- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung topic
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem vagyok valami videóvágó-bajnok, nézzétek ezt el nekem.
Bár csak mindenki ennyire "nem értene" a videóvágáshoz, kevesebb szemét lenne az interneten
Marhajó videó lett amúgy, többször is megnéztem, gratula hozzá. A Trabit te vezeted? Amíg ezt megtanulja valaki, hányszor teszitek az oldalára a jószágot? Vagy ilyen nem fordul elő?
-
jasonplay
csendes tag
Úgye felraktam az sd28-ast amitől beszart úgye..
Felraktam mindent ami eddig volt nekem DE! a foxoffer vagy melyik oldalon van egy topic amibe van hogy új - régi kijelzős firmware.. na felraktam a régit ( pedig nekem az új van) és akkor már elkezdett tölteni ami haladásnak számitott! Aztán azzal csak fehér kép volt de arra meg a youtuben fent van a megoldás, felraktam azt a firmwaret is és úgy már sikerült! Szóval aki sd28at felrak sima sj4000re ne dobja ki, mert van rá megoldás aki szerint meg nincs az hülye! ( Nekem sikerült így mindenkinek sikerülhet aki ezt csinálta! ) -
Petyus1
tag
Az enyém igen, a kollégámé nem. Na erre varrj gombot.
Szeretünk Csájna!
Cserében én is kérdezek. Kollégám most vett a cuccba egy Samsung CL10-es 32gigás kártyát. Megformáztuk a kamerában is, majd laptopon is (ott exFAT-ra). Mindkét esetben FHD-ban 3 órát írt ki szabad helyre, miközben olyan 5 óra körül kéne hogy tudjon.
Az én 16-osommal tud 2,5 órát. Mi lehet a prücök? -
tbs
addikt
-
maj-viktor
őstag
Itt a válasz:
http://prohardver.hu/tema/sj4000_fullhd_action_cam/hsz_3189-3189.htmlhttps://www.youtube.com/watch?v=uVPdLfAybrU&list=UUFlZoFurEb7JKj7CS8seETA
(de na... ~2óra... 5sec időzítővel, kikapcsolt képernyővel)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ingatlanos topic!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest