- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 8 és 8T
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
stickermajom #6033 üzenetére
Dettó!
-
festool
csendes tag
válasz
stickermajom #5347 üzenetére
-
nagysandor79
aktív tag
válasz
stickermajom #5146 üzenetére
bocsi egy db 3-as lemaradt 33.333ft
-
Papa-Het
aktív tag
válasz
stickermajom #5113 üzenetére
lehet, csak nekem a pixeles felvétellel van igazából bajom az sj-nél... ha az nem lenne akkor jó lenne. mert még mindig előnyösebb a Hero ebből a szempontból, mert sajnos amiket néztem felvételek - nyerseket is - azoknál pixelesedik a felvétel... ha a nyersnél nem is látványosan, de látszik.
-
Real_Necro
veterán
válasz
stickermajom #5113 üzenetére
Ha a low-cost verzió este szebb képet produkál, valamint 5MP-es képeket lehet vele lőni kicsivel többért, már megér egy próbát. Szerintem.
Szabieable:
Már ha le tudja játszani a 4K-t.
-
Pompi
nagyúr
válasz
stickermajom #4769 üzenetére
Nem, nem vettem kioktatásnak, semmi gond
Majd jobban belefolyok ebbe az fw témába, ha bejelentkezek, mint tulaj -
Pompi
nagyúr
válasz
stickermajom #4767 üzenetére
Én nem vagyok teljesen képben, csak pár napja olvasgatom a topikot érdeklődés szintjén, csak pont belefutottam a témába azért mertem linkelni amit pár napja láttam. Azt, hogy melyik kiadásra milyen verziójú fw stb. még nem vágom, szóval mea culpa.
-
Pompi
nagyúr
válasz
stickermajom #4764 üzenetére
-
szabieable
aktív tag
válasz
stickermajom #4483 üzenetére
viszont elfér cserébe benne a 4 akksi, powerbank, töltő, monopod, tripod, floating grip és a többi nyalánkság
már csak egy fület kell varrni a tatyóra, hogy kényelmes legyen cipelni és tökéletes lesz
-
szabieable
aktív tag
válasz
stickermajom #4470 üzenetére
-
szabieable
aktív tag
válasz
stickermajom #4470 üzenetére
[link]
Ez lett végül de még nem volt időm belepróbálni mindent, az akksi passzol, a kamera nem tökéletesen de védi azért -
Ricko
tag
válasz
stickermajom #4461 üzenetére
Kipróbálom, köszi!
-
maj-viktor
őstag
válasz
stickermajom #4303 üzenetére
Jujjjj most mekkora kár ért engem... (ilyen béna "visszavágást"... nagy kaland - lesz más, aki megveszi, én nem aggódok emiatt - sőt kérlekszépen mostmár neked, akkor se adnék el / segíték, ha duplaárat fizetnél... megfelel!? Hozom a stílusom - önmagamat!? Remélem megfelelő)
Csak tudod nem látod, hogy "ingyen akarsz mindent"... és csak erre válaszoltam, hogy az én meglátásom szerint havi 10$ nem pénz azért a szolgáltatásért... jahogy "magyarkodunk" és ingyen akarunk mindent - letorrentezünk mindent!? Ops én kérek újra elnézést...
nbence94: én már megszoktam, hogy nem tetszik a stílusom másoknak.. nem kell szeretni! Ennyi! Nem azért vagyok, hogy "szeressenek engem" - "a stílusom"...
-
maj-viktor
őstag
válasz
stickermajom #4300 üzenetére
Már boccs, de mit vagy milyen hosszú dolgot akarsz feltölteni!?
Mert heti 500mega nehogy már ne legyen elég... akkor rosszul "tömörítesz" vagy sokat akarsz... arra meg a "PLUS" előfizetés a megoldás... ha egyiksem jó... ott az ingyenes alternatíva pl. YouTube, jahogy annak a "minősége" nem tesztik!? Én kérek elnézést... amúgy már bocs, de egy átlag, sőt átlag feletti usernek simán megfelel a youtube! Ha "prémiumabb" anyagot állítasz elő, akkor tudom ajánlani a vimeo.com-ot... persze fizetősen!De amúgy ha nem kell a "beágyazott videólejátszás funkció", akkor ott az ingyenes Google Drive, Megaupload, data.hu, toldacuccot.hu, stb.-stb.
Ja hogy ingyen is kell és jó is legyen!? Kérlekszépen olyan nincs... ami ingyen is van, annál ott a reklám, stb. (lsd. youtube) Semmi sincs ingyen!
-
maj-viktor
őstag
válasz
stickermajom #4297 üzenetére
Hát ha több kell, szerintem havi 10$ 5GB-ért nem rossz, de akinek minden ingyen kell az érje be azzal...
-
Real_Necro
veterán
válasz
stickermajom #4290 üzenetére
Ja, és mire kézhez kapom a kamot már lesz benne egy memkari meg 1 órányi tivornyázás?
-
madmike
őstag
válasz
stickermajom #4265 üzenetére
Ugy gondolom itt se en generaltam a problemat, hanem a posta. Amugy az eladot eszem agaban se allt volna megkarositani. Ugy gondoltam, hogy ha a posta hibazik, akkor o kibirta volna.
-
Real_Necro
veterán
válasz
stickermajom #4252 üzenetére
Detto. GLS oldalán annyi van, hogy "Beérkezés a HUB-ba". ÜfSZ-on azt mondták kb 2 nap míg németektől ide ér.
-
madmike
őstag
válasz
stickermajom #4238 üzenetére
Van, de az Rc forumot ajánlom, ott mindent megtalálsz.
-
kisda
aktív tag
válasz
stickermajom #4236 üzenetére
Házi építésű 600 mm-es. 1100 Kv-os 300W motorok, egy nem jól beállított Multiwii vezérlő, 2 illetve 3 cella Lipo, és ugye a hatalmas szél..
-
Real_Necro
veterán
válasz
stickermajom #4173 üzenetére
Saját bank... PP mindig drágább
-
Real_Necro
veterán
válasz
stickermajom #4169 üzenetére
28167 Ft volt a 3 akksis verzió, (fontban ugyanannyi).
-
Real_Necro
veterán
válasz
stickermajom #4101 üzenetére
12-én rendeltem, a csomagszámot egyelőre csak a royal mail rendszerében látni, ahol azt írják 15-én Magyarországra érkezett. GLS-en semmi hír, nem talál semmit erre a számra... szóval kb ennyit ér...
-
madmike
őstag
válasz
Én tegnap előtt rendeltem tőle, ma írt üzenetet, hogy feladásra került, de tracking numbert nem kaptam.
Furcsa. -
AttilaN
tag
válasz
4 nap után működött a postára adástól számítva. Ha a megrendeléstől akkor 7.
-
RunTimeError
tag
válasz
Én hétvégén rendeltem meg, hétfőn fel is adta és talán aznap aktív is lett, de csak annyit írt hogy már úton van, aztán hogy itthon van már és végül hogy a GLS-nek átadták. Németországba érkezéstől már lehetett követni a GLS oldalán rendesen.
A vízálló tokról egy kérdés azoktól akik már próbálták vízben.
Nektek is kicsit furán záródik a hátulja? Gondolok itt a gumi tömítésre, olykor egyik oldala mintha kicsit jobban kilógna mint a másik. Kicsit félek így vízbe ereszteni a készüléket -
törölt tag
válasz
stickermajom #3737 üzenetére
Az sjcamosba más a firmware, az itt hasznaltak nem jók rá.
-
Szürkebikafi
csendes tag
válasz
stickermajom #3720 üzenetére
Sziasztok!
heavends-től rendeltem kamerát, Július 10.-én átutaltuk a pénzt, a mai napig nem érkezett meg a kamera.
Megkeresésünkre azt írta, hogy Július 11.-én postázta...
...szerintem nem szabad tőle vásárolni -
RunTimeError
tag
válasz
stickermajom #3722 üzenetére
Ha minden igaz holnap hozza a futár cheap city-től rendelt darabot, lehet csinálok videót róla, még meglátom.
Azután tudok nyilatkozni róla, hogy mit küldött. -
schumi
aktív tag
válasz
stickermajom #3722 üzenetére
Keress vissza a nevemre en magyarorszagon vettem, eredetit es egy ev gari van ra... 35ert ha jol remlik...
-
Real_Necro
veterán
válasz
stickermajom #3720 üzenetére
Ha csak beütöd keresőbe a "heavends" szót, máris kidobja, hogy problémák vannak vele, hibás készülék, elveszett csomagok, SD28...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- Energiaital topic
- Windows Insider Program
- Okos Otthon / Smart Home
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen TV-t vegyek?
- Léghűtés topik
- További aktív témák...
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest