- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Redmi Note 8 és 8T
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
válasz
llaszlo #5457 üzenetére
"A kamu nem kamuhozl. Az egyik videóban bemutatták, hogy a kamunak felül van a wifi kapcsolója az eredetinek meg oldalt a két hosszúkás gomb között."
Sajnos ez elég félrevezető infó, úgyhogy tisztázzuk is gyorsan, hogy az eredeti wifisnek a felfele gomb a wifi bekapcsolója!
-
Pompi
nagyúr
válasz
llaszlo #5314 üzenetére
Lehet, hogy árulnak "kamut" is, nem néztem végig a palettájukat. Olyat nézz aminél kifejezetten oda van írva, hogy eredeti! Mint láthattuk van még az SJCAM logo nélküliből is kínában, szóval az nem kizáró ok.
Itt van amit én leütöttem: [link] nekem sikerült 103 dollárért, folyamatosan vannak fent ilyen biddelősek is amivel lehet kicsit fogni még az áron, de fent van buy it now áron is. Ha úgy alakul ne felejtsd el PayPal kommentben megadni, hogy milyen színt kérsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest