- Korrekt belépőt hozott az Infinix
- Mobil flották
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Real_Necro
veterán
válasz
Tobika1 #5952 üzenetére
Sajnálatos hír.
Az oldalukon még kint van.
-
kistrojak
csendes tag
válasz
Tobika1 #5301 üzenetére
Nem, csak meg sem nézted milyenek vannak. Van feliratos és nélküli. 1000Ft kb a difi.
-
maj-viktor
őstag
-
maj-viktor
őstag
válasz
Tobika1 #5241 üzenetére
Közbe nézem foxék shipping-es ÁSZF-ét...
"Shipping:
We shipping worldwide, included the most countries and area, and we provide Free Shipping for most of the items. Below you will see the details:
Free Shipping: While you see Free Shipping on our product page, then you don‘t need pay shipping cost for that item. The items will be sent by Hongkong Post, China Post or Singapore Post, it will take 15 to 28 days.
Expedited Shipping: If you need the items urgently that please let us know it, we will check the shipping cost for you, normally the items can arrive you in 3 to 4 days, we use DHL/UPS/FEDEX/TNT/EMS in this situation.
Ocean Shipping/Air Shipping : If you place a large order that we can ship by Ocean or Air, the minimum shipment is 80KG for them. It will take 7 to 25 days depends on the distance.
We are not responsible for wrong or undeliverable address. Please make sure your shipping address is correct and deliverable, and the phone number is very important for courier to contact you.
Contact Us if you have any question."Ez alapján rájuk kell írnod, hogy márpedig te pl. DHL/UPS futárral kéred, és akkor valószínűleg hozzád csapnak egy ~20-30$-os plusz shipping fee-t paypalon keresztül! Legalábbis ez alapján ez jön le nekem!
(én általában free shippingel rendelek, vagy ha futárral, az általában a shopnál kiválaszható és a paypal-nál már úgy fizetek... de a fox-éknál másmilyen a rendelés menete... én sem találtam az express shippinget... már ameddig végigtudtam nyomni, hogy ne rendeljek... tőlük én eddig csak free shippinggel rendeltem.. még régebben geek-től rendeltem DHL-el, amikor még szállítottak magyarországra, ott csak simán kikellett jelölni és kész... itt erre nincs lehetőség! Lehetséges, hogy nem szállítanak magyarba futárral!? Mindenképpen írj rájuk egy e-mail, hogy xyz rendelési számmal van egy rendelésed és futárral szeretnéd Hungary-ba.. sztem segítenek neked) -
maj-viktor
őstag
válasz
Tobika1 #5239 üzenetére
Pár napot kell várni minden külföldi - kínai webshop esetén... én 1hét türelmet szoktam adni, aztán ha kapok TN-t, arra is 1hét türelem.... De ugye ki is fizetted PayPal-al, nem csak megrendelted... mert akkor a végtelenségig várhatsz arra, hogy feladják!
szóval türelem!
Viszont, ha Free Shipping-el rendelted, azaz 0Ft-os ingyen postával az a "lassú posta", ha expressz postát akarsz pl.: futárok - DHL, TNT, stb. - EMS posta, az szinte biztos - mindenhol fizetős... ~10-20-30$ plusz cserébe persze ~1hét alatt is megérkezhet a csomag, szemben a free postás ~1hónappal!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest