- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
maj-viktor
őstag
válasz
radi8tor #5236 üzenetére
Köszönöm a korrekt hozzáállást!
Nem is gondoltam, hogy ezzel én most rosszat csinálok. Mivel nem is én ajánlottam az electropointot, hanem itt mások a fórumba! És pont ebből jött, hogy felkerestem őket (és egyébként más shopokat is), hogy eredetit árulnak-e stb. a facebook oldal nevébe.
(ha visszanézitek a kommentet, láthatjátok amikor lekezdtem összegyűjteni a magyar shopokat, melyek árulják - forgalmazzák a terméket)
Elég csak rákeresni a topikba az "electropoint" kifejezésre
Pl.:
http://prohardver.hu/tema/sj4000_fullhd_action_cam/hsz_2385-2385.html
http://prohardver.hu/tema/sj4000_fullhd_action_cam/hsz_2392-2392.html
http://prohardver.hu/tema/sj4000_fullhd_action_cam/hsz_4753-4753.html
http://prohardver.hu/tema/sj4000_fullhd_action_cam/hsz_4800-4800.html
"Nem védeni akarom az "electropoint-osokat", de az eddig az egyik legnormálisabb magyar forgalmazóknak tűnnek...
(így talán tőlem egy ilyen komment elfogadható itt a törzsolvasóknak, hogy én nem az 1hsz-es ma regelt vagyok - pláne ebben a topikba)Én személyszerint még jobban utánajárok, mielőtt nagyon ajánlgatom bárkinek is... (lehet majd rájuk írok - elmegyek személyesen "megnézni a kínálatukat - raktárkészletüket", ha sok időm lesz!)
Külföld esetén továbbra is ezeket bizonyítottan erdetit küldenek és tudom ajánlani:
foxoffer - banggood - geekbuying
(viszont utóbbi 2-nél vigyázz, mert a kamu-t is árulják alacsonyabb áron... óvatosan továbbra is, ha eredeti SJ4000-et akarsz.. ha jó a másolat másolata, akkor kár foglalkoznod vele! Bár én továbbra sem ajánlom! Ez a topik továbbra is az "eredeti SJ4000"-ről szól és ahhoz tudunk tippeket - tanácsokat írni, ahogy facse-n is)"És ezeket úgy írtam, hogy második körben 2014.Szeptember.14.-én írtam a kör e-mailt minden shopnak, aki felmerült, mint forgalmazó... és tőlük csak jóval később szeptember végén kaptam választ... más shop még "válaszra sem méltatott"... talán 1-2db, akit nem is érdekelt vagy nem is volt vevő arra, hogy úgymond személyesen leellenőrizzem a készletet, hogy eredetit árulnak-e!
Egyedül még nagyon a legelején a mobilx keresett meg, csak róluk ugyebár kiderült hogy kamu sj4000-et, azaz sd28-at árulnak, így ők kiestek számomra az "ajánlott kategóriából"!
Más amúgy ha jelentkezik nálam bármilyen shop én nekem nem az a célom, hogy 1 boltot ajánljak, hanem hogy összegyűjtsük / összegyűjtsem az összes magyar shopot ahonnan beszerezhető a kamera!
Szóval én a facebook-on más shopokat szívesen "megjelenítek"... aztán a piac úgyis eldönti, hogy a vásárló hol veszi meg a termék!
Van aki bevállalja a külföldi rendelést van aki csak a kézzel fogható boltba megvehető garanciás terméket "kockáztat" így az utóbbiaknak akartam / akarok segíteni továbbra is, így az electropoint-os kuponnal isÉn mindig is nyílt lapokkal játszottam, most is hangsúlyozom, nem az a célom, hogy a 1 boltot ajánljak a facebook-on, mert az tényleg reklámnak tűnhet másoknak, hanem összegyűjteni mindent, de tényleg mindent a kameráról, így a magyar forgalmazókat is! Az electropoint-osok ezt a törekvésemet kuponnal értékelik a vásárló felé! Megjegyzés rovat: "facebook.com/SJ4000HUN" ilyen egyszerű, de ahogy látom elég balul sült el a dolog, bár mostmár talán "tisztáztam magam"... csak fura, hogy eléggé oszlopos tagja vagyok ennek a topiknak szerintem és én kaptam figyelmeztetést...
De tényleg lezárom - zárjuk le! csak ide is leírtam hosszabban, amit modinak is leírtam nagyvonalakba, hogy más számára is tiszta legyen a kép mitörtént!
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bittorrent topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest