-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryGreyhoun
tag
Wifi nélküliből van még 1 darab ezüst színűm, utána úgy egy hétig nem lesz. A korrektség kedvéért megjegyzem: rajtam kívül még az electropoint.hu és a p1cam árul garantáltan eredetit kb hasonló áron (edit: p1cam weboldala szerint ők is kifogytak a készletből, úgyhogy ketten maradtunk)
-
mm89
őstag
Pont most voltam egy kört a városban motorral és kb 40 km/h felett már csak a szélzaj hallatszik, még a motor hangját is elnyomja (sv650, nyitott kipu)
Vízálló hátlappal volt, meglepődtem, hogy ennyire zajos lett...
Sisakon volt a kamera. Amikor pályáztam és a tankra raktam, akkor nem volt ennyire hangos. -
N3M3ZIS
csendes tag
Szia! Foxoffertől rendeltem, 10 nap alatt volt itt, vámon nem fogták meg, így plussz akksival 100$ volt SJCAM brand-es. A nyitott hátlap volt fent, lehet azért erősebb a szélzaj, a vízálló hátlappal még nem próbáltam. Összességében nagyon elégedett vagyok a kamerával, ár-érték arányban szerintem a legjobb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Milyen autót vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Seed szerver topic
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest