták az ingyenes postán és még azt is írta hogy dhl-el már nem szállítanak...
-
Tobika1
senior tag
válasz
maj-viktor #5242 üzenetére
Köszi szépen! írtam is nekik...
-
Tobika1
senior tag
válasz
maj-viktor #5240 üzenetére
Kifizettem természetesen paypal-al. Expressz postával szerettem volna de mint ahogy fentebb is írtam nem tudtam beállítani, csak ezt a nulla dolláros offline vmit adta hozzá a kosárhoz.
Így:1 ea. SJ4000 Full HD Waterproof Action Helmet Camera
Color - White
Memory Card - Not Included
$82.991 ea. Offline Order $0.00
$82.99Sub-Total:
Rendelésnél a payment and shipping fül alatt írtak egy linket hogy ha expressz rendeléssel szeretném. De a link csak egy nulla dolláros offline expressz shippinget adott hozzá a kosárhoz és én így rendeltem meg..
-
stickermajom
addikt
válasz
maj-viktor #5237 üzenetére
super_cheap_city-t meg hozzatennem, ha valaki ebay-en keresztul rendelne. Tobben onnan kaptuk az eredeti SJ4000-et mindenfele gond nelkul.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
maj-viktor #5206 üzenetére
Átbeszéltük a dolgot és mivel ez egy közösségi kezdeményezés, ezért maradhat.
A kellemetlenségekért elnézést!
-
KeMa
csendes tag
válasz
maj-viktor #5229 üzenetére
Szerintem ezt mindenki tudja maga, hogy neki melyik a jobb, kár mélyebbre belemenni, hogy "hülyeség, neked nem az kell".
-
Real_Necro
veterán
válasz
maj-viktor #5231 üzenetére
Mondanám, hogy kölcsön adom tesztelésre, csak jelenleg monopod meg kamera is 240km-re van tőlem, egészen karácsonyig.
Egyébként kollégám rendelt még egy csatisat, de az meg rövidebb, viszont kisebbre is összecsukható.
-
Real_Necro
veterán
válasz
maj-viktor #5229 üzenetére
Nem volt a rövidebb, viszont nekem a gyorscsatis van, nem a Lada antenna, szóval elég stabil, amúgy meg összecsukható kb 40cm-re, szóval tudom miről beszélek. Ez ízlések és pofonok kérdése. Nézzen meg az ember egy halom vidit és ott meglátja melyik a jobb számára, ha messzebb eltartja, vagy ha nagytotálba csak ő akar benne lenni...
-
Real_Necro
veterán
válasz
maj-viktor #5226 üzenetére
Nem felesleges a hosszú. A rövidet kitartva kb te magad kitöltöd a képet és kevés dolog látszik a háttérből. Ellenben a hosszút kényelmesen kitartva benne lehetsz pároddal egész alakosan, valamint a mögöttetek lévő panoráma. Nyaralásnál nagyon is hasznos és látványos, lehet mutogatni, hogy ott jártál.
Gugliztam egy példát:
-
menyhartlevi
aktív tag
válasz
maj-viktor #5226 üzenetére
Köszi hogy válaszoltál!
Így már értem, akkor szerintem is az a jobb!
-
Ba.G
aktív tag
válasz
maj-viktor #5217 üzenetére
Kösz! Ez tényleg elég kiábrándító. Elgondolkodtam azon, hogy vajon ennek az SJ4000-nek pl. mennyire lehet állandó a minősége. Azt látom, hogy van belőle min. kétféle még hardverből is.
(csak én hiszem mindig, hogy az a neve, hogy Technoman!? xD)
Én is így olvastam.
Amúgy elég alapos a pasas. Jegyeztem.
Mik a tapasztalatok a közvetlen Kínából rendelést tekintve? Mindre rányomják az áfát? Vagy van, ami átjön simán?
-
settenkex
tag
válasz
maj-viktor #5217 üzenetére
A videó alapján rosszabb a minősége, mint az SJ4000-nek. A hang borzalmas (ezt így ki merték adni? vagy hibás volt a tesztkészülék?). A kép szélén nagyon elmosódik a tartalom a kép élessége is gyenge fullHD-n...
Aki olcsón akar jót, annak Mobius, igaz kisebb látószög, nincs kijelző se wifi, de cserébe kicsi és jó a képminősége.
Következő lépés az SJ sorozat -
KeMa
csendes tag
válasz
Énnekem is az a véleményem, hogy bár eléggé bicskanyitogató a stílusod néha, szerintem korrektül segítetted a társaságot. Ez a kedvezmény-ajánlás meg kábé olyan, mintha valaki szólt volna, hogy "gyerekek, ebay-en rendeltem xy felhasználótól egy kamerát, és küldött ajándékba egy pántot, szerintem repüljetek rá ti is."
Szóval, ha ez reklám, akkor az összes eddigi ajánlott hirdető is mind reklám volt. -
kdr730
tag
válasz
1 hét alatt végigrágtam magam több mint 5000 hozzászóláson (igen olvastam az összefoglalót is), az biztos hogy van egy stílusod, de tényleg sok hasznos infót megosztottál és kösz a "káupont"-ot is!
-
settenkex
tag
válasz
Igazat adok neked, hisz sokat segítettél másoknak és ez is egy hasonló segítségnyújtás: kuponkód pl bangon is volt és az se volt reklám. Jó igaz hogy ez magyar, de a sok kamu mellé kell az igazoltan eredeti forrás, ezt több érdeklődő újonc kérte is
-
Mustadjoci
tag
válasz
maj-viktor #5197 üzenetére
nem az van, hogy nincsen reklám?
-
settenkex
tag
válasz
maj-viktor #5197 üzenetére
-
settenkex
tag
válasz
maj-viktor #5168 üzenetére
360? Azt hogy? Kétoldalt van kamera vagy a lencse közepén tükör van? mert akkor sportkamerának érdekes, de nem túl praktikus... (ahogy utalsz rá) effektre viszont jó
-
Papa-Het
aktív tag
válasz
maj-viktor #5094 üzenetére
Meg ám!
De jó is lenne, ha 4K-ban nem fényképnézegetés lenne
(olyan szinten akad, hogy fájdalmas)
-
-Mosquito-
őstag
válasz
maj-viktor #5065 üzenetére
Tavasszal majdnem megvettem a a Drift Ghost-ot. Majd megjelent az S verzió. Arra fáj/t a fogam.
Tény 2,5x drágább,de annyival biztos nem jobb. Így most a Wifis SJ-t fogom megvenni tavasszal,addig kiforrja esetleges gyermekbetegségeit,ha lesznek neki. Ár/érték,tudásban ez nagyon elfogadható kamera.
-
zorromoto
senior tag
válasz
Ezt pl nem is tudtam,de igazából én a a Sony-t a go pró ellen hasonlítanám össze.Mindenkép dicséretes az sj3000-4000 tudása főleg ahogy említetted ár/értek arányban.
-
Pompi
nagyúr
válasz
Ne haragudj, tudom, hogy nem nyelvtan topik, de muszáj belinkelnem a fifika szó jelentését és a fifikás kifejezés szinonimáit.
-
Mustadjoci
tag
válasz
maj-viktor #5037 üzenetére
szia! Köszi a válaszokat!
Igen rossz helyen volt, a plexin, átveszi a kétütemű rezgést, utána rájöttem ahogy nézegettem a vidit, mert ha állok a motorral akkor jobb a kép szerintem.
vízálló tok nélkül volt.Már a második softver van rajta, ma 10 napja adták ki.
A vállalkozó kedv teljesen megvan, nyúztam ma is rendesen. Sajnos a lenovo tabom nem bírja a fullhdt lejátszani rendesen
Nem esti motorozáshoz kell, csak egy teszt volt, offroadra fogom használni egy niván.Holnap megyek és finomítok rajta. felrakom a sisakra.
Végül is a sharpnessnél melyik a jobb minőség? a soft vagy a strong?
Köszönöm Viktor!
-
kistrojak
csendes tag
válasz
maj-viktor #4975 üzenetére
Nekem csak a Samsung 64 PRO SDXC (szürke sávos) -t ette meg az SJ4000, szépen rögzít rá, volt hogy 50GB adatot mentettem le, tehát probléma nélkül viszi. Ezt a kártyát eddig telefonokon kívül minden felismerte, és olvasta/írta. Annyi a lényeg, hogy a kamerán keresztül, USB-n maradt a 10-12MB/S átviteli sebesség, egy fikarcnyival sem lett több...
-
Jeti46
csendes tag
válasz
maj-viktor #4996 üzenetére
igaz-igaz
-
hetesipeter
csendes tag
válasz
maj-viktor #4947 üzenetére
Szia!
3 különböző gépen próbáltam, XP-n és Win7-en is. Sőt, több verzióval is.
Te melyik verziót használod? -
Real_Necro
veterán
válasz
maj-viktor #4948 üzenetére
Nyaralás alatt feltűnt, hogy a zárt vízálló tokban a kis kam azért szépen tud melegedni. Néha nem árt megszellőztetni, vagy a korábban említett papírcsíkot mellé helyezni.
-
Real_Necro
veterán
válasz
maj-viktor #4935 üzenetére
Szerintem fölösleges újat nyitni, max idővel át lehet ezt a topicot neveztetni SJCAM akciókamerák topicjára.
-
maj-viktor
őstag
válasz
maj-viktor #4924 üzenetére
(szerintetek nyissuk / nyissak egy új topikot itt ph-n a WiFi-s verziónak, vagy "maradjunk itt"!?)
-
Papa-Het
aktív tag
válasz
maj-viktor #4924 üzenetére
Akkor várjuk a teszted! Legalábbis én, nagyon!
-
Davodkaaa
csendes tag
válasz
maj-viktor #4834 üzenetére
Akkor ha érdekel akkor keress rá youtubon a csatornámra ,vagy írd be hogy aprilia rx50 , simson Sj4000 WIFI SJCAM
-
Papa-Het
aktív tag
válasz
maj-viktor #4843 üzenetére
Erről van szó?
Neked van is ilyen készüléked, vagy csak tesztelted? Ha jól látom, akkor ehhez van remote key (távirányító) - ami lehet csak kiegészítő -, de lehet megérne egy próbát, hogy képes-e irányítani az SJ4000 wifi verzióját. Az komoly lenne
[ Módosította: Pompi ]
-
Papa-Het
aktív tag
válasz
maj-viktor #4836 üzenetére
Arra gondolok, hogy mennyire működik jól a kapcsolat. Mekkora távolságból lehet még használni, jelerősség stb... illetve az alkalmazásban ugye elvileg lehet állítani a kamerabeállításokat.
szabieable
Szerintem mókás dolog ez a wifis eszköz. Még mindig egyszerűbbnek tartom ha telefonról keresztül kezeled a kamerát. Egyrészt jobban látod, mert nagyobb a kijelző, és miért ne?
Szerintem jó dolog a wifi-s kapcsolat, HA működik tökéletesen. Ezért ez a nagy wifimánia a részemről.
Illetve győzzön meg, hogy nem kell kicsengetni 90 ezer forintot egy gopro hero3 silver-ért.
Mert ami azt illeti, nem akarom kicsengetni érte, de győzzön meg. Szóval érted.
-
Pompi
nagyúr
válasz
Egy 1920x1080 full hd kép az 2 megapixel, tehát ezt nem kell interpolálgatni sehova. Szerintem inkább a bitrate-tel lehet a gond. Nem néztem még nyers SJ4000, se GoPro felvételeket, de mindjárt megnézem.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
Naná,hogy érdekelnek a tesztek. Toljad.
-
Pompi
nagyúr
válasz
maj-viktor #4821 üzenetére
Igen, persze, annyira azért képben voltam miután itt visszaolvastam, hogy SJCAM feliratos kell. Elvileg az, elvileg authorized resellerek meg minden, felmerült már itt a seller a topikban, de csak, mint kérdés, de majd most kiderül a válasz is. Erről van szó egyébként, egy ilyen aukciót hoztam el. A színválasztást előre ledumáltam vele, elvileg azzal sem lesz gond - mondjuk ahogy láttam valahol 1000 forint körül vannak előlapok.
-
Micuicu
csendes tag
válasz
maj-viktor #4816 üzenetére
Nekem elég volt egyszer megnézni a mobilx honlapját, azután az összes reklám banner-ben ők tünnek fel, két napig tudtam csak elsviselni, utána kiiktattam. Az electropoint legalább nem mászik bele az életembe.
-
Pompi
nagyúr
válasz
maj-viktor #4819 üzenetére
Nagyon még én sem bánom, 103 dollárért ütöttem le 2 darab akkuval, de egyelőre csak remélem, hogy eredeti és remélem, hogy nem lesz baja. De mint mondtam én ezzel tisztában voltam amikor belefogtam
és nem feltétlenül a pénz miatt. Persze ha 2 napja kint lent volna erről az infó (időpont és ár), akkor lehet nem vackolok vele és a józan eszemre hallgatok
de már úton van.
-
Papa-Het
aktív tag
válasz
maj-viktor #4816 üzenetére
Jovan en kerek elnezest!
Van magyar wifis teszt! Kiteszem majd ha erdekel!
-
Papa-Het
aktív tag
válasz
maj-viktor #4814 üzenetére
Nem a mobilxet dicserik hanem az elektropontot vagy mit.
-
Zozzer888
addikt
válasz
maj-viktor #4800 üzenetére
Egy barátom most vett tőlük (kellett neki a gari, meg gyorsan is kellett a kamera), és minden rendben volt ott is. Szal részemről is +1 piros pont nekik
-
Davodkaaa
csendes tag
válasz
maj-viktor #4776 üzenetére
Azt neghegyezném hogy beszéltem velük és van nekik !
Csak még nem próbálták ki őket hogy működnek-e !
Én úgy vettem tőlük hogy írtam nekik és mondták hogy van nekik , én meg akkor megvettem 1db-ot
Ja és nem 10-12 éves vagyok , van pénzem rá !
Mi közös van ahhoz hogy én mikor regisztrálok ? Eddig csak olvasgattam a csoportot !
De mostmár van kamerám és regisztráltam !!!
Baj ?
De ha nem hiszed el akkor majd belinkelek 1 videót amit ma fogok feltölteni a youtubra !
Az Sj4000 wifi sjcam-vel ami az enyém lett az electropointtol !
Tegnap motoroztunk 1 jót és fel is vettem ! -
Pompi
nagyúr
válasz
maj-viktor #4800 üzenetére
A jó bornak nem kell cégér. Pláne nem ennyi (és ilyen "gyanús"). Szóval nem kell őket ennyire védeni, mert a kevesebb néha több. Le lett írva itt már jópárszor, hogy ők a legjobb hazai választás gyakorlatilag. Az, hogy naponta feltűnik egy újonc és elmondja nagyon pontosan, hogy mennyire jók, mert nem kellett rendelni és volt a polcon és garancia is van meg áfás számla is van és annyira jó, hogy holnap megyek és veszek náluk még valamit - szóval na, ez olyan fura, kis gerillamarketing szaga van (láttam már itt ilyet elhiheted).
-
Papa-Het
aktív tag
válasz
maj-viktor #4790 üzenetére
Kepstabilizator hianya mennyire jatszhat kozre a felvetel kozben ezekert?(elmosodas, pixel, vagy csak bitrata es utomunka?) Mivel az a remegest tompitja ha jol tudom, de cafolj ha nem igy van.
-
Papa-Het
aktív tag
válasz
maj-viktor #4780 üzenetére
Egyszerűen nem értem a képminőség közti különbséget.
https://www.youtube.com/watch?v=ZtS_nSHphUo
https://www.youtube.com/watch?v=EoYA0D5ASME
Ég és föld az 1 vs. 2 felvétel. A második szétesik a kép, pixeles és mosódik össze-vissza. Nem értem. Pedig mozgásban van a kamera, nem rögzített helyen van és csak egy adott pontot rögzít. Ezt a fajta felvételbeli különbséget mi okozhatja? Mert a második alapján nagyon nem győzött meg, mintha túl éles lenne és emiatt olyan szemcsés nekem... szóval sz@r a képminőség...
-
szabieable
aktív tag
válasz
maj-viktor #4780 üzenetére
rcfórumon a srác aki írta, hogy dolgozik a custom firmwaren nem jelentkezett azóta, pedig beígért egy 720p@45 beállítást
perpill úgy vagyok, hogy a megmaradt külső tokomat meghackelem, hogy tokon keresztül is lehessen tölteni és kikötöm a power gombot az 58mm-es előtét felfekvése érdekében. Illetve in progress a külső mikrofon bekötése is.
Igazából nulla videós tudással simán jó dolgokat ki lehet hozni vele [link] -
Papa-Het
aktív tag
válasz
maj-viktor #4778 üzenetére
Tudom mi a fat32...
csak a hozzaszolasok alapjan nem tudtam eligazodni
Alibaban lattam egy fainat, majd holnap belinkelem egy kicsit csamcsogni rajta
-
Papa-Het
aktív tag
válasz
maj-viktor #4776 üzenetére
Elorendeles
persze... jo par hsz-el fentebb irta tan valaki hogy majd lesz nekik, minta mar van csak le kell tesztelniuk mielott forgalmazzak. Nekem ez remlik
Vagy ha nem birok varni fel evet a wifisre, akkor lesz a sima
egyedul a mem kartya kezeleset nem ertettem. Hiaba olvastam vissza par hszt az istennek nem jottem ra. 32 gigat kezel max, de mi van ezzel a fat32 es fajlrendszerrel?? Max 4 gigat kezel, de mit? Ezt nem ertettem, illetve nem tudtam kihamozni hogy most beleteszem a 32ot vagy 16ot es egyszerre csak 4 giganyi adatot kepes rogziteni? Utani ujat kezd mondjuk chapter2 neven es igy tovabb... Vagy jo felvett 4 gigat es nem adok ki uj utasitast neki, akkor elorol kezdi es felul irja?
Illetve, a felvetelt mivel inditom el, es allitom le ha akarom?
lehet idiota oerdes es mar leirtatok parszor, bocsanat. ( a helyesirasi hibakert pedig sorry, telorol irok - apropo tapatalkba hogy tudom ezt a forumot hozzadni? Ez utobbi OFF bocs)
-
Papa-Het
aktív tag
válasz
maj-viktor #4749 üzenetére
Néztem összehasonlító videókat a GoPro Hero3+ BE-vel szemben. Hát egyedül ezzel a 3+ sorozattal nem képes versenyezni, de a sima 3-at veri. A white ott egy az egyben a hero2 csak "újracsomagolva" a silver sem sokkal jobb, csak pár dologban. Előny a WIFI... és valóban, ahogy írtad ott is fellelhető 2-3 mp csúszás.
No, ők sem hibátlanok. A képminőségen látok olyat hogy hidegebb és élesebb a felvételt mint a Hero3-nál (nem e 3+ mert az brutál, és kb a háromszor annyiba is kerül), a másik kicsivel tompább és melegebb színű. Bár utólag úgy szerkeszted ahogy akarod.
Nagyon sok összehasonlító videónál negatívumként hozzák a GoPro árát, hogy csak a nevet fizeted meg. Érdekes pl az App is hozzá, letöltöttem, megnézem milyen. WIFI-vel meg sem tudom nézni például a nap legjobb fényképét, videóját, csak akkor ha bekapcsolom a 3G-t neki, mint internetet... ez felejtős...
Ár/értékben és ebben a kategóriában az SJ4000 tűnik a legjobb választásnak, de még várok továbbra is wifire, ami biztosan működjön, mert kiforratlan dologra nem adok.
-
Micuicu
csendes tag
válasz
maj-viktor #4753 üzenetére
Ezt nem értik meg soka, hogy nem mindig az olcsó az olcsóbb....
Röhej, de én már a gyerekeim ruháit is külföldről rendelem - hétfőn fizetek, pénteken már abban megy a bölcsibe - de ezen kamerán nem éri meg spórolni, többe kerül visszaküldeni... -
Papa-Het
aktív tag
válasz
maj-viktor #4749 üzenetére
Haha
Valahogy most én is azt csinálom, amit te leírtál az első bekezdésedben.
Egyébként valóban nem rossz ár érte, te is láthattad a tesztvideóban hogy annyira nem rossz. De írják is, hogy ez csak egyfajta bemutató, hogy mire lehet/kell használni ezeket a kamerákat. Kérdés, hogy kiegészítők mennyire kaphatók hozzá, szerviz stb... bár a garanciát könnyebb lehet elvileg érvényesíteni.
Közben megtaláltam a wifis verzióját:
http://www.qilive.com/en/node/273 óra a remote key, sajnos a látószögről egy szót sem ír a tehcnikai leírásban. De elég érdekes, hogy óra egy az egyben egy kijelző, és lényegében azon állítgatod a dolgokat. A felhasználói útmutatóban látni lehet a kamera hátlapját, semmi LCD kijelző, szóval egy az egyben a remote keyre vagy hagyatkozva. Érdekes lehet ha betojikVan benne magyar leírás, wow!
Illetve a tartozékok kompatibilitása esetleg más termékekkel... az mondjuk előny lenne.
Valahogy én hiányolom a pici, analóg kijelzőt az előlapról az SJ4000-ről, nem zavaró folyton forgatni a kamerát, ha változtatni akarsz a felvételen? Pl, ha víz alatt vagy mondjuk tengerben, aztán forgatni? Jó-jó tudom, ki lehet vágni utána...
-
Papa-Het
aktív tag
válasz
maj-viktor #4738 üzenetére
http://index.hu/tech/2014/08/18/jo_vasar_a_szegeny_ember_gopproja/
Az Index társulata is írt egy tesztet, igaz ez az Auchan (régen Cora) saját márkás akciókamerája. Régebbi cikk, ez sem rossz. Van tán Wifis is belőle, én még nem találtam rá.
http://www.qilive.com/sites/default/files/content/fiche_technique/pdf/camcorderforsport-q.2755-ficheproduit.pdf
Sokkal kisebb a látószöge, és a fényképezéshez a kamerafelbontás is csak 5mpix
-
Emdzsí
csendes tag
válasz
maj-viktor #4745 üzenetére
Az eredmény maxell class2 kártya esetén
riting speed: 5.00 MByte/s
Reading speed: 11.7 MByte/s -
JoinR
őstag
válasz
maj-viktor #4745 üzenetére
Nem neked írtam (szándékosan nem válaszként írtam a hsz-t), hanem általánosságban, csak eszembejutott a témáról.
-
Emdzsí
csendes tag
válasz
maj-viktor #4741 üzenetére
Kösz, majd tesztelem.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
maj-viktor #4734 üzenetére
Okosabb lettem..
Pont ezek a kérdések/válaszok érdekeltek.
Itthoni Wifisre majd benevezek,lehet drágább (biztos) de esetleges gariztatás szempontjából könnyebb,gördülékenyebb a menet.
-
Papa-Het
aktív tag
válasz
maj-viktor #4734 üzenetére
Nem veszem leoltásnak, miért venném?
Olvastam a fészbúk csoportot, illetve láttam egy csókát aki osztotta az észt hogy melyik a hamis és melyik nem... (ők is forgalmaznak, csak SD28 a kódneve) ebbe most nem akarok belemenni. Aki ismeri Sencsen (Shenzen- Hong Kong) az tudja, hogy a világ egyik legnagyobb reexport állomása...
Igaziból nekem a WIFI-s izgatja a fantáziámat, de nagyon mivel látom hogy mit veszek vele. Nézegettem videókat róla, (volt köztük ami ide is be volt linkelve) nem annyira gyorsan reagál a mobilon a kép amit az eszköz "lát", de majd gondolom jobb lesz ez ha a verziókat majd frissítgetik, aztán a kommunikáción javít.
Írtad hogy villog egy visszajelző link, de az nem a hátulján van bal oldalt? Kék meg sárga talán, egymás alatt. Illetve van a tetején, a bekapcs gomb mellett. Mert az elején én nem láttam ilyet, hogy jelezne hogy "OK veszek"
A kiegészítőkkel kapcsolatban egy gondolat. Van ez az digitalwen (http://www.digitalweb.hu/SJ4000-akciokamera-/-Gyartoi-eredeti-modell) cég, elég komolyan felháborítónak tartom azt, hogy a monopodot (csak magát a botot) 3,5 ezerért árulja, de konzol nélkül, a konzol hozzá másik annyi. Még így is olcsóbb mint a GoPro-hoz, de milyen már az? Veszek egy telefont újonnan, de vegyem meg hozzá külön a töltőt... na mindegy.
A GoPro stúdió: letöltöttem, működik, a lényeg az, hogy a mappa amiből szerkeszteni kívánod a videódat, NE LEGYEN ÉKEZETES (hülye angol ugye...) iPhone 4-el felvett videót tudtam szerkeszteni vele, hang az nem volt, rá kell még jönnöm miért. Nagyon fain beépített effektjei vannak, gépigénye nem egy hasravágós, de jó ha van alá gyors processzora az embernek.
Megvárom a WIFI-s tesztedet, mert még azt nagyon újnak gondolom, lehet még nincs kiforrva. Várok még vele, addig meg tanulmányozom a videókat és az írásokat.
A videófelvétellel kapcsolatban csak annyi észrevételem és kérdésem lenne, hogy nem mosódik el nagyon? Néztem SJ4000-es bicajos videót, hát... össze-vissza rázkódott és mosódott az egész felvétel. Nyilván utómunkával jó ki lehet hozni belőle.
-
GabeszCRF
újonc
válasz
maj-viktor #4721 üzenetére
40 és nem számítógép billentyűzet előtt, nőttem fel! De köszönöm a válaszodat. Tudom, aki nem boldogul rendesen egy fórumon, fel se jelentkezzen.
-
hetesipeter
csendes tag
válasz
maj-viktor #4696 üzenetére
Értem. Köszönöm. Akkor kint nem is olyan olcsó, ha mindent hozzáadunk.
-
Neptunfű
tag
válasz
maj-viktor #4607 üzenetére
Szia!
Lehet láma kérdés, de tudom akkor valahonnan, hogy tele lett a kártya? Most megyünk nyaralásra, eddig sosem hagytam 'fullra' megtelni és nem örülnék neki ha pl "felülírnám a régi" felvételeimet.szerk.: természetesen nem lesz semmi nálam amivel csekkolhatnám a karit... hmm vagy esetleg a Lumia tárterületsegéd legrosszabb esetben
Real_Necro - attól tartok kell még egy 32GB kari akkor ... nyolc nap az Isztrián az 8 nap
-
Real_Necro
veterán
válasz
maj-viktor #4622 üzenetére
A többség még a fényképezőgépét is automata üzemmódban használja.
Egyébként a sárgaság nem zavar annyira, max nem használom sötétben. Engem jobban bosszant pl reggeli fényben a szembejövő autók fényszórójának vagy a napnak a fénye. Egy fehér paca jelenik meg bizonyos szögből. Éjszaka utcai lámpák fénye szintén ilyen. Lehet akkor még auto WB-n használtam, azóta nem próbáltam, meg nincs is túlzottan napsütéses idő.
De hogy legyen jó hír is, rendeltem egy sárga bordázott úszó bólyát. Ma jött meg...
-
k59
csendes tag
válasz
maj-viktor #4607 üzenetére
Köszönöm szépen a választ én is erre tippeltem de én nem értek hozzá még egyszer is köszi.
-
dani88
tag
válasz
maj-viktor #4587 üzenetére
Nem lehet átalakítani? Esetleg egy vékony gumit beragasztani amitől ráfeszül?
-
dani88
tag
válasz
maj-viktor #4576 üzenetére
-
dani88
tag
válasz
maj-viktor #4572 üzenetére
Lehet kapni goprohoz gyártottat, amit közvetlenül rá lehet tenni. Nem tudja valaki, hogy a gopro 3-nak kisebb vagy nagyobb átmérőjű az optikája?
-
válasz
maj-viktor #4559 üzenetére
Köszi, azóta megtaláltam én is, komoly szakirodalma van a témának az rcmodell fórumokon
-
válasz
maj-viktor #4550 üzenetére
Közben rájöttem hogy rosszul kérdeztem, a HDMI kevésbé játszik, mivel a video adóvevők analóg jelet tolerálnak, illetve azok a rendszerek a megfizethetőek
Viszont úgy látom hogy a JS4000-nek, az USB portjára ki van vezetve analóg kompozit audio/video jel, és egy külön megvásárolható kábellel ki lehet innét nyerni amit szeretnék.
Szóval a kérdés arra vonatkozik, hogy ez az analóg jel kijön e belőle rögzítés közben. Bár sajnos tartok tőle hogy erre nem nagyon lesz válasz itt, mert ki az a hülye rajtam kívül, aki plusz pénzért vesz hozzá egy ilyen kábelt, hogy a tré minőségű kompozit videojelet nézegesse
Ha netán valaki mégis próbálta akkor epekedve várom az infót
-
Petyus1
tag
válasz
maj-viktor #4532 üzenetére
Ezen a topikon már többször is értetlenül álltam az adott témában elfogadott szakmai hozzáértésed melletti esetenként rendkívül primitív stílusod miatt. Mintha személyes sértésnek vennéd más emberek eltérő tapasztalatain alapuló posztjait. De hát hiába, az ember maga a stílus...
Mondjuk a "mire fel kérdezel" mondatodat nem tudom értelmezni. Esetleg látsz kérdőjelet valahol a hsz-emben?
Aztán meg ez a "kioktatsz", meg a "bizonygatod" szöveg is pöttyet paranoiás. Egyszerűen leírtam, hogy hogyan, milyen módon vettem 4 db szerencsétlen sj-t (eredetit!). És szerinted ha én megrendelek valamit, kifizetem, a postás 10 nap múlva kihozza, a köztes folyamatban bármiben, vagy bármiről tehetek valamit? Akkor légy szíves legközelebb ne harsogd már ezt az ostoba áfa, meg NAV szövegedet!
A wifis cuccot valóban benéztem, mert valóban 30.240HUF. (Mea Culpa)
Neked viszont javaslom, hogy picit fogjál vissza, szorítkozz a szakmaiságra, az érzelmeket ne itt, hanem a kocsmában, a templomban, vagy otthon, és akkor figyeld meg, mi leugatottak, hogy meg fogjuk köszönni. -
Szabie93
tag
válasz
maj-viktor #4539 üzenetére
-
Real_Necro
veterán
válasz
maj-viktor #4532 üzenetére
Azonos avatárhoz 2 különböző név tartozik...
Egyébként nem vagyok biztos benne, hogy minden kártyánál van lehetőség saját bankos konverzióra. Legalábbis ebay-es topicban anno volt erről szó. Kártya/bank függő a dolog. Persze szerencsésebb ha van választási lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Reklámblokkolók topikja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- DUNE médialejátszók topicja
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
- Insta360 X3 360 fokos akciókamera szett - 3 akku, töltő, szelfibot, szilikon tokok
- Olympus OMD E-M1X újszerű állapot
- Eladó: 4 darab Dulens Apo Mini Prime objektív (EF bajonett)
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Megkímélt-
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest