- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Instagram közösségi fényképezés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
maj-viktor
őstag
válasz
Petyus1 #9714 üzenetére
Milyen szűrőre gondolsz!?
(nekem lehet van, ha egyre gondolunk)
bit.ly/eladoGoProSJ4000tartozekok -
maj-viktor
őstag
válasz
Petyus1 #4543 üzenetére
Akkor primitív vagyok... ez van! (elhiheted, hogy egy-két negatív komment hatására nem fogok megváltozni - bőven segítek annyi embernek, akik megköszönik, a nem kioktató stílusú segítségemet... csak amikor itt az összefoglalót sem képes elolvasni az egysejtű - persze, hogy kiakad az ember! Azért gyűjtöttük, másik fórumtársunk összeírta a fontos dolgokat abba a "posztba")
De most mondd meg, nem írtam "igazat"... hogy az általad említett ár az nettó! (ÁFA nélküli), bocsánat, hogy én a törvényes utat írom le... és nem az ÁFA kerülő-csaló módot!
A wifi-t meg benézted... elismerted.. ez van! Fox-éknál lesz raktáron, akkor olcsóbban hozzá lehet jutni... jelenleg nincs nekik sajnos...
Amúgy láthattad azt is, hogy összelettél keverve a másik hasonló avataros emberkével és úgy válaszoltam... bár most hogy kiderült 2 külön ember vagytok, akkor is így válaszolnék...
-
maj-viktor
őstag
válasz
Petyus1 #4530 üzenetére
Hülye vagy ha paypal-al váltasz... de ne menjünk szerintem bele... ezek szerint annyira "jártas" vagy, akkor nem értem mire fel "kérdezel"... mi válaszolunk és kioktatsz ugyanúgy, hogy mi az hogy válaszolunk... röhejes!
Felül, nem dísznek "hoztuk össze" az összefoglalót...
/szerk
Banggood-on már alapból a kamu wifi-s árat írod... tényleg röhej ami "művelsz"...De tudod mit... te rendelgess összevissza - "hisz annyira jártas vagy benne"...
Leírtam / leírjuk, hogy az SJCAM az eredeti... de te most is bizonygatod, hogy hisz "csak" 26E a bang-on... miért mondom, hogy 40E... igen.. nettó ár! Az meg, hogy te nem fizetsz ÁFA-t hirdesd csak nyugodtan a NAV-nak is írd meg kérlek! -
maj-viktor
őstag
válasz
Petyus1 #3550 üzenetére
Ha most rámcélzol... valószínűleg átsiklottam felette...
(általában mindenkinek segítek.. még annak is, aki nem a szívem csücske valamilyen "véleménykülönbségbeli összetűzés miatt" esetleg)De amúgy... lehet FAKE kártyátok van! Azaz 32GB-osnak látja a windows, de valójában a valós kapacítása csak 8GB (sajnos rengeteggel teli van a piac... külföldön aliexpress-en csak fake kártya van szinte... ebay-ről már kikoptak a kamu eladók, így onnan talán kicsit biztosabb... vatera-n is rengeteg fake kártya árus van... a legbiztosabb megoldás csak BLISZTERES csomagolásút venni, h2testw-vel lefutatottat vagy boltba (de ez drága)...
SZÓVAL az összefoglalóba elkélne egy óvaintés a FAKE kártyákkal kapcsolatban... (amúgy már régóta tervezek erről írni egy blogbejegyzést... mostmár előbbre sorolom, mert csomószor látom, hogy rengetegen beszopják a FAKE microSD kártyákkal.. itt lesz publikálva: junkieeeboy.blog.hu)
-
rezar
csendes tag
válasz
Petyus1 #2213 üzenetére
1. Ott an az acmell oldalán, hogy SJ4000. Tegyek be screenshot-ot, vagy különösebb szakmai tudás nélkül is kiszúrható? De persze, biztos valaki felhívta Kínát, hogy gyorsan írják oda. Ez is a nagy átverés része.
2. Ez akkora szakmai fórum, hogy az regisztrál, aki akar, és azt ír, amit akar. Ha valaki itt tölti a fél munkaidejét, az nyilván kiválóbb szakember mindenben, mint aki szimplán dolgozik a munkahelyén. A jó cégekhez is úgy veszik fel a szakembereket, hogy megkérdezik, hány bejegyzése van eddig a prohardveren. Ez nem megy szembe azzal, hogy jónak tartom, ha sok ember elmondja valamiről a véleményét. Több szem többet lát, de az egyéneket ne az alapján minősítsük már szakmailag, hogy ebben a rendszerben épp milyen a rangjuk.
3. Nyilván mindenki mobilx bérenc, aki azt állítja, nincs baja az egyesek által olcsó hamisítványnak nevezett kamerával. Ha annyira dübörög itt a szakmaiság, akkor miért nem csinált még valaki egy normális összehasonlító videót a fantasztikus 30ezer forint körüli kínai másolat SJ4000-ról és a szintén 30ezer forint körüli kínai másolat másolat SD28 hulladék vacakról? A "szakmai stáb" itt olyan kiválóan ismeri ezt a két kínai céget, hogy teljes meggyőződéssel állítja, az egyikhez mindig lesz frissítés, a másikhoz pedig soha többé.
4. A foxoffert, és az egyéb teljes egészében profit alapú internetes vállalkozásokat kizárólag buddhista papok szerkesztik; nekik nyilván nem érdekük, hogy a másik, piacon lévő, általuk NEM forgalmazott terméket hamisítványnak nevezzék.
Egyébként meg, általánosságban véve kiráz a hideg attól, hogy egy szakmai fórumközösség vádaskodik, szemrehányásokat tesz, mélységesen felháborodik, elítél, puffog össze-vissza, mert elindul valami őrület. De most komolyan! Vidd vissza, pereld be akkor, ha akkora sérelem ért! Majd jól megszívod, aztán fizetheted az ügyvédi költséget meg a kártérítést, ha a másik fél okosabb lesz nálad, vagy kiderül, hogy egyszerűen hülyeséget állítottál.
És annyira tipikusan korlátolt hozzáállás az is, hogy aki véletlenül a másik álláspontot meri képviselni, annak az nem a saját véleménye... neeeem... hát az embereknek nem lehet saját véleményük. Ők, kérem, le vannak fizetve! Kamu minden, amit állítanak, mert a gonosz cég marketinggépezetének elemei. Hagyjuk már...
(Engem egyenesen az Acmell fizet egyébként. Havonta 950ezer forintot kapok kézbe azért, hogy elhitessem a buta magyarokkal, hogy a két termék ugyanaz. Tökre megéri nekik, azt mondják.)
-
maj-viktor
őstag
válasz
Petyus1 #2112 üzenetére
Milyen gyakran rendelsz külföldről!? fizetsz áfát/vámot utána!? Én elég gyakran...
+ vámkezelési költség...mely +1.500 Ft, így már azért közelebb van az általam "átlagolt" 30E-hez, mint 20E-hez...
Ahhoz meg bocs, hogy merem feltételezni, hogy "hivatalosan" csinálnak mindent...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest