- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
exac
csendes tag
válasz
Davodkaaa #4831 üzenetére
Sziasztok!
Tovább teszteltem a kamerát, és sajnos most is fennál a probléma:
- 16GB Samsung SDHC Class 10-es kártya van a kamerában
- Bekapcsolom, videomódban elindítom a felvételt
- Kb 49-51 másodpercig rögzít, majd megáll
- A megállás kb 25 másodpercig tart (ilyenkor nem lehet vele semmit sem csinálni, nem is rögzít)
- majd minden külső behatás nélkül kezd egy új videofájlt, és folytatja a felvételt, ezúttal már nem áll meg, akár 1 órát is tud rögzíteni friss akksival.Ez minek köszönhető? Nem jó a kártya? (ExFAT fájlrendszer 32k-s szektormérettel). Nektek milyen kártyátok van? Milyet célszerű venni amivel tökéletesen működik a kamera?
Köszi előre is a válaszaitokat!
-
maj-viktor
őstag
válasz
Davodkaaa #4860 üzenetére
Nem fogtad fel a lényeget... és még ha részletesen elmagyaráznám sem fognád fel szerintem... így nem is teszek próbát...
(ám röviden: nem "dicsekedni kell", hanem letenni valamit az asztalra, akkor ha már neked van és segíteni azokat, akik venni akarnak és kérdésük van róla... az most hogy beírod van wifi-m húde faszagyerek vagyok... kb. óvodás szint) -
Papa-Het
aktív tag
válasz
Davodkaaa #4831 üzenetére
Olyan videót is tudsz kreálni, ahol a kamera és telefon közti komenikációt látjuk? (a kis telhetetlen
) mert igazából engem a wifi része izgat de nagyon. Az optikán és az egyéb felvevői dolgokon szerintem semmit nem változtattak!
Maj-Viktor! A fórumban találtam a topic nyitótól származó linken, ő általa készített nyers felvételeket. Semmi pixelezés, semmi akadás, mosódás mint a YT felvételek kb 90%-ban. Vimeon is néztem videót, ott tán még jobb minőséget lehet látni mint YT-n. Csak egy valamit továbbra sem értek. Ha gopro videót nézek, ott nincs pixelezés, YT-n SJ-nél pedig fenn áll a jelenség. Nem nyersek a felvételek.
Hirtelen bemozdulásokat mennyire szereti? Pl.: monopodon gyorsabban körbeforgatom, vagy hirtelen váltok irány mert mondjuk előttem érdekes dolog van... szóval el tudod képzelni a dolgot biztos amire célozni akarok.
-
maj-viktor
őstag
válasz
Davodkaaa #4775 üzenetére
Aham... ami nincs is nekik... De ezért miért kellett ide regisztrálnod 0hsz-esként... hogy ilyen idióta kamu állítással gyere!? Komolyan nem értelek... mint annó a mobilx-et védő 0hsz emberkék... No comment - röhej kategória!
Mondták / írták 1-2hét múlva lesz wifis... akkor minek az ilyen hülye csúsztatás!?
Nincs is a kínálatukba, akkor hogy rendelted meg!? Jajjj ne fárasszál mááár!
Valami 10-12éves hülyegyerek lehetsz, akinek pénze sincs rá... Pfff(#4772) Papa-Het
Hát neee is... várd meg a teszteket!
Én pl. alapból sosem szoktam "első generációs" dolgokat venni... megvárom míg kiforr az egész technológia - szoftver!
Pl. tabletből 2.gen-em van, ipod-ból 4.genItt az SJ4000-nél annó ha nem is az elsők között voltam a magyar megrendelők között, de az első nagyobb hullámba voltam... kb. most tarthatunk a negyedik hullámnál sztem (harmadik mondjuk, akik nyáron rendelték meg, második, akik nyár előtt, első meg az aki az elején - év elején, én ~2-3.hullámos vagyok, május eleji)
Most a wifi-nél ahogy írtam, ha nemis a legeslegeslegelső magyar rendelő vagyok, de mondjuk top10-be befutok szerintem! (már úton van), itt eddig 1 valaki jelentkezett, hogy már "birtokolja"... Én már kicsit túlságosan is SJ fanatikus vagyok, így belefér... összekapartam annyi pénzt, így első "komolyabb" magyar tesztelő leszek, ebben biztos vagyok... Én ha így első vásárló lennék egy fél évet - 1évet biztos várnék még, hogy lássuk mit tud... mit a "gyerekbetegségei", stb. ezek javíthatóak-e, javítja-e a gyártó, stb.
Ahogy ez történt / történik a sima SJ4000 esetén, ott azért szerintem ahhoz képest, hogy "noname" cucc, sok márkás gyártó megirigyelhetné a támogatottságát mindenszempontból... fw, meg ami közösség mögé állt és "tesztelik" nemzetközi szinten...Pont ez is a sikerének a titka, hogy van mögötte álló közösség - támogatás, akik kivesézik minden szempontból, mint itt magyarba pl. mi - itt PHfórumon, SJ4000Hungary FaceBook oldalon!
fb.com/SJ4000HUN
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Crew sorozat
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- iPad topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged